16-04-2016, 17:13
Ce sa mai zici...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Cum arata cafeaua ta de azi?
|
(18-04-2016, 15:39)dobro_c Wrote: eu personal cred ca are in compozitie si robusta si gradul de prajire e unul destul de mare, gen spre full city. spun asta deoarece contrastul e unul foarte mare. crema cafelei e foarte inchisa la culoare. la mine la cappuccino nu imi iese nici pe departe la fel... culoarea da spre maro deschis, ca la majoritatea pozelor de pe aici
(18-04-2016, 17:28)Gozmin Wrote: Interesant ce spui. La ultimele tipuri de cafea cumpărate, prajite french, am observat ca sunt închise la culoare (shotul) si cappu iese cu un contrast ridicat. Cum stiu daca vânzătorul a amestecat cu robusta sau e normala pana la urma culoarea datorita prajirii ? La gust sunt bune.Salut Gozmin. Am baut si eu cafele prajite french de la Semiramis (Guatemala si Etiopia). Si crema era sensibil mai inchisa la culoare. Dar si boabele sunt prajite clar mai tare decat ce cumperi in general. Mi se pare absolut normala corelatia dintre culoarea cremei si intensitatea prajirii. Boabele erau f uniforme ca aspect si sunt sigur ca nu a fost amestecata cu nimic altceva. A fost chiar foarte buna, ceva diferit [Image: smile.gif]
N-am simtit nici in piept nimic, având in vedere ca robusta are de vreo 3 ori mai mare continutul de cafeina fata de arabica.
(18-04-2016, 20:37)AlexBB Wrote: https://instagram.com/p/BB5BARkLg91/
Asta am gasit pe insta
(20-04-2016, 09:09)AlexBB Wrote: Poate ma baneaza Liviu pentru spam [Image: smile.gif])
(20-04-2016, 13:09)coffeesnob Wrote:(20-04-2016, 09:09)AlexBB Wrote: Poate ma baneaza Liviu pentru spam [Image: smile.gif])
De ce, ai pus Spam in cafea? [Image: tongue.gif]