Welcome Back Log In Create Account

Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)?

Colombia de la SambaCafé
...este o cafea extraordinara!
...catifelata...fructata...dulce...si chiar mentolata! :D

[Image: fCNTYCn.jpg]

Reply
(18-02-2021, 21:43)SzabiV Wrote: Colombia de la SambaCafé
...este o cafea extraordinara!
...catifelata...fructata...dulce...si chiar mentolata! :D

[Image: fCNTYCn.jpg]

+1 pentru Tres Dragones de la Samba ;)
Lelit PL62X MaraX | Niche Zero | Logo Cups

Reply
(26-01-2021, 20:06)Walix85 Wrote: Salutare! Confirm si eu ca acea Columbia / Diego Samuel este cea mai buna cafea bauta de mine!
Mie mi-a mirosit a piersici... pur si simplu am crezut ca miros piersica desfacuta. Si gustul la fel de senzational.

I-am gasit nashul. Tot Columbia, tot Ghesha de la Manhaten (syphon la Tekafe). Aceleasi note de piersica si ceai negru.

[Image: oyIcgrg.jpg]
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
De unde ati cumparat cafea prajita de Samba Cafe ?

Reply
Aveau la Boiler, am baut eu miercuri. Daca te grabesti, poate mai gasesti, macar o punga pt acasa.
Espresso: Lelit Bianca, Eureka Mignon XL
Brew: Kinu M47, V60, Kalita Wave, Origami

Reply
Merci Mihai, nu au site iar pe pagina de fb au doar niste cafea la cutie, macinata pentru filtru. Acum e inchis dar ii sun maine sa vad daca mai au.

Reply
Au si site: https://boilercoffee.com, dar vad ca pe astea de la Samba nu le-au pus.
Espresso: Lelit Bianca, Eureka Mignon XL
Brew: Kinu M47, V60, Kalita Wave, Origami

Reply
Ii sun mane, fix cand baga cheia in usa, sa nu mi-o ia altii inainte.  :D

Reply
(19-02-2021, 21:01)Eugen16 Wrote: De unde ati cumparat cafea prajita de Samba Cafe ?

Am luat de la Let's Coffe din Cluj, dar am vorbit cu cei de la prajitorie si daca adunam mai mult de 8 pungi la o comanda, am putea lua direct din Grecia.

Reply
Merci Vlad.
Eu sunt interesat, daca se organizeaza vreo comanda, te rog sa ma anunti si pe mine.

Reply
(19-02-2021, 22:35)Eugen16 Wrote: Merci Vlad.
Eu sunt interesat, daca se organizeaza vreo comanda, te rog sa ma anunti si pe mine.

Ok, te anunt; daca este interes, putem face o comanda de grup. @SzabiV ce zici? :)

Reply
I'm in! ;) @hbvlad

Reply
+1:)
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
Deja ma uit la ce sa mai pun in comanda...pe langa dragonii columbieni. Deci m-as baga si eu la o comanda  Smile
Lelit Elizabeth PL92T V2 | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Bravo tools 

Reply
Poti incerca o Panama - Santa Tereza.  Cool

Reply
(19-02-2021, 23:07)Eugen16 Wrote: Poti incerca o Panama - Santa Tereza.  Cool

As putea :) dar cred ca o sa ma duc pe Honduras (nu vreau sa ma risc :D )

Reply
Nu risti nimic, aplici reteta consacrata. Cand intreaba cat costa, spui fara sa clipesti " doar 26 de euro, un chilipir!"

Reply
(19-02-2021, 23:11)Eugen16 Wrote: Nu risti nimic, aplici reteta consacrata. Cand intreaba cat costa, spui fara sa clipesti " doar 26 de euro, un chilipir!"

#decat 26 EUR :)

In alta ordine de idei am vazut ca la anumite sortimente au si reducere de 10% pentru minim 4 pungi - https://www.sambacafe.gr/product/bundle-offer-10/ - ca sa poti aplica reducerea tb alese cantitatile din pagina postata (nu face un discount automat in cos daca ai pus deja 4 pungi de Honduras, de ex.)

Reply
Ma bag și eu la o comanda.
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Reply
Pai ne-am cam adunat de o comanda. Cine deschide topic si incepe organizarea? Odata deschis se vor mai aduna in continuare, pana umplem un tir.

Reply
Am vorbit azi cu cineva de la Boiler, nu mai au nimic pe stoc de la Samba Cafe, dar vine un transport saptamana viitoare.
O punga de 250 gr de Tres Dragones, costa 80 de lei, aproape la fel ca la Samba Cafe.

Reply
Dar ce e special la samba Cafe?
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
Asta ma intrebam si eu, n-am auzit de ei pana acum [emoji846]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
E o Columbia naturala, foarte reusita. Am baut ieri de dimineata la Boiler si zicea Paul ca a terminat in doua zile toata comanda...
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Vladdooo, ai auzit acum, asa ca organizeaza repede o comanda ca ai experienta.  :D ​​​​​​
Ieftina nu e, dar poate e buna.

Reply
Mai las si alti colegi sa se afirme [emoji12]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Am baut si eu columbia de la samba, pot spune ca a fost de departe cel mai bun espresso baut in ultimul an, mult peste cateva sortimente mai scumpe si mai renumite.
Decent, Comandante, etzmax, bentwood

Reply
Pentru cei care caută cafele aromate prăjite light, va recomand Columbia și Etiopia de la Papajaques. Oarecum surprinzător, mi-a plăcut mai mult Columbia în brew.

Reply
La Papajaques pe site mai sunt doar doua cafele si asta de ceva timp. Sper sa fie doar o poveste temporara,pentru ca altfel ar fi o mare pierdere...

Reply
Ajung două bune decât 10 fără rost la care să nu știi niciodată ce găsești în pungă de la o luna la alta...

Reply

Forum Jump:

Browsing: 3 Guest(s)