09-01-2021, 22:57
Cumpar Mypressi Twist (de preferat v2 dar nu neaparat). Poae are cineva de vanzare...

Flair Signature Pro | Elektra MCAL | Cafflano Kompresso | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix
Mypressi Twist
|
(09-01-2021, 23:19)renatoa Wrote: Aici pretind ca l-ar avea in stoc:
https://gourmetcoffeeshop.ro/aparate-caf...twist.html
... desi, pagina aia e inghetata de luni de zile, nu se mai face de mult, si a devenit cult item, trecand de 400$, cand apar prin diverse locuri specializate in lichidari de new old stock.
M-a tentat si pe mine o vreme, dar mi-a trecut
Sunt curios daca il iei cum ti se pare.
(15-01-2021, 15:14)dannib Wrote: Am fost sceptic pana la deschiderea cutiei.
(Yesterday, 11:09)dannib Wrote: ar fi mers un pic mai fierbinte dat fiind că absoarbe suficientă căldură Mypressi.
(Yesterday, 15:44)renatoa Wrote: Sigur, ai tot dreptul, doar ca la MyPressi gresesti.Da un link sa vaza și ochiul nostru
Nu este presurizat, este o extractie cinstita, il lauda persoane de care merita ascultat, si nefiind pe piata nu poate fi nimeni banuit de reclama mincinoasa.
Din contra, este singurul obiect din lumea cafelei care il cunosc ca avand status de cult item, adica o masa critica de followeri care cer repunerea lui in fabricatie.
Nu ca m-as numara printre ei, din moment ce inca ezit sa iau unul nou
PS: daca vrei cruciada, incep eu una impotriva clamatei sensibilitati a papilelor unora la variatii de temperatura...
Tocmai am dat peste un review la un espressor nou aparut, care a scos capul si pe aici, se zic vorbe bune despre el, si ... horror... sa vezi acolo temperature "surfing"... autorul articolului, elvetian, foloseste caracterizarea de "russische roulette".
Si, surpriza, la cel testat aici nu se sesizeaza nimeni de asta...
Pai sa nu zic ceva... pe limba mea... de limba altora ?