... desi, pagina aia e inghetata de luni de zile, nu se mai face de mult, si a devenit cult item, trecand de 400$, cand apar prin diverse locuri specializate in lichidari de new old stock.
M-a tentat si pe mine o vreme, dar mi-a trecut
Sunt curios daca il iei cum ti se pare.
... desi, pagina aia e inghetata de luni de zile, nu se mai face de mult, si a devenit cult item, trecand de 400$, cand apar prin diverse locuri specializate in lichidari de new old stock.
M-a tentat si pe mine o vreme, dar mi-a trecut
Sunt curios daca il iei cum ti se pare.
E cam mort acel site... Am gasit in Germania un sh cu 200E dar nu pe forumul lor, ci pe un fel de olx si nu am incredere ca nu-i stricat.
Flair Signature Pro | Elektra MCAL | Cafflano Kompresso | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix
14-01-2021, 10:19 (This post was last modified: 14-01-2021, 10:42 by dannib.)
Ca fapt divers legat de site-ul respectiv am plasat comanda. M-au sunat și acum aștept livrarea zilele urmatoare.
Din discuția purtata este V2 și ar mai avea câteva bucăți.
Am cerut livrare cu verificare colet.
Chiar sunt curios dacă apare.
@renatoa, @Dianette, scuze pt tonul colocvial folosit, dar pare ca ambii aveti experienta de espresso pe aparate capabile, nu inteleg ce cautati la astfel de pseudo-espressoare care sufera toate ENORM de lipsa posibilitatii de incalzire a brew-head-ului si shot-urile sunt de o calitate groaznica. Pt calatorii si pt cafele concentrate exista Aeropress Go.
Mazzer Mini E + SSP brew, Niche, ECM Classika PID + robinet
14-01-2021, 12:17 (This post was last modified: 14-01-2021, 12:17 by renatoa.)
Despre calitatea shot-ului la MyPressi, ar fi bine sa frunzaresti un pic netul... altii au alta parere.
Cu incalzirea, tocmai ca forma aceasta compacta, fata de alte portabile, ma ajuta sa il tin imersat in totalitate in apa fiarta pana cand pregatesc pucul... pe de alta parte parerea mea este ca majoritatea este obsedata inutil de stabilitate si temperatura de extractie.
Nu pentru calatori mi-as dori asa ceva, ci pentru acasa, unde Mini G a ajuns sa cam someze, am ajuns sa prefer Flair si Kompresso pentru ... comoditate Grupul de 58 m-a dezamagit complet, total nepotrivit pentru extractii single.