Espressoman infocat
Cârcea- Dolj
Articolul răspunde și la întrebarea dacă e bine sa faci vaccin după ce ai trecut prin boala. Deci, dacă ești infectat și asimptomatic poți face vaccinul pentru că nu există niciun pericol dincolo de efectele adverse despre care se știe deja.
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ
Aero...
Bucuresti
Exista cazuri la care boala declanseaza producerea unui numar foarte mare de anticorpi.
La un moment dat era in discutie inclusiv abordarea cu doar un vaccin a celor care au facut deja boala, fara rapel.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Espressoman infocat
Cârcea- Dolj
Există și cazuri, printre care ma număr, care nu au făcut boala chiar dacă au stat în aceeași locuință cu persoane bolnave. Eu am stat cu soția și fiul meu, amândoi au prins carcalacul, teste peste teste ei pozitiv eu nu! Înainte de a face prima doza de Pfizer m-am testat pentru anticorpi - deja nu mai eram în izolare nici unul- a ieșit negativ! După zece zile de la rapel am repetat testul și ce sa vezi..., o grămadă de anticorpi! 4539 BAU.
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ
Aero...
Bucuresti
Exact.
Insa daca ai fi avut deja 5-6000, poate ar fi fost necesara o alta abordare.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Espressoman infocat
Lyon
Și toate astea pe baza de păreri personale, anecdote, articolase de bloguri, exemple de plasme fără nicio legătură cu ideaa de baza a enuntului.
Nu tu teste clinice, numere concrete pentru risc absolut sau relativ, care sunt riscurile, etc.
:26:
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic
Aero...
Bucuresti
Vorbim de medicina aici si de probleme/riscuri pe care le are fiecare. Si la nivel de idei.
Eu recomand doctorii, nu forumul. Ei stiu si de studii si ce implica fiecare.
Espressoman traditionalist
ro
... lipsa de alcool in sange ? ... :D ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Cam tarziu iesiti cu asta... a trebuit sa astepte sa isi faca vanzarile de vacsine...
https://pubs.rsc.org/en/content/articlel...D2FO00394E
Espressoman infocat
Odorheiu Secuiesc
30-11-2022, 23:41
(Edited 30-11-2022, 23:44 by tecsi78.)
(30-11-2022, 18:40)renatoa Wrote: Cam tarziu iesiti cu asta... a trebuit sa astepte sa isi faca vanzarile de vacsine... 
https://pubs.rsc.org/en/content/articlel...D2FO00394E
Si ce vanzari!
Pastila din link a fost folosita de cateva cunostinte din Ungaria in diferite calatorii de grup, au recomandat-o:
https://www.balancefood.ro/spd/121728/Me...a-de-miere
La vremea respectiva nu am gasit-o la noi, persoanele de care vorbesc o cumparau din magazine DM din Ungaria. Evident ca nu stiu daca e eficienta sau ba, dar principiul pare valid, acel Kistosyn din compozitie e tot un polifenol.
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s
Aero...
Bucuresti
In mod ciudat, pare ca exista mai multa incredere in povesti de pe net si pastile de la DM (care au aceeasi culoare ca altele “bune” [emoji12]) decat in testele de laborator…
Nu stiu de ce ma mir dupa ce un ditamai presedintele a recomandat clorul pentru uz intern. [emoji23][emoji23][emoji23]
Si totusi, dupa aproape doi ani de la vaccinuri n-am remarcat o crestere a mortalitatii, ba dimpotriva. Toate acele “dovezi” ale manevrelor oculte au disparut ca prin minune.
Espressoman infocat
Odorheiu Secuiesc
01-12-2022, 09:52
(Edited 01-12-2022, 09:52 by tecsi78.)
N-a vorbit nimeni de ce insiri tu acolo dar sunt constient de reflexele create de o anumita afiliere, stiam clar cine si ce va raspunde. :)
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s