Pun aici ce am mai baut in ultima vreme si mi-a placut mult:
De la Yume bomba Bombe

Chiar daca nu scrie pe eticheta mie mi s-au parut evidente piersicile si caisele, cu o dulceata peste medie, evident fara bitter. Am extras pe la 90 de grade, fiind ok si far aprofilare si cu profilare. As merge insa pe varianta cu profilare pentru ca la mine Bianca i-a accentuat piersicile, facandu-le compot

Prajirea este "extrem de usoara" cf. etichetei si chiar asa este. Razvan a gasit limita dintre prajirea de filtru si cea de espresso, pastrand insa solubilitate, ceea ce e mare lucru. Insa as puncta aici ca va trebuie atentie in preparare (poate WDT) si eventual preinfuzie daca aveti, pentru a va bucura de aceasta prajire pe aceasta cafea. La mine este in topul cafelelor baute de la Yume.
Pentru cei cu papile cautatoare de aciditate fructata ce se duce clar spre portocale (dar si dulceata), as scoate in evidenta Peru Presibitero, iarasi o cafea care a uns-o pe Bianca la padela

de data asta intr-o varianta de prajire ceva mai solubila ("usoara").
De la Bogdan Mabo mi-a placut mai mult acum decat in iarna Panama Finca Lerida, eu unul simtind-o mai light, lasand descoperit mai bine fermentul. As incerca-o dupa o saptamana, nu doua cum mai tin eu cafelele de obicei, fara profilare.
De pus in rama si Columbia Pedro Guzman de la Buimac, printre cafelele lui cele mai reusite (din punctul meu de vedere) alaturi de Brazilia aceea cu boabe mici si lotul de Guji de anul trecut.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper