Welcome Back Log In Create Account

Fotografia echipamentului vostru

Mi rusine un pic, dar asta e :-)
[Image: qlbKmWY.jpg]
--Only God Can Judge Me--

Reply
La Spaziale Vivaldi II si 2xFiorenzato F64E
In curand:
La Marzocco GB5 custom
Mazzer Vulcano
Eureka Mythos[Image: 44dffd209d50854eac5b4a1d81ce42c0.jpg]
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
monstrulet GB5 (60 kg): nu e pt home use, nu?
trage 4600 W de la priza, daca ii dai drumul cu masina de spalat iti sare siguranta  Smile
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
MyR, de ce sa-ti fie rusine? Ai un HX profi, decat un DB cu apa coclita......cum am eu.
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.

Reply
(27-07-2017, 15:23)Mariano Wrote: MyR, de ce sa-ti fie rusine? Ai un HX profi, decat un DB cu apa coclita......cum am eu.

avea un proprietar gen:
LINK

Reply
WOW Alba ca zăpada, sigur cei 7 pitici sunt ai tăi, Felicitări.
Cafflano Kompresso, Clever Dripper, Kinu M47, Brewista Kettle.

Reply
GB5 va fi pentru cafenea. Spaziale Vivaldi II va reveni acasa.

GB5 va fi pentru cafenea. Spaziale Vivaldi II va reveni acasa.
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
[Image: 592e191305c692b4a5725b8068827ad8.jpg]

Parca as trece la DB sau HX.

Reply
(10-05-2017, 17:53)drujba Wrote: Copilul...
[Image: 1-150x150.jpg]

wow, RESPECT! Putini il cunosc, si mai putini il apreciaza! Sa il stapinesti sanatos si sa ai numai extractii excelente!
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu Classic M47

Reply

Cu bunavointa lui nickso, s-a mai salvat un espressor de la casare Smile s-a desfacut complet, s-a curatat si decalcifiat, s-au inlocuit garniturile si piesele uzate si s-a montat un PID REX C-100.
Vibiemme Domobar + PID Rex-C100, San Marco SM92, Tamper 58mm, sita dus IMS Competizione, latiera JoeFrex 590ml + 350ml

Reply
My little, humble espresso factory  :D :

[Image: r2Fm3yh.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
Până de puțină vreme espressorul principal a fost Gaggia Classic căruia i-am făcut câteva modificări: PID, manometru și teava R.S. V1/V2. 
Apoi am avut ocazia să achiziționez un espressor nou la preț de second: La Cimbali M21S Junior (cu rezervor pentru apă). L-am modificat și pe acesta prin montarea unui manometru cu scală dublă pentru că mă simt mult mai confortabil când văd presiunea la extracție.

Prin urmare GC-ul e montat la birou alături de râșnița Porlex Mini, iar Juniorul are locul de cinste în bucătărie alături de râșnița Eureka(Nuova Simionelli) Mondial și ultimul DIY: All-In-One-ul format din knock-box + tamper stand + tamping station.
Imaginile le puteți vedea mai jos:
[Image: MEM2TiI.jpg]

[Image: H1T4MOq.jpg]

[Image: BpRaiws.jpg]
Lelit Elizabeth | Fiorenzato AllGround | Kinu M47
Ex: La Cimbali M21S Junior | Gaggia Classic 
Eureka(Nuova Simionelli) Mondial | Porlex Mini.

Reply
Felicitări! Totuși, la îndemânarea ta, să faci suport la plasticul stock, nu mi se pare ok. Astept poze cu soluția.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
(31-08-2017, 10:56)baloozzy Wrote: Felicitări! Totuși, la îndemânarea ta, să faci suport la plasticul stock, nu mi se pare ok. Astept poze cu soluția.

O observatie bună [emoji106]
Soluția e următoarea:
- suportul pe care l-am făcut inițial pentru tamper l-am dus la birou, iar tamperul Motta a rămas acasă.
In scurt timp urmează sa iau un tamper adevărat si la birou, iar atunci plasticăreala va dispărea.
La momentul acesta, nu am mai vrut să păstrez suportul mic pt tamper pe acasă pt că mă încurca. Așa că l-am dus la birou.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Lelit Elizabeth | Fiorenzato AllGround | Kinu M47
Ex: La Cimbali M21S Junior | Gaggia Classic 
Eureka(Nuova Simionelli) Mondial | Porlex Mini.

