Hello There, Guest! Login Register


Lelit PL 92 T Elizabeth

(25-01-2021, 13:39)alex368 Wrote: A facut cineva toate modificarile din LCC recomandate de Dave Corbey, si observa vreo diferenta semnificativa in comportamentul espressorului?

Eu aproape de la inceput am mers pe setarile lui, asa ca nu stiu sa compar, insa la mine niciodata nu scade mai mult de 5 grade aburul. Il tin la 135 si oridecate ori apas pe + imi arata 131-132, chiar la frotari consecutive.
Lelit Elizabeth | Eurika Mignon Specialita | Kribli
 
Reply
Pentru posesorii de V3, cam cat de silentioase sunt aparatele voastre?
Pompa in sine este silentioasa dar la mine apar tot felul de zgomote de la vibratiile altor componente, inclusiv furtune si rezervor.
Lelit PL92T Elizabeth / Niche Zero
 
Reply
Eu am incercat si setarile de fabrica si cele Dave Corbey. Nu folosesc deocamdata boilerul de abur. Nu mi s-au parut diferente marcante in functionare cu cele doua setari.
Singurul lucru pe care l-as vrea rezolvat deocamdata este spike-ul de temperatura la incalzire si relativa instabilitate la temperatura boilerului de brew, care (setat la 94) ajunge intai la 120 de grade, si dureaza sa vina la temperatura presetata, ulterior cam danseaza, conform graficului pe care l-am postat mai demulticel...
Sunt atent la functionarea zilnica, deocamdata e prea nou pentru mine ca sa am plangeri...
Lelit PL92T + Rancilio Rocky inox mod.Stepless-Doserless, Kinu M47 Phoenix
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)