Welcome Back Log In Create Account

Mazzer Philos

(26-07-2026, 21:15)cyrusct82 Wrote: Noaptea minții până verifici
https://www.reddit.com/r/espresso/commen...er_philos/
Și asta doar așa la o primă căutare rapidă

Prietene, nu a zis nimeni ca nu apar greseli de productie. Cazul respectiv si altele (putine daca stai sa cauti , le cam stiu pe toate ce trece pe internet), a fost malpozitie la motor care mazzer l-a rezolvat. De aceea intrebam pe celalalt topic daca nu putea fi inclusiv de la transport nealinierea. Raman la aceeasi parerea a mea, producatorul da niste parametri de functionare, sa faca bine sa-i respecte nu sa ma puna pe mine sa ma transform in inginer.
Profitec Go, Mazzer Philos

Reply
Din această postare a ta, altceva se înțelege 
(24-07-2026, 16:28)alex_b Wrote: Mazzer philos le face pe toate
Și următoarele de după aceasta
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Reply
(26-07-2026, 21:34)cyrusct82 Wrote: Din această postare a ta, altceva se înțelege 
(24-07-2026, 16:28)alex_b Wrote: Mazzer philos le face pe toate
Eu sunt multumit , sa zic ca nu? Iar pe topicul respectiv ca ai dat link, daca te uiti atent, unul din userii mai vechi de pe forumul espresso de reddit considera poza photoshopata

Reply
(26-07-2026, 21:36)alex_b Wrote: Eu sunt multumit , sa zic ca nu? Iar pe topicul respectiv ca ai dat link, daca te uiti atent, unul din userii mai vechi de pe forumul espresso de reddit considera poza photoshopata
Nu poți să vi și să afirmi ceva atâta timp cât nici măcar nu ai verificat acel ceva
Înțelegi

Reply
(26-07-2026, 21:36)cyrusct82 Wrote:
(26-07-2026, 21:36)alex_b Wrote: Eu sunt multumit , sa zic ca nu? Iar pe topicul respectiv ca ai dat link, daca te uiti atent, unul din userii mai vechi de pe forumul espresso de reddit considera poza photoshopata
Nu poți să vi și să afirmi ceva atâta timp cât nici măcar nu ai verificat acel ceva
Înțelegi
Deci sa ma ierti, nu inteleg logica. Tu cand cumperi o masina, iei o cheie tubulara si verifici cu ce torque sunt stransi montantii motor? Eu nu cred aceasta teorie ca e ceva normal la rajnite sa vina nealiniate , nu ar fi normal asa ceva

Reply
(26-07-2026, 21:42)alex_b Wrote: Deci sa ma ierti, nu inteleg logica. Tu cand cumperi o masina, iei o cheie tubulara si verifici cu ce torque sunt stransi montantii motor? Eu nu cred aceasta teorie ca e ceva normal la rajnite sa vina nealiniate , nu ar fi normal asa ceva
E vorba despre ceea ce ai afirmat tu
"Că vin din fabrică aliniate", "mazzer face de toate"
Chiar așa să fie?
Eu pun la îndoială ce spune producătorul nu iau de bun ce-mi spune el în publicitate, tu văd că iei de bun tot ce îți servesc ei prin marketing și în plus ne mai vinzi și nouă aceste informații ca fiind adevărul absolut.

Reply
Montantii motor e un pic cam extrem exemplul, dar la roti de mult nu mai las mecanicii de la vulcanizare sa le stranga dupa mintea lor... am propria dinamometrica si finalizez eu operatia.
Mi-a ajuns la inceputuri doua suruburi rupte, plus nenumarate stranse de forma, de incepea sa imi bata roata dupa cativa km.

Reply
(27-07-2026, 10:07)renatoa Wrote: Montantii motor e un pic cam extrem exemplul, dar la roti de mult nu mai las mecanicii de la vulcanizare sa le stranga dupa mintea lor... am propria dinamometrica si finalizez eu operatia.
Mi-a ajuns la inceputuri doua suruburi rupte, plus nenumarate stranse de forma, de incepea sa imi bata roata dupa cativa km.

Ingrozitor

Reply
(27-07-2026, 11:18)alex_b Wrote: Ingrozitor

"Nu știu ce să zic"

Reply
@alex_b daca vrei validare de la colegii pasionati de echipamente fa testul cu markerul ,il treci si ei te apreciaza.

Daca nu cauti aprobarea lor atunci schimba discursul. Si mie imi place Philos dar nu as incerca sa ii coning pe altii ca e misto. Daca jobul tau presupune sa popularizezi Philos atunci fa si mai mult lobby. Biggrin

Reply
Regula 80-20 aplicata la forumuri, in special cele de hobby: 80% din posteri sunt nesiguri de achizitie si cauta validare Wink

Reply
Deci eu nu mai pot cu voi. Vreti sa ma convingeti ca de fapt nu sunt multumit de ce aparate am, ca vreau validare daca zic ca fac cafea buna, ca orice aparat cumpar trebuie sa le masor cu utilaje de precizie ca altfel habar nu am de nimic tehnica, ca daca sunt multumit de orice de la un brand consacrat sunt o victima a unui marketing obscur, ca orice afirma un producator despre aparatele lor de la inceput trebuie tratat cu suspiciune,  asta deja incepe sa semene a cult

Reply
Ideea cred ca era fix invers :) Adica nu-i poti convinge pe “cultiști” :) doar dacă le demonstrezi ca e bine aliniată. Nu înțeleg să fi zis cineva ca nu trebuie sa fii mulțumit de ea. Și mie mi-a plăcut chiar dacă nu am pus markerul pe cuțite. Nu am făcut-o ca nu era a mea și nici nu prezenta interes când făceam espresso la 25-30 și ea se atingea pe la 0 (aproximativ ca nu mai rețin exact)

E o râșnița foarte corectă din pct meu de vedere…
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
Doar ca tu nu postezi de Nx pe zi despre ea... de gandit pentru @alex_b. Wink

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)