Reply
Felicitari! Imi plac espressoarele vechi. Vorba aceea: oldies but goldies :)

Reply
Locul unde ma simt cel mai bine dmineata!!! :) [Image: KEpS2av.jpg]
Mazzer mini electronic A, La Pavoni Profesional.Imi prajesc cafeaua cu un pistol Dewalt d26414 si imi iese mai bine cafeaua prajita ca unor prajitori.

Reply
Coltisor de joaca si de test de generatii.

[Image: Eh2CK4d.jpg]
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu Classic M47

Reply
@VladP

- Felicitari si sa stapanesti sanatos , foarte fain... Cool ...place mult ( chiar asa trebuie sa arate un coltisor de joaca...ideal... :D ) . E o placere  numai  sa privesti , dar sa mai si folosesti ... Angel ...e minunat...bravo's...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
(08-09-2017, 10:19)VladP Wrote: Coltisor de joaca si de test de generatii.
........

Care este Microcasa lever?
Cel din dreapta sau cel din stanga? Cool :D
Si unde este cuptorul?
Nu il vad nici in semnatura? Wink

Frumoasa colectia!
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
(09-09-2017, 09:45)RaduCarutasu Wrote:
(08-09-2017, 10:19)VladP Wrote: Coltisor de joaca si de test de generatii.
........

Care este Microcasa lever?
...
Si unde este cuptorul?
Nu il vad nici in semnatura? Wink

...ei, lasa, nu aratam chiar totul... Angel

Reply
Pacat ca nu ai un Essential Phone, sa faca poze 360, caci vedeam si ce era in spate:

[Image: 3wnfRU8.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Asta e wehrmacht in toata regula cu tinuta de camuflaj sud american si african.Afrikakorps sa fie,sau ceva haciendas de pe langa nu stiu ce Anzi sau Nevade cu patroni nemti unde s-ar ascunde cine stie cine? ;) Asocierea este oricum riguroasa si exotica,o demonstratie de forta oricum ai da-o!
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
Asa, putin offtopic (legat de topicul cu business), sunt curios cat costa toata dotarea cu rasnite, fara sa punem la socoteala eventualele espressoare... :D
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
(10-09-2017, 11:04)Mihai L Wrote: Asa, putin offtopic (legat de topicul cu business), sunt curios cat costa toata dotarea cu rasnite, fara sa punem la socoteala eventualele espressoare... :D
aprox 50.000eu -discount ( care presupun ca era semnificativ )

Reply
[Image: 21433679_1722293288077849_3313196192279560192_n.jpg]
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
    Echipamentul meu "beginner level".

DeLonghi EC221B, Hario Skerton Mill, Hario Skerton V60, Hario Skerton Filter-in Coffee Bottle - Cold Brew
Rancilio Silvia E,  PID Toho Electronics Inc., Rancilio naked PF, IMS RA 200 IM Flat Shower Screen, IMS & VST Filter Baskets, motorized Kinu Classic M47 + Pour-Over Burr, motorized Kinu M47 Simplicity, Hario V60, Hario Cold Brew, Bodum French Press.

Reply
Update:[Image: egR6cB6.jpg]
Rancilio Silvia E,  PID Toho Electronics Inc., Rancilio naked PF, IMS RA 200 IM Flat Shower Screen, IMS & VST Filter Baskets, motorized Kinu Classic M47 + Pour-Over Burr, motorized Kinu M47 Simplicity, Hario V60, Hario Cold Brew, Bodum French Press.

Reply
espressoman acasa: ecm synchronika, ceado e37s, ocd, a. lunar, mai multe latiere.. 
espressoman in deplasare: pressopump, comandante, cantar hario

Toate puse pe o masa bar din ikea .. fingers crossed.. sa nu cedeze 

[Image: b7y2T8e.jpg]
ECM Synchronika | DF83v | Comandante

Reply
Coltisorul meu...
[Image: WjhfK3j.jpg]

Stiu ca in materie de echipament nu am cu ce sa ma laud, dar sper ca intr-o zi sa fac update.
PL92T, PL72, KINU

Reply
Foarte frumos locul, interesant cum ai reusit sa lasi iedera sa intre, felicitari. Ce rasnita e cea manuala?
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)