"Nu-mi dau seama de legătura dintre paragraful tau si comentariul meu. "
Am folosit citatul pentru a face legatura intre postul meu si o situatie relatata de tine in aceasta sectiune .
Am vrut si eu , alaturi de alti colegi , sa ajut la clarificarea unor aspecte care se dicuta pe acest forum si sa incurajez un demers , acela de a consuma zilnic cat mai putina cafea fara a afecta , semnificativ , calitatea rezultatului din ceasca .
Am considerat ca atata timp cat , la randul meu , am primit de la colegi preocupati de dorinta de a bea zilnic " espresso-ul perfect " multe informatii la intrebarile postate sa contribui si eu , in masura in care cred ca am aflat niste raspunsuri si solutii posibile , la clarificarea unor aspecte ce ma preocupa , sa impartasesc din experienta proprie .
Nu inseamna ca experientele personale , ale oricui , se potrivesc asteptarilor celorlalti dar pot clarifica , lamuri sau scurta perioadele de cautari.
Aici,
http://www.espressoman.ro/forum/Thread-C...-un-doppio , s-a dezbatut acest subiect si s-au transmis mai multe informatii , la subiectul abordat si de tine prin aprecierea din citatul care a generat discutia.
Mi-as dori sa cred ca interpretez , eu , incorect interventia ta .
Daca , insa , nu este asa imi cer scuze si te asigur ca niciodata nu am dorit decat sa comunic cu cei care posteaza pe teme de interes comun , fara niciun alt scop in afara aceluia de a gasi dar si de a impartasi informatie si experienta .
Extractii reusite !