Oho, ce rapizi sunteti. Nu va mai citez dar o sa iau pe rind raspunsurile primite.
@
Lyvyoo, nu am facut niciodata decalcifiere. Il folosesc de prin noiembrie cu apa de la robinet. Apa din zona noastra nu are calcar. M-am limitat doar la curatarea lui.
@
Silvio, eu am toate 3 ledurile verzi. Nu am led rosu. Dupa cum am spus, eu ma refer la ledul de jos care are in drept cu el o ceasca de cafea si care ar trebui sa se aprinda doar cind este calda apa. Ori la al meu se aprinde imediat ce-l bag in priza.
@
csabitec, cam asta banuiam si eu, ca o fi ceva bimetalic dus. Daca mai iau dupa "zgomote" posibil sa am 3. Nu stiu ca nu l-am defacut inca de teama sa nu-mi pierd garantia.
@
altul, este exact cum ai spus.
- Cu selectorul pe "zero" sau pe "cafea" am ledul "cafea" aprins.
- Daca comut selectorul pe abur, se stinge ledul "cafea" si dupa o perioada aud un clik de parca cupleaza un bimetal si dupa o alta perioada aud alt clik si se aprinde ledul "äbur"
- Daca comut dupaia selectrorul pe "cafea", se aprind ambele leduri cafea/abur, face cafea (ca are apa calda de la abur :D) si dupa o perioada se stinge ledul abur. Fireste, ledul cafea ramine aprins.
@
robo374, o sa ma uit sa vad daca are pe undeva ceva sigiliu si daca nu are, ma apuc de desfacut. De curent nu-mi este frica deoarece lucrez destul de des cu el (repar centrale termice). Daca ajung la concluzia ca-i bimetalul, probabil ca momentan o sa-l schimb cu unul de protectie de la ceva centrala termica.