Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

[Image: e2QBqR0.jpg]
#Lelit Mara X #Mazzer Mini G #Bravo tamper #Felicita Arc
#AVX EM3202SW # Eureka Libra
(past: #Lelit PL41TEM #Niche zero #Eureka Mignon XL)

Reply
Nu a fost chiar azi, dar au fost multe.
[Image: sDEgT0Z.jpg]
[Image: JmviXg9.jpg][Image: HjOiSz1.jpg][Image: VfVHg7f.jpg]

Reply
[Image: YUYuoXq.jpg]
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
Tocmai ma delectez cu un Marghiloman. Materia prima? Burundi Bujumbura de la Rosters Coffee.
[Image: HqCYnal.jpg]
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
Hedone Tiger Skin Black
[Image: UY14LHVl.jpg]
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
C R Cordillera del Fuego
[Image: RZvCjUv.jpg]
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
Diego Bermudez, Manhattan.
17.5 in 38 out, 27 sec, 90°c[Image: Kkd8Aao.jpg]

Reply
Florin, tu faci latte art si doar din lumina si espresso! [emoji3]
Sa nu spui ca a fost o singura turnare continua [emoji6]

Reply
[Image: 2o6FNOo.jpg]
CREM ONE Profiler; Compak E8; Sculptor 078S; Kinu M47; VST18-20gr.
Ex: LELIT PL62S(kit profilare CS), Mazzer SJ

Reply
Let’s get picky! [emoji3]

[Image: fdfe22bd66f87e8cc0f4dd9c72ac65b3.jpg]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Somebody is getting ready to rrrrrrumble :D
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
Manhattan, Columbia Viani
18.5g in, 38 out, 27s, 92 grade.
Albastru de rusia Romania, pe fundal

[Image: t314LwA.jpg]
Lelit Bianca, Atom 75, Niche, Kinu Phoenix, Cafflano Kompresso, Aeropress, Hario V60, Bonavita, Felicita Arc

Reply
Am avut o ședere de o săptămână în Barcelona și am mai scormonit puțin după cafele. M-am întors cu acest Burundi și cu un Peru de la cafenelele Caracas (prăjesc tot ei), de la care am obținut și un kil de Brasil Santos verde la 15€. Să vedem ce naiba iese, că nu am mai prăjit până acum.[Image: EejH31Z.jpg]
Mazzer SJ  | Zwänger Favorite Typ0  |  Isomac Giada  | Promac Lollo |  Tecnosystem Blitz | Gaggia Dose

Reply
[Image: a97f2a85cfa8eac1f39ef81f31def5d4.jpg]

Cea mai buna Kenya de la Kieni (CC, Oct 2020) incoace
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle

Reply
Etiopia Birbisa de la Sumo

[Image: 7XxZeoe.jpg]
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
Kokko Stavanger, un prăjitor care m a surprins plăcut cu selecția de cafele, e doar un pic mai bun decât Tim.

O Ethiopia naturala (cea mai buna Ethiopia in ultimii 2 ani)
Kenya spălată care o întrece pe aia de la Stephane Ribes (The picky chemist)
O Indonezia funky anaerobic care aduce a cafeaua mea de chinuit la prăjit - la cristalina Columbia
O Columbia spălată foarte buna

Și că da fie și mai fun omul prăjește pe o antichitate de Dietrich, nu pe loring însă rezultatele sunt wow.

Sa vad unde mă mai duce vântul și ce mai găsesc.
[Image: bNJrns0.jpg]
5 rasnite kinu+POB, Fellow Aiden, Roest Ultra

Reply
Din pacate e cam greu sa cumperi cafea din Norvegia pe la noi

Reply
(16-04-2022, 17:50)Darsidius Wrote: Kokko Stavanger, un prăjitor care m a surprins plăcut cu selecția de cafele, e doar un pic mai bun decât Tim.

O Ethiopia naturala (cea mai buna Ethiopia in ultimii 2 ani)
Kenya spălată care o întrece pe aia de la Stephane Ribes (The picky chemist)
O Indonezia funky anaerobic care aduce a cafeaua mea de chinuit la prăjit - la cristalina Columbia
O Columbia spălată foarte buna

Și că da fie și mai fun omul prăjește pe o antichitate de Dietrich, nu pe loring însă rezultatele sunt wow.

Sa vad unde mă mai duce vântul și ce mai găsesc.
[Image: bNJrns0.jpg]

E doar impresia mea sau boabele sunt prăjite mai medium?
Gaggia Classic 2012 & ARCO 2in1

Reply
Si eu l-am intrebat daca au facut gratar cu carbunii aia [emoji3]

Reply
Eu recunosc că mie îmi place tare mult ce văd acolo! :D

Reply
Un pic mai multa apa pe fata dimineață?

Cine mă cunoaște știe că nu pierd vremea cu măscărici sau cafele prăjite tare. Sunt in Norvegia, lumina de la soare fix pix.

[Image: V3cO3uI.jpg]

Reply
Inseala uneori culoarea in sine a boabelor, am avut surprize in ambele sensuri.
In plus, mai denatureaza si camera telefonului, lumina etc.

Reply
Lăsând la o parte lumina și culoarea, eu vad și boabe care nu au intrat în FC. Cafeaua e light, cand dai la manivela simți. Gustul de asemenea denotă asta.

Pe: primele două tăvi cum te uiți sunt espresso blend roast pentru Milkies, alea nici nu aveam intenția să te prind in poze, de asta sunt tăiate.

Reply
Myth busted..... ! :D
Zi-le la norvegieni că s-a inventat becul! :D

Reply
Nu cauți cafea prăjită in Norvegia, te duci la italieni pentru asta. Sau e suficient sa nici nu ieși din tara. Smile

Reply
[Image: 2aaab20e03276ff27a1d446242dfc338.jpg]

Paste fericit!

Reply
Pe 30 aprilie este un eveniment de cupping online cu Rao și Nomad coffee roasters.

Am reușit sa obțin un kit de 4x100g, mi-a trimis un amic spaniol iar pachetul a fost trimis ca sample/2euro value ca altfel plăteam cu transport, vama și tva 100 euro pt 400g de cafea.

Cafelele sunt infuzate cu prostii, aștept să-l tachinez pe Rao live.

[Image: 8vm6pci.jpg]

Reply
Etiopia Sidamo la Iezer de Câmpulung Moldovenesc [Image: 9b4668a9bc7b63b3b0a6fd16557750d8.jpg][Image: 943d17b4ebdeb68492ed505a91b24802.jpg]
Toper Cafemino , Profitec PRO300, La Pavoni, Mazzer Philos, DF-83, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig, Kinu. 

Reply
O kenya buna de la Kokko. Pacat ca se termina verdele, insa vin kenyiile noi care au niste geisha in ele, amestecat. 

[Image: ciYGk9y.jpg]

Reply

__________________________________________________________________________________________
Gaggia Classic Pro | Eureka Mignon Single Dose-
Profitec Pro500 | Eureka Mignon Single Dose 
Old - Gaggia Classic Pro | Baratza Encore

Reply

Forum Jump:

Browsing: 4 Guest(s)