@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
06-02-2018, 17:34
(Edited 06-02-2018, 17:34 by bubucalu.)
Chemex, chemex,
La Pavoni, Mazzer
espresso aficionado
de peste Prut
07-02-2018, 09:45
(Edited 07-02-2018, 09:45 by maki.)
brazilia yellow bourbon
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>
Arata bine, fara pete, fara bulbucei, aspect sticlos.
Espressoman infocat
Bucuresti
Buimac El Salvador, foarte dulce, usor ciocolatie.
Brewtus IV | Niche Zero
Prăjitor de cafea
Timisoara
07-02-2018, 16:31
(Edited 07-02-2018, 16:40 by Milan SunCoffee.)
Ethiopia Kochere gr.1 de la Muse Coffee
![[Image: guKBNBJ.jpg]](https://i.imgur.com/guKBNBJ.jpg)
Echilibrata, gust puternic de fructe, aciditate plăcută și la sfârșit ușor ciocolatie.
Foarte buna!
Espressoman infocat
Bucuresti
Ce tamper dragut aveti in poze [emoji3]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47
Espressoman infocat
Pitesti
Office latte
Gaggia Espresso Pure / Ascaso i-mini i2 / IMS basket / Naked Portafilter / Self-made tamper
La Pavoni Professional / Cafflano Kompresso / Kinu M47 Phoenix
Espressoman infocat
Baia Mare
Sent from my iPhone using Tapatalk
SanRemo OPERA, Mahlkonig K30 Vario...
espresso aficionado
de peste Prut
frumos!
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>
Reprezentant Barshaker.ro
Oradea
merita urmarit si pagina? lor de instagram, sunt unele poze foarte reusite..
--Only God Can Judge Me--
espresso aficionado
de peste Prut
(08-02-2018, 23:12)MyR Wrote: merita urmarit si pagina? lor de instagram, sunt unele poze foarte reusite..
nu am inteles mesajul.
Oradea
Scuze, semnul de intrebare este in plus.
deci: merita urmarit pagina lor de instagram:-)
espresso aficionado
de peste Prut
(08-02-2018, 23:40)MyR Wrote: Scuze, semnul de intrebare este in plus.
deci: merita urmarit pagina lor de instagram:-)
care e? ai un link?
mersi
Oradea
espresso aficionado
de peste Prut
(08-02-2018, 23:52)MyR Wrote: Link
mersi!
Espressoman infocat
Pitesti
Honduras El Guayabillo de la Ecuator Cafe.
Gaggia Espresso Pure / Ascaso i-mini i2 / IMS basket / Naked Portafilter / Self-made tamper
La Pavoni Professional / Cafflano Kompresso / Kinu M47 Phoenix
Espressoman infocat
Bucuresti
espresso aficionado
de peste Prut
Special Espresso Blend de la niste roasteri ucraineni. excelent!
Espressoman infocat
Timisoara
Italian espresso blend de la Hotspot coffee.ro
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Gaggia Baby Dose, Sita dus La Spaziale, Sita filtru IMS Nanotech, Eureka Mignon
Espressoman Administrator
Bucuresti
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman traditionalist
ro
@Lyvyoo
... Daca nu te superi prea tare , ... discul de sprijin , cel de deasupra arzatorului ... de unde este ? ... sau de unde se poate gasi de cumparat ? ... eventual supaortul cu totul ...

. ( eleganta chestia ... )
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
Espressoman de import
București
Discul cred ca este destul de ușor de făcut pe măsură prin watercut. Dacă te interesează pot sa îți dau câteva detalii unde poate fi făcut în București.
Echipament: Rok Espresso
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)
Bucuresti
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
ro
10-02-2018, 16:51
(Edited 10-02-2018, 17:45 by Levo.)
... Da , da ... am inteles acum , doream si eu sa cumpar un arzator pe gaz , tot asa de micut insa , ... nu pot sprijini " ibricul " ( arzatorul este special pentru syphon brew ) ...
... bineinteles in acceptiunea cafelei de voiaj ... ( de rucsac ... :D ... ) , iar acesta ... este ibricul ...
(10-02-2018, 16:32)micrenda Wrote: Discul cred ca este destul de ușor de făcut pe măsură prin watercut. Dacă te interesează pot sa îți dau câteva detalii unde poate fi făcut în București.
Echipament: Rok Espresso
... Da , asa este ... insa , ma gandeam la ceva original ... de la mama lui ... nu facut pe genunchi ...

