Welcome Back Log In Create Account

Prajitoria Papa Jacques

[Image: GbJ1BBr.jpeg]Trasă pe Kinu la 1.4.2 a ieșit ceva minunat:

Reply
s-a jucat cineva cu cafelele PJ si pe v60/alt tip de filtru?
orea v3 | v60 | timemoreB75 | fake hario switch | origami | melodrip | kinuPhoenix+POB | 1z presso q | ekg

Reply
Eu la V60. Cafeaua e de calitate, se simte dupa aroma, gust. Nu este genul de prajire extra light, dar este OK.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
(27-08-2024, 14:52)bazilul Wrote: s-a jucat cineva cu cafelele PJ si pe v60/alt tip de filtru?

Salut, am încercat să fac filtru pe Columbia( pt espresso e ok) dar pt filtru nu-mi place este prea prăjită( am note de lemn ars, fum) În schimb am încercat tot pe filtru Etiopia Gedeb, n-am reușit să dau în amar. O fac la 95 grade 550 microni pe Bw 12,5g in 200 out filtre abaca torn cu 4,5 sec( bloom+o turnare timp total 2:30). Note florale, dulci, struguri pe aftertaste. La fel de bună și în espresso 20 in 44 out 22s
Espresso:ProfitecDrive|MahlkonigE65Gbw
Filtru:LagomCasa|V60|Orea
Deplasare:Kinu|Picopresso|Pipamoka
Foste:Bellona|BezzeraUnica|BentwoodV63|Niche|Sculptor64|Atom75|Df64&83|Libra&Oro|Ode

Reply
salut. vreau să comand și eu acel dulce de pitalio. avem ceva reducere la acea prajitorie?
lelit mara x v2 si eureka mignon xl 

Reply
Vezi aici:

https://www.espressoman.ro/forum/Forum-D...r-de-cafea
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
nu este. am verificat inainte. mulțumesc

Reply
Gedeb Etiopia, trasă pe Kinu la 1.6.0 (94*C/18g/29sec/44g):
[Image: wCcaih5.jpeg]
[Image: NLYMRya.jpeg]
Los Cedros Costa Rica, trasă pe Kinu la 1.4.2 (94*C/18g/26sec/44g):
[Image: 9zSZBRY.jpeg][Image: LScGBoF.jpeg]
Un versus al boabelor:
[Image: dBaLTKy.jpeg]

Reply
Salut.  Am cumpărat acel dulce de pitalito. Azi l-am desfăcut.  Voi ce rație folosiți? temperatura 
?

Reply
Ratie 1 / 2.44, clasicul 94*C / 18g in / 25 sec / 44g out.

Reply
mulțumesc.  eu faceam 1.2. 18 gr si 36gr out. tot așa la 25=30 secunde

Reply
Vineri, chiar de Black Friday, am avut surpriza să primesc marfă nouă de la Papa Jacques - Etiopie d-aia adevărată. Îi mulțumesc pentru cafea, această Chelichele a devenit deja preferata soției. Trasă pe Kinu la 1.7.2 a ieșit ceva mortal: [Image: Wo0LhM8.jpeg][Image: K0lEDAy.jpeg][Image: qRRJAAA.jpeg][Image: 8WBWquU.jpeg][Image: jhyd3xL.jpeg]

Reply
am fost astăzi să îl vizitez pe Radu fix la prăjitorie, de dimineață. am băut un espresso cu vestita Dulce de Pitalito (e într-adevăr cea mai dulce cafea băută de mine până acum) și am vorbit de-ale cafelei. un om extraordinar, o enciclopedie de cafea în adevăratul sens al cuvântului.

am plecat acasă cu o gramada de lucruri invatate dar si cu 500g de Dulce de Pitalito. aveti vreo reteta pentru V60?

merci
Aeropress, V60, Timemore C3

Reply
Buna ziua, ceva cod de reducere aveti la Papa Jacques Tongue ? Multumesc
Lelit - Bianca PL162T +DF64

Reply
Nu, intreaga lista se găsește aici.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(16-09-2025, 10:47)Lyvyoo Wrote: Nu, intreaga lista se găsește aici.

Multumesc
Lelit - Bianca PL162T +DF64

Reply
PJ are productia intr-una din halele CET Vest, care a explodat azi noapte, gasiti detalii in toata media.
Stie cineva daca a fost afectat de incendiu ?

Reply
Este pe Timisoara, mai sus de Selgros, nu are treaba cu CET.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
S-a mutat ?
Cand am fost eu la el, in weekendul ala ce primul CoffeEast, era chiar in curte la CET... Confused

Reply
Am vorbit acum cu Radu, nu are treaba cu zona incendiului, totul ok.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)