Welcome Back Log In Create Account

Prajitoria Papa Jacques

(15-04-2014, 11:06)adi84_g Wrote: aveti cumva un nr.de telefon de la papajacques?
am plasat ieri o comanda si ma gandesc ca poate a intrat la spam...

Personal am numărul lui Radu, dar ştiu că preferă să comunice prin email şi nu cred că ar dori să-i dau numărul de telefon pe forum. Însă de vreo 2-3 luni nu mai răspunde în aceeaşi zi, sper eu pentru că are un număr mare de comenzi şi nu mai poate fi atât de prompt. În plus, prăjitoria e o afacere de familie şi ştim cu toţii cât de aglomerată e perioada asta pentru toată lumea.

Ţi-aş recomanda să mai ai răbdare încă o zi şi, dacă nu răspunde nici atunci, dă-mi un PM şi îl voi suna eu.

Reply
Ok.merci...ma gandeam ca acesta ar fi motivul pt.care nu gasesc nr.nicaieri dar eu betmen...

Adineaori mi-a raspuns dl.Radu, asa ca totul e ok.
Bezzera Strega 
Macap M7 900R
Sanremo Treviso LX
Mazzer SJ

Reply
Multumesc pentru colet.

Sortimentul Kenya are aciditate mai mare comparativ cu Columbia? dar Costa Rica?
Bezzera Strega 
Macap M7 900R
Sanremo Treviso LX
Mazzer SJ

Reply
Teoretic, Kenya e cea mai acida, dar depinde exact de sortimentatia ei si de modul de prajire. Ar trebui sa ne spui tu, din experimente.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Dupa upgrade ma voi putea pronunta, momentan tot ce scot e acrisor, acru, amar sau o combinatie a acestora.
Bezzera Strega 
Macap M7 900R
Sanremo Treviso LX
Mazzer SJ

Reply
Ethiopia Koke si Tanzania Ngila sunt epuizate si ies din schema.

Componenta urmatoarei "colectii" de cafea de specialitate este urmatoarea:
1. Ethiopia Aramo (natural)
2. Guatemala Antigua Finca Medina (washed)
3. Panama Boquete Casa Ruiz (washed)

Noile cafele de specialitate ajung luni dupa-amiaza in Bucuresti dar imi trebuie timp pana miercuri ca sa le profilez.

Site-ul este inca in lucru. Puteti trimite comenzi la mail: comenzi@papajacques.ro.
Prajesc cafea de specialitate din 2011, acum pe un Probatone 5 Typ 2 SSG2 (Baujahr 2014). 

Reply
preturi?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Preturile pentru cafeaua de specialitate sunt 32 lei pentru pachetul de 250 grame sau 128 lei pentru pachetul de 1 kilogram. Preturile includ TVA.
Prajesc cafea de specialitate din 2011, acum pe un Probatone 5 Typ 2 SSG2 (Baujahr 2014). 

Reply
(06-05-2014, 09:13)adi84_g Wrote: Dupa upgrade ma voi putea pronunta, momentan tot ce scot e acrisor, acru, amar sau o combinatie a acestora.
Cu toate ca nu am facut inca upgrade-ul, revin cu cateva impresii:

1.Aciditate (descrescator) : Kenya, Columbia, Costa Rica;
2.Kenya e o cafea mai pretentioasa, sunt convins ca are potential mare, dar nu reusesc sa-l pun in valoare cu echipamentul din dotare;
3.Costa Rica este best for me si as recomanda-o celor cu aparatura entry-level, cremozitate un pic mai redusa ca la Columbia, gust plin, arome puternice de ciocolata.

Toata stima pt.dl Radu.
Bezzera Strega 
Macap M7 900R
Sanremo Treviso LX
Mazzer SJ

Reply
a incercat cineva Panama Boquete Casa Ruiz? cum e comparativ cu Panama de la Ecuator/Contego?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
nimeni?

Reply
Conteaza gustul tau in primul rand si caracteristicile care te atrag cel mai mult la o cafea. Verifica 250g si revino cu pareri.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(26-05-2014, 11:01)vladdooo Wrote: a incercat cineva Panama Boquete Casa Ruiz? cum e comparativ cu Panama de la Ecuator/Contego?

Sunt cativa colegi de pe forum care au comandat si primit Casa Ruiz dar sunt persoane discrete si nu cred ca o sa-ti raspunda prea curand.

Reply
Eu le-am incercat pe amandoua su dupa parerea mea Gheisa este mai buna dar merita incercata si Casa Ruiz.
Izzo Alex Duetto 3,La Pavoni Europicola, Bentwood v63, Nuova Simonelli MDJ+SSP, Felicita Arc

Reply
Fostul meu prajitor este de vanzare. Este un Cafemino de 1 kilogram care functioneaza pe butelie de aragaz. Are cateva mii de prajiri la activ, estimez cam 3000 de ore de functionare. Se vinde ca atare. Cumparatorului i se va face proba si, daca va dori, primeste un curs complet de prajire pe el. Din acuta lipsa de timp, nu il pot reviziona mai devreme de ianuarie 2015. Pretul include transport oriunde in Romania.

