13-04-2017, 08:20
India+Costa Rica+Sumatra luata din Amsterdam.
Prajire dark, separata la fiecare soi, pe 17 martie, pana la aparitia petelor de ulei.
Cand am baut cappuccino in cafeneaua Celor de la Brandmeester's nu vazusem boabele.
Am fost impresionat maxim de gustul bauturii si am intrat in discutie cu barista.
Au prajitorie proprie si prajesc doar in SC.
Acasa am vrut sa vad daca pot reproduce gustul din cafenea. Espresso nu mi-a placut. Gustul muult prea intens de ciocolata amaruie. Bun, dar nu in preferintele mele. Gust doar in zona ciocolata dark, fara complexitate si echilibru.
Pentru cappuccino altceva. Daaa, a iesit! Sotia a fost convinsa ca am pus zahar!
Cu cutitele plane de la K30 gustul a fost mai dur dar cu cele conice de la KinuM68 dulceata a dominat.
Voi incepe si eu sa experimentez zona aceasta a prajirii in SC, macar pentru combinatiile cu lapte.
Prajire dark, separata la fiecare soi, pe 17 martie, pana la aparitia petelor de ulei.
Cand am baut cappuccino in cafeneaua Celor de la Brandmeester's nu vazusem boabele.
Am fost impresionat maxim de gustul bauturii si am intrat in discutie cu barista.
Au prajitorie proprie si prajesc doar in SC.
Acasa am vrut sa vad daca pot reproduce gustul din cafenea. Espresso nu mi-a placut. Gustul muult prea intens de ciocolata amaruie. Bun, dar nu in preferintele mele. Gust doar in zona ciocolata dark, fara complexitate si echilibru.
Pentru cappuccino altceva. Daaa, a iesit! Sotia a fost convinsa ca am pus zahar!
Cu cutitele plane de la K30 gustul a fost mai dur dar cu cele conice de la KinuM68 dulceata a dominat.
Voi incepe si eu sa experimentez zona aceasta a prajirii in SC, macar pentru combinatiile cu lapte.
BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
(Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
(Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)