Welcome Back Log In Create Account

Black Friday pe Espressoman

Posturile despre Honne le-am mutat in topicul rasnitei, iar cele legate de conica offtopic :) vor avea casa lor pe un topic separat.

(09-11-2017, 00:19)Lyvyoo Wrote: In partea de vest a tarii...   Smile

Inca n-am voie sa spun tare, dar imediat cum se termina ultimile teste de acest gen probabil se va prezenta singur stimabilul...

from: vrabiuta007:  cutitele de 68 vor fi Mazzer, cu o acoperire pvd cotata peste Titan,  nACo® = (nc-AlTiN)

[Image: JPBw7FD.jpg]
[Image: 3kaib2D.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Mmm...arata bineee
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Pe cand preconizezi ca va cadea cortina, prezentandu-ne  rasnita ce promite? :D
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
Anul asta cica, dupa terminarea testelor. Sa o vedem venita la Bucuresti pt "testarea oficiala"  :) de grup, si apoi vom putea discuta mai aplicat.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
... :D  Sleepy ... Z z z ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Pe cand listele de BF? :)
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle

Reply
...Stati asa , ... ca deocamdata este "nepretuita " ... dupa terminarea tastelor si lansarea de rasunet  , urmeaza ... felicitarile , masa si ...   dansul ... :D ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Poate vin si prajitoriile pana la urma: Hedone am vazut ca au oferta de BF

Reply
sa fim cu ochii pe prajitoriile de afara atunci Smile
SquareMile: Watch out for our special Black Friday promotion tomorrow.

Reply
(23-11-2017, 22:49)vladdooo Wrote: sa fim cu ochii pe prajitoriile de afara atunci Smile
SquareMile: Watch out for our special Black Friday promotion tomorrow.

Hasbean? :)

Siropul de afine Etiopia Ana Sora m-a cucerit...  :D
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
a fost buna tare etiopia aia

Reply
draguti astia de la squaremile: megapromotie - o insigna gratis  Smile

Reply
https://www.coffeedesk.com/promotion/black-weekend/

Oferte interesante, am si comandat un Sette la 332,8 euro cu transport gratuit.

Reply
Sa o stapanesti sanatos, si la cat mai multe extractii reusite.

Reply
(26-11-2017, 15:09)Denis Wrote: Sa o stapanesti sanatos, si la cat mai multe extractii reusite.

Multumesc, sper sa vina...si sa tina.  :D

Reply
@tecsi78

... Aveam eu o vorba ... - Ai grija ce-ti doresti , ca s-ar putea sa se implineasca ... Cool  ... am impresia ca s-a lipit deja ! , ... mai trebuie doar sa- ti soseasca acasa ... pai , sa fie intr-un ceas bun , sa te bucuri de ea si sa te viziteze zibeta cu ocazia asta ... :D  ... ( de "extractii reusite " nu pomenesc acum ... :D  , poate o sa ne mai arate o data ,  herr @Raducanu cum se fac alea  ... :D ... )

Reply
@Levo

Multumesc, din pacate nu m-am calificat la oferta Honne si vreau sa ma automatizez acum, de sarbatori, ca reteta noua de la tine va face ravagii, cu siguranta.

Acum, din ce am citit si discutat, e fix ce-mi trebuie, bun pt single dosing, retentie minima, macinatura normalizata ce exclude rdt, wdt s.a., rapid in executie; robustetea nu e in prim plan acum.

Reply
Posibil sa ai nevoie de WDT deoarece am vazut ca face bulgarasi, insa nu e sigur, pana nu probezi.

Sa te joci cu ea pana obtii extractii bune. Sa nu faci greseala sa ai curgeri de genul acesteia si sa crezi ca sunt bune/wow, asa am crezut si eu la inceput si faceam totul gresit, daca blonzirea apare asa de repede, inseamna ca apare channeling si supraextragi mereu, e o greseala des intalnita, cafeaua trebuie sa curga aproximativ aceaasi culoare, fara sa fie vargata:

https://www.youtube.com/watch?v=Wj7LAaW8AQg

Reply
Retentia nu e mica deloc, ramane cafea electrizata pe buza. Eu cat am testat o fara rdt, nu am reusit sa scap de problema respectiva. Iti recomand sa te duci si sa te joci pe ea minim 30 min.

Vorbeam de Honne mai sus, am citit gresit postul lui Tecsi

Reply
Hai Liviu, da-i drumul! [emoji3]

Reply
16 nov

Reply
Vor exista oferte de Black Friday la Honne?

*admin edit

Reply
Vedem pe 12nov ora 23.59  Sleepy

Reply
:D

Așa facem!

Reply
Ne așteptăm la Black Friday anul acesta? In ce perioada se va desfășura?
DE1Pro, Bentwood Vertical 63
Hario Switch 

Reply
2020 - Invitatie pentru prajitori!

Reply
Cu siguranta, maine avem toti participantii la un loc

Reply
https://www.espressoman.ro/espressoman-black-friday-2020/

pagina nu poate fi gasita

Reply
https://www.espressoman.ro/espressoman-b...ay-2020-2/

Reply
Felicitari Liviu si echipei!
Dat comanda de un honne si o mara x!
Multumim ca existati dragii mosului Heart
Lelit Bianca v3 | DF64 v2
Expobar Brewtus IV | Honne Slim

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)