Welcome Back Log In Create Account

Comenzi de grup cafea - Timisoara

bun,mai doreste cineva de la sarkis?trimit comanda finala  [Image: biggrin.gif]

(20-06-2016, 19:07)orwo Wrote: bun,mai doreste cineva de la sarkis?trimit comanda finala  [Image: biggrin.gif]

game over [Image: biggrin.gif]
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Deci cum stăm care e comanda finala sper ca s-a adunat 1 kg măcar sa avem ceva reducere la transport :)
Now: Lelit PL92T, Kinu M47
History: Lelit PL41TEM la 9 bari, sita dus IMS, sita Ascaso Precision Filter, Saeco Poemia HD8423, Prolex Mini, Tamper Cafes Richard

comanda e pe drum trimisa de ieri avem 198 lei +16 lei ramburs , toti care au aplicat in timp util au fost selectionati  [Image: biggrin.gif]
tiranul,macrici,cosminc si orwo sunt castigatorii etapei
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Ceva noutăți despre întîlnire?
Lelit PL043MM/Kinu M47 + Gaggia Classic

Cafeaua a ajuns, va fac deseară totalul când ajung acasă, despre întâlnire, însă doamne sa ne ierți.... Nu e nimic concludent

tiranul ai de plata 300*12/1.15+5=36 lei

Incercam sa ne vedem saptamana viitoare pe seara, undeva luni-miercuri? Poate acolo unde tine Miilan evenimentele

Un ristretto e cu putina cofeina :)
ECM Synchronika Antracit, Eureka Olympus 75HS, Comandante - C40 MK4 Nitro Blade

Haideti sa incercam, poate vine si Milan :)
Bezzera Strega, Honne (stripped down)/Ceado E5P/Kinu M47, HUKY 500

Am vorbit cu Milan mai devreme, haideti sa ne intalnim saptamana viitoare marti, pe seara poate in jurul orei 7.

ok: 6:30-7 e in regula pt mine

hai

(24-06-2016, 14:53)CosminC Wrote: saptamana viitoare marti, pe seara poate in jurul orei 7.
Asta înseamnă 28 iunie, da? La Aeternitiv? Eu cred că ajung doar după 20:15, sorry.

Maine, 28 iunie :) eu ajung pe la ora 7

Si eu ;)

Si eu :)
Iau cu mine si pe kinu

......pare rau, nu pot veni - locuiesc la tara.....ramane pe altadata [Image: sad.gif]
Distractie placuta
Gaggia Clasic + Pid _ Fiorenzato F5

(27-06-2016, 18:44)Liviu.Mihu Wrote: Si eu :)
Iau cu mine si pe kinu

(27-06-2016, 19:29)tiranul Wrote: ......pare rau, nu pot veni - locuiesc la tara.....ramane pe altadata [Image: sad.gif]
Distractie placuta

(27-06-2016, 19:29)tiranul Wrote: ......pare rau, nu pot veni - locuiesc la tara.....ramane pe altadata [Image: sad.gif]
Distractie placuta
Unde mai exact?

La Jebel.
Gaggia Clasic + Pid _ Fiorenzato F5

Daca ploua ca si azi dimineata atunci ajung si eu pe la 7.

[Image: ddefdbc17ca2fccaf9ebd20edd3cf607.jpg]

In sfarsit ne-am intalnit :)

Da, timid asa, intr-o formula restransa (5 participanti), dar totul are un inceput :)

Dupa poza sa inteleg ca v-ati adunat in portafiltru? [emoji3]
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Ne-am Kinu(it) toti sa ne ascundem acolo in macinatura :)

[attachment=4224][attachment=4228]

Felicitari! Sper sa urmeze cat mai multe intalniri, cu anuntare din timp pe aria de Evenimente. E pacat sa nu translatam experienta si discutiile din online, spre realitate si experiment.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Zilele astea trec prin Sibiu, daca doreste cineva cafea de la Stravagante pot sa iau si o aduc in Timisoara saptamana viitoare.

SCAE Romania vine in Timisoara

desi nu e locul aici , are legatura cu cafeaua-ne bagam la o comanda ptr disp de distribuire a cafelei ? asteptam feedback si  apoi comandam?

Hai sa vedem feedback-ul si vorbim apoi

Salutare,
Este careva interesat de o comanda de cafea de la Papa Jacques?
Eu as putea sa ma ocup de aceasta comanda (centralizare si primire colet)
Expobar Brewtus IV, Kinu M47, Quamar Q13

Eu ma bag cu 250g Santa Matilde

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)