Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

... si dupa cum spuneam ... fiecare cu mofturile lui ... Cool ...

[Image: uMgXJAO.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
(09-03-2018, 16:17)Levo Wrote: ... si dupa cum spuneam ... fiecare cu mofturile lui ... Cool ...

the most courteous-biddable, hospitable
Reverential, normal-ary Arnold Schwarzen-orgarary
  :77: to mister Levo

Reply
... Pai ... ce sa fac , daca toata lumea vrea cate o cafea " d'aia buna "  , inclusiv eu ... :D ...

[Image: KhZJTA9.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Etiopia Burtukaana de la Guido. 19-35g, 36s, 85C.

[Image: 613cd356f966196dac70fa35db28e902.jpg]
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Reply
Kenya 19 in / 35 out la 91 grade.

[Image: 1qPQmhl.jpg]

Reply
@rdumitrescu arată spectaculos Mina în fotografia de mai sus!
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Reply
Cand va aparea noul Mini, poate la o treime din pretul Mina, cu acelasi look, probabil isi va securiza si Dalla Corte plaja asta de pret a "high end-urilor accesibile".
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
+1
Eu la Mina nu am renunțat încă...
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Reply
Honduras marcala natural, latte
[Image: lZtcfoK.jpg]

Reply
Arată bestial
QM 67 EVO, Tamper Dinamometric 58,5 HONNE slim, Kinu M47

Reply
Huuuuuu!
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
Stai asa ,nu misca ceasca,o sorb online! :D
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
Fjfdhydjs... O secunda ca încă ling ecranul :)
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
Aoleu, cum arata!!  :105:
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
[Image: d3mmkh.jpg]
--Only God Can Judge Me--

Reply
[Image: EJwPIvQ.jpg]
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
... Din admiratie pentru maestrul @Raducanu , am incercat sa fac si eu o floricea - ca doar vine primavara - si in loc de o nitzuvea , a iesit un fel de macrisul caprei , aglutinat ... ( cred ca din cauza culorii cestii ... :D ... ) , dar mai incerc ...

[Image: TjYHGVj.jpg]

Reply
[Image: SSm9QQE.jpg]

[Image: TpsEd4v.jpg]
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
Pt maestrul @Levo,  un latte dintr-o cafea mai prajita [Image: je6Us4a.jpg]

Reply
... Smile  Multumesc frumos , ... azi insa , am schimbat culoarea la cesca , dar la noi ploua si nitzuvelele nu s-au deschis ...

[Image: UuokZRy.jpg]

Reply
(13-03-2018, 12:07)Levo Wrote: ... Smile  Multumesc frumos , ... azi insa , am schimbat culoarea la cesca , dar la noi ploua si nitzuvelele nu s-au deschis ...

[Image: UuokZRy.jpg]

Frumoasa ceasca, am si eu :))

Hawaii Kona, testat si cu lapte, 4th wave flat white :D[Image: APzuZw9.jpg]

Reply
Today I'm tastin'.....[Image: dp0b1PJ.jpg]

Reply
este in lista la mine, astept review :)

Reply
(13-03-2018, 12:44)Răducanu Wrote: Frumoasa ceasca, am si eu :))

... Este ... si pe langa asta  , mai are in plus un atribut magic - hipnotizeeaza privitorul ... Cool :D ...

... O prapadie de dupa pranz se accepta ... ? Cool ...

[Image: RuNH5Ou.jpg]

Reply
Latte art fara lapte(Nessie?) cu ultimele picaturi de Passalacqua :D
[Image: ldpWtDWh.jpg]

Reply
... si la mine se termina TreForze! si trebuie sa dau cep , la o punga de Harem ... :D ...

[Image: VFB4zPS.jpg]

Reply
Pana maine cand vor ajunge boabele buimace cred ca voi prepara retentiile colectate de la inceputul lunii, blend din vreo 12 origini, degazat si maturat pana aproape de rancezire... o minune de cafea care de obicei ajunge in ibricele catorva amatori de senzatii tari Rolleyes .
Daca nu mai postez poze cu bidoane care incalzesc apa, inseamna ca sunt galben si rece :grcka:

Reply
(14-03-2018, 12:26)vdub Wrote: inseamna ca sunt galben si rece :grcka:

... sa nu mai zici asa , pentru ca asta este materia mea prima ... :D ...

Reply
... Bun si Pavoni , cand te grabesti ... :D ...

[Image: TLgxvqM.jpg]

Reply
[Image: x21G24Jl.jpg]

Cafeaua mea de azi...
Plang cestile cu lacrimi de crocodil gratie celor de FanCourier. Sa le ung nitel cu un zaibar adus azi de la Dabuleni? :D

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Invisible User(s), 30 Guest(s)