Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

Salut! Am revenit si cu Coffea Circulor.
[Image: 9Is4Vfsl.jpeg]
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
[Image: 7zVU6JU.jpeg]

Cea mai buna etiopia bauta de mine.
De la saka

Reply
[Image: uzEl6oT.jpeg]

Pink to bring the spring
Lovely bags
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Am cumparat recent Etiopia de la Meron si avea gust ars. In rest au cafea buna!

Reply
(25-02-2025, 14:20)VasiliuA Wrote: Am cumparat recent Etiopia de la Meron si avea gust ars. In rest au cafea buna!

Care dintre ele au gust ars (au două)? Bei cu sau fără lapte? La rubrica Tehnici de preparare espresso & latte - poți descrie situația la topicul despre gustul cafelei cu mai multe detalii. Dacă nu te simți confortabil cu regulile comunității ar fi indicat să nu participi cu comentarii mai mult sau mai puțin în scârbă, poți să fi inventiv, sau să bați mingea în altă parte.
Spor!
Modbar AV, Mahlkonig E65 GBW, Crem One Profiler, Timemore Sculptor 078S, Fellow Ode gen2, Orea V3, Kinu Classic

Reply
[Image: Qpl4tiv.jpeg]

[Image: cb979E8.jpeg]

They’re the same picture ?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle

Reply
[Image: mJgQ6Wq.jpeg]

Exposure therapy has been prescribed

Reply
[Image: ZbBLG3A.jpeg]

#unreleased

Reply
Ceasca aceasta a fost bauta in cinstea espressomanelor de pe forum si a partenerelor noastre de viata care ne suportă pasiunea de atatia ani :)
La multi ani de 8 martie!
Multumim @Raducanu de la Fluid pentru arta si precizie!

[Image: jgNeQUI.jpeg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
[Image: Wk8aoC3l.jpeg]
Bună! Nu m-am îndurat să o prepar altfel decât espresso simplu.
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
[Image: cN0VPWf.jpeg]

Fix la fix, cu Kaffeelix!

Reply
My perfect latte  At
sadly I can’t upload the photo

Reply
[Image: 8J6r9O6l.jpeg]
Acea cafea care te cucereste cu lapte!

Reply
Rwanda - Cyato Gatebe
Aroma de căpșuni te surprinde de cum deschizi punga si se pastreaza si in shot, fiind destul de evidenta. Pe retrogust apare foarte clar si mura. Este prima cafea in care identific doua fructe, atat de evident. O fi de la procesare? ;)
[Image: p44u7GKl.jpeg]
18in/45out/28sec/92C
Nu prea merge cu lapte.

Reply
O cafea de la Mabo cam buna, dar care se consuma si cam repede din motive de pachet 200g Biggrin

[Image: CDN6yo6.jpg]

[Image: wsDod53.jpg]
Flair 58, DF83V
Lelit Anna, William

Reply
[Image: f1Mvk1d.jpeg]

Azi am prins-o ristretto, strânsă în menghină...
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.

Reply
[Image: yy4jOtb.jpeg]

[Image: R7qn58j.jpeg]

Reply
Pietro vs. Kinu Traveller POB, cu Columbia el Diviso de la Arusha. Apa din retea filtrata cu Berkey. Pietro - claritate mare, aciditate ridicata, Kinu POB seamana cu Comandante, dulce, mai putin acid decat Pietro. Bune amandoua, in feluri diferite.
[Image: T57vuP1.jpeg]
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
Îți trebuie alta apa pt fiecare rasnita. 

Pietro 40/40 calciu și magneziu  sau 85-100 ppm
Pt kinu 10-15mg / 40 calciu sau mai mult calciu 60-65 ppm

Pepe Sidra wave Ecuador. Prăjită de mine.

Cafeaua câștigătoare la norwegian Brewers cup (acolo a fost prăjită de onyx sau Manhattan) 

[Image: 5tO6Pf2.jpeg][Image: 9EI6PiU.jpeg]
5 rasnite kinu+POB, Fellow Aiden, Roest Ultra

Reply
(22-03-2025, 09:58)Darsidius Wrote: Pietro 40/40 calciu și magneziu  sau 85-100 ppm

Multumesc, o sa incerc. E diferenta intre compozitia apei necesara pt Kinu cu cutitul de espresso si POB? La cutitul lt espresso ma gandesc ca ar trebui sa fie o compozitie asemanatoare cu compozitia ideala pt Pietro.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
[Image: rledF3W.jpg]
Flair 58, DF83V
Lelit Anna, William

Reply
[Image: hHL26eU.jpeg]

Got my coffees from Paris and they going delicious ?

Reply
Pentru luna Aprilie am prăjit 4 cafele, trei spălate și una naturală, să fie la espresso, la cappucinno, V60, ibric …. orice vrea familia. 

[Image: f7lweRF.jpeg][Image: iN7fMhR.jpeg][Image: lx0abNZ.jpeg]
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
Acum o săptămână am trecut pe la teatru, vis-a-vis Fluid. Zic na poftim că am și uitat de ei, deși era după orele 16 am avut pofta de ceva băutură cu lapte.

​​​​​Am plecat și cu o pungă de pe raft și am scos acasă un gust foarte apropiat de ce am băut acolo.

[Image: d0ha6dm.jpeg]
Home kit: Lelit Bianca V2, Eureka SD.
​​​​​​Remote kit: Staresso Mirage Pro, kinu m47 classic.

Reply
[Image: PwQy0xk.jpeg][Image: 259K3kL.jpeg]

(23-03-2025, 10:48)Talisker Wrote: [Image: rledF3W.jpg]
Imi place cana gata stropita "din fabrica". Ascunde perfect urmele de squirting :))
Lelit Elizabeth PL92T + Gaggia MDF 55
Lelit Anna PL41TEM + Gaggia MDF 55

Reply
@Talisker  superba ceasca, de unde?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(07-04-2025, 15:46)Lyvyoo Wrote: @Talisker  superba ceasca, de unde?

realfoods.ro din magazin Nerva Traian, cumparata iarna aceasta, aveau mai multe modele, variatii cu fara toarta, dar din ce imi amintesc nu stiu daca era specificat producatorul.
Flair 58, DF83V
Lelit Anna, William

Reply
(07-04-2025, 17:45)Talisker Wrote:
(07-04-2025, 15:46)Lyvyoo Wrote: @Talisker  superba ceasca, de unde?

realfoods.ro din magazin Nerva Traian, cumparata iarna aceasta, aveau mai multe modele, variatii cu fara toarta, dar din ce imi amintesc nu stiu daca era specificat producatorul.

Dupa cum arata, sigur e de la Victoria Finala.
Magazinul e pe Nicolae Cobalcescu 35, insa e deschis doar in wk.
Mai tot timpul au modele noi, felurite si diverse marimi, greu de ales- o nebunie frumoasa.
Au cont pe instagram si site
Lelit Bianca V3, Cafflano Kompresso, V60, Aeropress, Orea, DF64V, Kinu Simplicity, Comandante C40 , Past # Lelit 042 Emi +Pid, Niche zero

Reply
[Image: M9pWoGP.jpeg] Smile
Lelit Elizabeth PL92T + Gaggia MDF 55
Lelit Anna PL41TEM + Gaggia MDF 55

Reply
Frumos, aproape profesional :)  dar pune si echipamentul la semnatura din meniul userului.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)