multumesc @
sochaux_, tocmai ce am decalcifiat ibricul. jumatate otet cu 5%, jumatate apa, greu totusi sa gasesti 5%, majoritatea erau cu 9, desi nu cred ca strica ceva. oricum nu erau prea multe depuneri, dar am scapat si de alea, plus ca acum parca se incalzeste si mai repede. l-am clatit de vreo 4 ori, de 2 ori cu apa si de 2 ori in clocot, vad maine daca cafeaua are gust de otet.
in alta ordine de idei, mi-am amintit ceva despre ibricul Timemore, cateodata, dar foarte rar, nu pun capacul bine, o data la mult timp se intampla, dar acum s-a intamplat si mi-am adus aminte. A zis si Hofffman asta, am crezut ca bate campii, dar se mai intampla. nu e nimic grav sau de plans, dar ca sa stiti.
cat despre apa, cum i-am zis si lui @
Darsidius, pentru mine trebuie sa fie decenta si atat. tipul ala thecoffeechronicler e mult mai sofisticat ca mine si q grader, pana si el in ditamai articolul despre apa a zis ca e ok daca e pana-n 100 ppm si cam asta e povestea, in updateul din 2021. nu zic sa ascultam de toti, dar omu mi se pare de incredere si e cam si parerea mea desi nu am testat sute de ape, concentratii si toate cele, pana acum doar 3 ape. eu n-as fi avut o problema nici cu apa mea de 140 ppm, doar ca probabil la luna ar trebui decalcifiat. o sa ma mai joc cu diferite ape si o sa vad si rezultate, de pliculete n-am chef.