Motivul vanzarii este ca acum avem o masina de prajit noua. Este un Probat Probatone 5/2 SSG2 PC // R01. E cel de 5 kilograme, varianta noua, arzator cu tiraj fortat, control touch-screen. In masura timpului disponibil, o sa fac un review pentru cei care se gandesc sa cumpere sau care vor sa prajeasca pe o astfel de masina. 

Am refacut site-ul. Arata ceva mai binisor iar procesul de comanda este mult mai prietenos. Sunt prezente toate produsele pe care le am in stoc. Daca doriti oricare alte produse, piese de schimb, consumabile de la Hario iar eu nu le am pe stoc, va rog sa-mi trimiteti un mail. Pentru cantitati mai mari / discounturi / parteneriate va rog sa ma contactati pe mail.

Livrarea se poate face in 3 moduri: 
  • personal, in Bucuresti; 
  • gratuit, prin Posta Romana; 
  • prin curier rapid, cost fix de 15 lei, indiferent de cantitate. 
Comanda minima este de 50 lei. Comenzile care depasesc valoarea de 400 lei se livreaza gratuit prin curier rapid. Toate preturile includ taxe.

Cafele noi.
Cafea de specialitate:
Panama - Casa Ruiz
Salvador - Finca Santa Matilda
Tanzania - Oldeani Estate
Cafea de origine:
Kenya Plus
Columbia Supremo
Guatemala Antigua Pastoral 

Va rog, pentru comenzi folositi numai site-ul Papa Jacques. 

Multumesc frumos si spor la treaba!

Reply
Foarte tare faza cu prajitorul! Sper sa gaseasca un espressoman doritor.  Dar mutam pe bursa mai bine, ca anunt separat!

Reply
Radu, felicitari pentru achizitie!
HX Bezzera BZ10 | Vario | Kinu M47 |VST | Reneka | Gene Coffee CBR-101 | Hario V60 dripper

Reply
(21-11-2014, 15:34)G. Serban Wrote: Radu, felicitari pentru achizitie!
Multumesc frumos.  Blush

Reply
Fii atent , " noblesse oblige " 😀
Prajitor Probat, Rasnite Mahlkonig si Bunn

Reply
Am luat acum 2 zile Panama - Casa Ruiz. Inainte Costa Rica era preferata mea, insa acum Casa Ruiz a devansat-o. Ceea ce e bine, ca nu mai e disponibila.

Cel mai mult la ea imi plac notele florale si aciditatea, mai pronuntata parca decat la Costa Rica. Crema e buna si ea, pun si o poza cu rezultatul din ceasca [emoji2]

[attachment=1993]
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47

Reply
Se vede ca Radu a trecut pe alt prajitor, Probat. Mi se pare o diferenta mare de la ce beam inainte si ce beau acum! Plus know-how-ul in neincetata evolutie... :)

Multumesc Radu pentru doua cafele pe gustul meu - Casa Ruiz si Santa Matilde.

Reply
Panama Boquete + Air Scape

[attachment=2027]
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47

Reply
(19-11-2014, 13:51)Papa Jacques Wrote: Fostul meu prajitor este de vanzare. Este un Cafemino de 1 kilogram care functioneaza pe butelie de aragaz. Are cateva mii de prajiri la activ, estimez cam 3000 de ore de functionare. Se vinde ca atare, 8000 lei TVA inclus sau revizionat 10.000 lei TVA inclus. Cumparatorului i se va face proba si, daca va dori, primeste un curs complet de prajire pe el. Din acuta lipsa de timp, nu il pot reviziona mai devreme de ianuarie 2015. Pretul include transport oriunde in Romania.

Pana pe 10 martie 2015, prajitorul Cafemino intra in rezervare in vederea vanzarii.

Reply
Cred ca se cuvine sa multumesc pe forum pt promptitudinea inlocuirii rasnitei mele Hario care a cedat. Fiind incepator am considerat ca e vina mea dar mi-am zis ca nu strica sa intreb si spre bucuria mea produsul mi-a fost inlocuit fara intrebari. +1 vot de incredere pt d-vostra si Sarkis.
La Pavoni, Mazzer

Reply
Panama Boquete. O surpriza extrem de frumoasa.
Multumesc Radu pt amabilitatea si promptitudine.
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Reply
Exista vreo reducere la cafea la papa jacques pt membrii forumului?sau nu?
Gastroback Dual Boiler, Porlex Tall

Reply
Cred ca da... Vb cu Radu direct.
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Reply
Nu, nu exista reduceri la Papajacques.

Dar trebuie precizat ca nu o reducere face o cafea mai buna sau mai proasta. Gusturile fiecaruia dintre noi dicteaza...

Reply
(23-07-2015, 23:01)raduwrc Wrote: Exista vreo reducere la cafea la papa jacques pt membrii forumului?sau nu?
Transport gratuit cu posta, din ce stiam eu, dar la tine cred ca nu este cazul.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Eram doar curios pt ca am vazut ca mai toti prajitorii ofera reducere si am crezut ca nu am vazut eu...multumesc pt informatie
Gastroback Dual Boiler, Porlex Tall

Reply

Forum Jump:

Browsing: Ionut17m, 1 Guest(s)