S-au schimbat destul de multe cafele la Claro si degustand in paralel si in cafenea si acasa, as zice asa:
Ethiopia Sidama Bensa, campioana noului lot de fructate, cu iasomia in prin plan deci florala in aroma si un compot de fructe in gust, a carui compozitie mi-e greu sa o identic, poate spre caise, cu un touch de ferment (procesarea este Black Honey). Merge bine fara profilare si nu cred ca as forta-o cu preinfuzie lunga, datorita procesarii black honey, pentru ca deja a stat vreo doua saptamani la uscat in coaja si mucilagiul bobului. Eu unul evit profilarea in general pe astfel de procesari, cu exceptia unor pungi pe care le-a prins degazarea ~3 saptamani.
Cea mai light mi s-a parut Guji, o spalata perfecta pt profilare chiar si la o saptamana de la prajire, preinfuzia indulcind acele citrice de pe eticheta
Tot la preferinte personale asez si...Java

Poate surprinzator dar dupa atatea fructe, uneori simt nevoia de o pauza (doar o punga si atat

) de cafea cu gust si miros de...cafea, conditia fiind sa nu aiba bitter si sa simt ciocolata cu lapte nu ciocolata amaruie. De pe eticheta as sublinia condimentele, indiene chiar, restul notelor nu le-am gasit. Aciditatea aproape lipseste fiind o Java adevarata, dulce, undeva intre alune de padure si ciocolata cu lapte.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper