Welcome Back Log In Create Account

Kit-uri Coffee Sensor E61, La Pavoni

Preț pentru standul de păstrare?
Bianca V3 Black <> FlairPro3 <> EurekaSD <> BravoTools <> KinuM47Clasic <> FellowStaggEKG <> HarioSwitch <> Paragon Nucleus <> Refractometru <> Prajitor Nucleus Link
Past : Mara X

Reply
pe site meshurile sunt 12 eur, deci 10.8 eur pt espressomani, iar bean cellarul este 60 eur pe site, deci 54eur pt espressomani
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
(11-12-2021, 09:51)paunmadalin89 Wrote:
(11-12-2021, 06:34)TudorP Wrote: Mesh second screen sunt acum disponibile, grosime 1.7mm, marimi:

49.5 / 51.6 - La Pavoni OLD si NEW GEN
53.4 - Breville / SAGE
57.3 / 57.5 - LELIT / Cafelat Robot
58.5 mm - E61 / VBM / Gaggia Classic etc.

Pentru doritori le pot trimite si prin posta in ceva plic cu timbre, pentru really cheap shipping.

Totodata am reusit sa fac si cateva bucati de bean cellar / stand-uri cu tuburi din sticla pentru pastrat boabele de cafea pentru fiecare rasnire zilnica.

Multumesc.
La ce pret sunt mesh-urile? Timp livrare? Ms fain

Salut.
Puteti folosi site-ul pentru preturi. Nu stiu daca am voie sa postez link.
Aveti discount 10% folosind codul ESPRESOMAN.
Livrarea este prin Fan, deobicei a doua zi sunt la destinatie.
Multumesc.
May God be with us.

Reply
Cuponul e cu 2 S 

ESPRESSOMAN
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Reply
Da scuzati, multumesc. Este ESPRESSOMAN. Cu stima.
May God be with us.

Reply
Tudor, ai PM Smile

Reply
Și de la mine ai PM.
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Reply
(12-12-2021, 11:08)renatoa Wrote: Tudor, ai PM Smile

Am raspuns la toti. Mersi mult.
May God be with us.

Reply
Pentru a reinvia putin topicul, pot preciza ca intre timp s-au mai facut multe produse custom pentru La Pavoni, precum si pentru Olympia Cremina sau E61.

Mai nou, am o noua gama larga de produse custom pentru Gaggia Classic, cum ar fi kit-ul PID cu controller, portafiltru fara fund din inox, site IMS pentru ele, site de dus IMS (simple sau Nanotec), dimmer, suportii de sita de dus din inox sau alama etc.

Pentru detalii: https://coffee-sensor.com/product-category/gaggia/
May God be with us.

Reply
nu merge linkul: Oops! That page can’t be found.It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
Scuze: https://coffee-sensor.com/product-catego...ic-or-pro/
May God be with us.

Reply
Up cu anuntul.

Avem pentru Gaggia Classic:

1. arc 9 bar
2. Kit PID full cu fire etc pentru instalare DIY
3. Portafiltru fara fund din inox cu basket dublu
4. 3D printed upper case din plastic negru pentru tot proiectul, include si loc pentru pressure gauge, dimmer, controller pid.
5. Custom shower screen plate holder din alama sau inox + site IMS simple sau Nanotec.

Urmeaza kit-ul de lumina pentru vasul de apa, pressure gauge, dimmer full kit etc.
May God be with us.

Reply
Am achizitionat un kit de flow control de la Coffe Sensor si m-am jucat cam cu 600g de cafea pana acum. Pot confirma ca se instaleaza usor fara absolut nici o problema, instructiunile in engleza foarte clare. Pe scurt: piesele ce vin par de calitate si personal consider un upgrade ce merita pentru aparatele cu grup E61 preinfuzia/variatia de presiune si rata de curgere a apei cu care te poti juca a adus clar un gust mai bun in ceasca. Sunt multumit ca ni se ofera acest kit la un pret mai mic pentru cei care nu au espresoare cu asa ceva montat din fabrica.

