16-01-2018, 17:01
depinde la ce te referi prin calumea ...parerea mea este ca gustoasa poate fi, dar sanatoasa prea putin probabil.
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |
Pâinea, preparata acasă
|
(16-01-2018, 16:55)renatoa Wrote: Pornind de la un spam primit azi, lunivers-de-nicolai.com/
...intreb si eu maestrii: este posibil, teoretic, sa obtii o paine ca lumea pornind de la aluat congelat ?
(16-01-2018, 16:55)renatoa Wrote: Pornind de la un spam primit azi, http://lunivers-de-nicolai.com/
...intreb si eu maestrii: este posibil, teoretic, sa obtii o paine ca lumea pornind de la aluat congelat ?
(16-01-2018, 22:06)dev Wrote: Si in al doilea rand, imi vine greu sa cred ca painea prin congelare si decongelare nu sufera transformari nocive.
(22-01-2018, 23:19)flipu2k Wrote: Si painea de seara asta, cu mai multa atentie la "intinderea" finala...
Intrebare pentru cine a folosit maia: care-i cea mai simpla metoda sa incepi cu asta? Pot comanda de undeva sau mai bine sa incerc sa fac acasa?
(25-01-2018, 15:42)talica Wrote:(25-01-2018, 15:40)csabitec Wrote: Paine de secara (mic si consistent )
Salut,da-mi te rog ingredientele si cantitatile ca ai facut o minunatie acolo
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
(31-01-2018, 14:35)Pascalau Wrote: Ce cuptor folosesti?
(31-01-2018, 16:10)csabitec Wrote: @Razvan.yume Bestial. Ceva retete opensource ? (eventual pt. maia)
@Gozmin 10min pe 220C + 35min pe 200C + o tava cu apa in cuptor