Fostul meu prajitor este de vanzare. Este un Cafemino de 1 kilogram care functioneaza pe butelie de aragaz. Are cateva mii de prajiri la activ, estimez cam 3000 de ore de functionare. Se vinde ca atare. Cumparatorului i se va face proba si, daca va dori, primeste un curs complet de prajire pe el. Din acuta lipsa de timp, nu il pot reviziona mai devreme de ianuarie 2015. Pretul include transport oriunde in Romania.
Motivul vanzarii este ca acum avem o masina de prajit noua. Este un Probat Probatone 5/2 SSG2 PC // R01. E cel de 5 kilograme, varianta noua, arzator cu tiraj fortat, control touch-screen. In masura timpului disponibil, o sa fac un review pentru cei care se gandesc sa cumpere sau care vor sa prajeasca pe o astfel de masina.
Am refacut site-ul. Arata ceva mai binisor iar procesul de comanda este mult mai prietenos. Sunt prezente toate produsele pe care le am in stoc. Daca doriti oricare alte produse, piese de schimb, consumabile de la Hario iar eu nu le am pe stoc, va rog sa-mi trimiteti un mail. Pentru cantitati mai mari / discounturi / parteneriate va rog sa ma contactati pe mail.
Livrarea se poate face in 3 moduri:
- personal, in Bucuresti;
- gratuit, prin Posta Romana;
- prin curier rapid, cost fix de 15 lei, indiferent de cantitate.
Comanda minima este de 50 lei. Comenzile care depasesc valoarea de 400 lei se livreaza gratuit prin curier rapid. Toate preturile includ taxe.
Cafele noi.
Cafea de specialitate:
Panama - Casa Ruiz
Salvador - Finca Santa Matilda
Tanzania - Oldeani Estate
Cafea de origine:
Kenya Plus
Columbia Supremo
Guatemala Antigua Pastoral
Va rog, pentru comenzi folositi numai site-ul Papa Jacques.
Multumesc frumos si spor la treaba!
Prajesc cafea de specialitate din 2011, acum pe un Probatone 5 Typ 2 SSG2 (Baujahr 2014).