Reply
Va salut dragi espressomani.
Doream sa anunt doritorii, astazi si in acest weekend avem BF Sales.
Spor !
May God be with us.

Reply
Mai exista cuponul de reducere? Am incercat dar nu a mers.

Reply
salut. pentru un lelit mara x v2 ce senzor de temperatura recomandați?
lelit mara x v2 si eureka mignon xl 

Reply
(29-11-2024, 10:25)TudorP Wrote: Va salut dragi espressomani.
Doream sa anunt doritorii, astazi si in acest weekend avem BF Sales.
Spor !

Si in ce consta BF? Nu vad sa se aplice vreo reducere la comanda care incerc sa o plasez... Huh
De asemenea, nu imi apare cost transport... asta sa fie BF-ul ?

Reply
(30-11-2024, 11:49)renatoa Wrote: Si in ce consta BF? Nu vad sa se aplice vreo reducere la comanda care incerc sa o plasez... Huh

Si eu eram nedumerit dar am vazut ca scrie pe site
Quote:**Shown prices are directly discounted (products with BF SALE red banner)

Deci produsele cu eticheta rosie sunt deja la pret redus.
Mi-ar fi placut mai mult sa scrie si de la ce pret e redus, pentru transparenta, ca asa nu stim daca e reducere de 50% sau de 1 ban Smile

Reply
Multumesc *compot pt explicatii.

Ai dreptate si da, am trecut scris clar ca doar unele produse sunt in BF si sunt semnalizate clar cu banner rosu BF SALE.

Costul unui transport nu poate fi afisat decat in momentul in care softul vede clar locatia clientului, respectiv campul adresa si cel de zip code sunt introduse.

Da, acesta a fost BF.

Multumesc.
May God be with us.

Reply
Cu cuponul de reducere nu ai vrut sa lamuresti situatia. Vad ca acum merge din nou, deci trag concluzia ca a fost dezactivat doar pe perioada BF.

Edit: Cred ca ieseam mai bine daca nu dadeam comanda de BF si foloseam in schimb cuponul. Dar cum nu am putut sa vad preturile originale si nici nu stiam daca mai revine cuponul, mi-am luat teapa...

Reply
Corect.
Am scris si pe site, pe pagina de BF, faptul ca in perioada de sales, toate cupoanele existente sunt dezactivate. Multumesc.

(30-11-2024, 12:42)compot Wrote:
(30-11-2024, 11:49)renatoa Wrote: Si in ce consta BF? Nu vad sa se aplice vreo reducere la comanda care incerc sa o plasez... Huh

Si eu eram nedumerit dar am vazut ca scrie pe site
Quote:**Shown prices are directly discounted (products with BF SALE red banner)

Deci produsele cu eticheta rosie sunt deja la pret redus.
Mi-ar fi placut mai mult sa scrie si de la ce pret e redus, pentru transparenta, ca asa nu stim daca e reducere de 50% sau de 1 ban Smile

Nu am avut niciodata 1 ban discount. Eu nu practic asa ceva.
Clientii deobicei cunosc exact ce preturi sunt si ce preturi exista de BF din simplul motiv ca au adaugat in cos produsele dorite chiar inainte de BF si au comparata totalurile in timpul perioadei de discount.

Totodata, nici la noi in tara nu vezi (sau nu prea vezi) nici pe marele SMENAG realitatea, pentru ca ei lasa pretul RRP taiat. Nu cel real de retail existent inainte de sales, sau cel putin eu asa ma vz. Sigur, pare ditamai discount-ul aplicat insa daca folosesti link-ul de urmarire istoric pret, afli ca iti iei ditamai teapa.

Am patit la ei si nu doar in acest BF, sa fie discount de 3 lei la un electrocasnic de mii de lei.
Eu asta numesc smecherie.
Si repet, eu nu practic asa ceva.
May God be with us.

Reply
Adica ne iei dreptul de a crede in Mos Craciun... Tongue

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)