Corect.
Am scris si pe site, pe pagina de BF, faptul ca in perioada de sales, toate cupoanele existente sunt dezactivate. Multumesc.
(30-11-2024, 12:42)compot Wrote: (30-11-2024, 11:49)renatoa Wrote: Si in ce consta BF? Nu vad sa se aplice vreo reducere la comanda care incerc sa o plasez... 
Si eu eram nedumerit dar am vazut ca scrie pe site
Quote:**Shown prices are directly discounted (products with BF SALE red banner)
Deci produsele cu eticheta rosie sunt deja la pret redus.
Mi-ar fi placut mai mult sa scrie si de la ce pret e redus, pentru transparenta, ca asa nu stim daca e reducere de 50% sau de 1 ban 
Nu am avut niciodata 1 ban discount. Eu nu practic asa ceva.
Clientii deobicei cunosc exact ce preturi sunt si ce preturi exista de BF din simplul motiv ca au adaugat in cos produsele dorite chiar inainte de BF si au comparata totalurile in timpul perioadei de discount.
Totodata, nici la noi in tara nu vezi (sau nu prea vezi) nici pe marele SMENAG realitatea, pentru ca ei lasa pretul RRP taiat. Nu cel real de retail existent inainte de sales, sau cel putin eu asa ma vz. Sigur, pare ditamai discount-ul aplicat insa daca folosesti link-ul de urmarire istoric pret, afli ca iti iei ditamai teapa.
Am patit la ei si nu doar in acest BF, sa fie discount de 3 lei la un electrocasnic de mii de lei.
Eu asta numesc smecherie.
Si repet, eu nu practic asa ceva.
May God be with us.