... si aici este vorba despre un suport / sau stand , care este lucrat in Germania ( SOY ) ... asa , mai sunt unele taiwaneze , probabil si chinezesti ... dar nu ma incurc ... oricum , multumesc frumos de sprijin tuturor ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
Espressoman infocat
tulcea
10-02-2018, 19:18
(Edited 10-02-2018, 19:19 by organon.)
Folositi nisipul incins! ;) Dar e tehnica naibii cu nisipul.Aveam pe vremuri o pravalie cu aspect mizer in care se putea servi preponderent cafea,se fuma in draci si te puteai si afuma suplimentar cu ceva mai aspru pe gat.Dar ,una peste alta femeile alea care preparau cafeaua, aveau o indemanare extraordinara in a manui alamurile si a scoate cafelute delicioase.Pacat ca nimeni nu a continuat.Acum toti au scule inchiriate si vand fiere la paharele,ca deh, asa este espresso. :-/
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.
Aero...
Bucuresti
Niciun anunt despre concursul de ibric pana azi la pranz, cand au aparut pozele...
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
ro
(10-02-2018, 19:18)organon Wrote: a manui alamurile si a scoate cafelute delicioase
... Da ... perfect adevarat , o cafea la nisip bine pregatita ( in stil armenesc si cu putin anason ...

) , poate face diferenta intre o cafea buna si ... restul. ( ... am avut placerea de a experimenta cativa ani , alaturi de un coleg de facultate / si de camera ... constantzean , care m-a introdus in tainele acestui stil de preparare ... absolut unic cu rezultate extraordinare , dar si cu multa rabdare ... zen in cafea ) ... cca. 40 - 50 min , timp minim necesar de preparare a unei cafele comparabil cantitativ cu un espresso , iar calitativ ... ai lipsea doar corpolentza unui espresso ... si avea zat -ul acela pe final cam neplacut ... etc.
(10-02-2018, 19:18)organon Wrote: Acum toti au scule inchiriate si vand fiere la paharele,ca deh, asa este espresso. 
... Dar cine va obliga sa o beti asa , fara sa puneti un vf. de linguritza de stevie sau miere de albine ( dupa gust ) ... ?...

... sau un Cointreau / Sambuca ... :D ( contin si ele un pic de zahar ... )
În continuă acumulare de informații
Bucuresti
(10-02-2018, 21:17)Mihai L Wrote: Niciun anunt despre concursul de ibric pana azi la pranz, cand au aparut pozele... 
Yeap!
Eu am auzit despre acest Campionat ieri seara, intamplator, cand am trecut rapid pe la cei de la Kfea.ro (in 11 iunie) sa ridic o comanda mica...
Desi am vrut initial sa-l surprind pe Liviu, pt ca ceva din mine stia ca va fi prezent in Centrul Vechi, din pacate nu am reusit sa ajung.
Lelit PL81T+Ascaso Precision Competition Filter+tamper Lelit PL100+nivelator Lelit PL121, Baratza Sette 270 [b]Wi [/b]și Ascaso iSteel I1+Bialetti Fiametta
Bucuresti
Am avut ceva treaba si nu am pus pe forum evenimentul :( Dar
il pusesem pe Facebook-ul Espressoman.
Oricum, nici ei nu s-au omorat cu promovarea, iar din cei 7 concurenti inscrisi au ramas doar 3 si titlul a ramas la Cristalenia, ca si anul trecut (stanga). In mijloc este Alexandra, reprezentanta Claro, iar in dreapta Valentin Filip, venit din lumea bartending-ului.