Espressoman Administrator
Bucuresti
Am mutat postarile generale despre profilare
aici.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
17-09-2026, 14:13
(Edited 17-09-2026, 14:14 by renatoa.)
Vezi ca ai mai facut niste mutari din care au disparut postari ale mele...
Espressoman infocat
Constanța
Versiune beta 1.2.2
Aduce buton pauza in timpul preinfuziei si în modul A-flow țintă în ml.
In plus repara/dispare linia aia dintre pressure control și flow control și virgula la pressure control care arata 90.0 bar.
Astea sunt cele observate deocamdată
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.
Espressoman infocat
tulcea
Spune-ți,spune-ți, să ne ,,uploadam" și noi cei puși deocamdată în așteptare.
Lelit Bianca ,Bentwood
Espressoman infocat
Constanța
In 1.2 aburul se poate opri din meniu daca nu este folosit
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
19-09-2026, 12:33
(Edited 19-09-2026, 12:33 by renatoa.)
Beta este de la cel oficial, sau cel alternativ ?
Ma confuzeaza secventa de numerotare, nu de alta ...
In softul "de fabrica" beta-urile nu se numeroteaza separat de release-urile stable.
Avem 1.58 stable, ultimul oficial.
Intra in dezvoltare 1.59-beta, eventual 1.59-RC (release candidate), astea se distribuie doar la testeri, nu sunt publice de obicei.
Si, cand testerii dau ok-ul final, dispar minus si suffix-ul, ramanand 1.59, care a devenit noul stable.
Espressoman infocat
Constanța
19-09-2026, 13:34
(Edited 19-09-2026, 13:35 by cyrusct82.)
De fapt versiunea stabila e 1.1.59 (1.59 prescurtăm noi)
Versiunea beta e 1.2.2 official (că alternativ nu a dat nimeni nimănui)
Espressoman infocat
Bucuresti
9 hours ago
(Edited 9 hours ago by mihneasusan.)
Salutare! Vreau sa aduc în discuție problemele legate de portafiltru naked pe care l-am achiziționat odată cu aparatul. Înălțimea buzei acestuia este mai mare decât a celui standard iar pentru etanșare în timpul extracției este nevoie de o strângere ferma care duce în timp la deteriorarea garnituri de grup. În rarele situații când extrag la 9 bari am scurgeri de apa pe lângă portafiltru la extracție chiar dacă duc bratul portafiltrului spre poziția maximă. Cu portafiltru aparatului, chiar dacă datorită utilizării celui naked nu mai ține în aceeași poziție că la început, nu sunt încă probleme în extracție. Diferența de înălțime este de apx 3mm.
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO
Espressoman infocat
tulcea
L-am comandat și eu,dar îl voi folosi puțin,doar de proba pentru a verifica curgerea.A venit și cu partea oarbă ,sau nu o folosești?Intreb daca asi putea folosi așa ceva pe portafiltrul normal pentru a face după extragerea cafelei o curățare cu apa.Sau nu e indicat?
Lelit Bianca ,Bentwood
Espressoman infocat
Bucuresti
Portafiltru naked vine cu picurator detașabil. Astăzi la standul espressoman de la Slow Coffee am văzut ca aceasta diferență nu mai apare la portafiltrele din generația mai noua de espressoare, portafiltru standard având aceeasi înălțime cu cel naked. Ce am putut observa însă odată ajuns acasă este ca dacă folosesc sita din pachetul espressorului nu mai apare fenomenul de curgere pe lângă garnitura. Voi incesca și o sita VTS pentru ca pana acum foloseam o sita de la AVX. Posibil sa fi apărut de aici problema.
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO