Welcome Back Log In Create Account

Black Friday pe Espressoman

(13-11-2020, 11:27)dev Wrote:
(13-11-2020, 11:12)enndre Wrote:
(13-11-2020, 10:49)dev Wrote: 20 de lei in plus sau in minus, la un produs de peste 1500 lei, reprezinta un deal breaker daca sunt in plus sau o "afacere" daca sunt in minus?

Ai dreptate la prima parte, 20 lei in plus sau minus nu ar trebui sa insemne un deal breaker.

Pe de alta parte ce suma ar trebui sa reprezinte un deal breaker? 100 lei? 200? 400?
In cazul meu, m-au sunat ca sa mai achit 125 peste ce am platit azi noapte cand am facut comanda. 

Cand sunt 4 rasnite eureka cu diferente de 150 lei intre ele, nu este mai bine sa luam deciziile informati de la bun inceput?

Te-a oprit cineva sa citesti conditiile, inainte sa dai comanda?

Conditiile cui?
Alea unde scrie ca primesti 10% PESTE ce acorda ei? normal ca le-am citit.
Conditiile lor, alea postate pe forum la 2 dimineata? Nu, ca am comandat la 1, iar ei au postat la 2.

Cred ca ai asa o vendeta sa blamezi clientul (cam pe fiecare thread unde ma prinzi) cand de fapt se posteaza informatii contradictorii iar eu doar am semnalat eroarea asta de comunicare Smile
Lelit Anna PL41TEM | Eureka Mignon 16CR | Lelit Leveler | Motta Tamper | Brewista Smart Scale II | IMS 18g | Ascaso 18g | Bialetti Brikka

Reply
Salutari!
Cand oferim acestei comunitati ?probabil? cele mai bune preturi din europa la unele produse, nu mi se pare ok ca suntem titulati ca avem intenti rele.

Sunt de acord: sistemele noastre nu pot rezolva unele lucruri, dar preferam sa oferim solutii 90% si preturi+suport 150%. Tu pe care o alegi? ( intrebare asa generala )  Tongue

Daca cineva vrea suport+solutii+preturi+etc 100% "perfecte", atunci trebuie sa spunem ca nu noi suntem aceasta platforma, incat se intampla ca gresim, avem delayuri dar suntem acolo tot timpul pentru comunitatea Espressoman! 

Noi suntem aici pentru toti si cautam tot timpul un ton comun, insa stiu sigur ca nu vom indeplini toate cereriile daca credem ca nu e ok fata de noi, sau de restul colegiilor.

Multa bafta!

P.s. informatia respectiva a fost postate la toate produsele in cauza la ora 11:30, stiu sigur incat EU personal l-am introdus.  Smile

Multumesc pentru suport!
--Only God Can Judge Me--

Reply
Si totusi....cum se face comanda la pretul specificat pe forum, cand el nu coincide cu cel de pe site fara sa folosim cuponul? Ce imi scapa?

Reply
(13-11-2020, 11:50)mmhmm Wrote: Si totusi....cum se face comanda la pretul specificat pe forum, cand el nu coincide cu cel de pe site fara sa folosim cuponul? Ce imi scapa?

Vezi asta este o intrebare buna:

Pentru asta avem suport:
- pe mail: info@barshaker.ro
- pe telefon: 0740921549
- pe formular espressoman.

Plasati comanda pe site, prin mail oriunde si noi aplicam pretul si discounturile corecte.

Majoritatea espressomanilor stie ca este imposibil de facut un sistem unde sa fie si sa functioneze totul ca la carte, din acest caz daca cineva intampina vreo problema ne suna, ii spunem si se rezolva asap.

Daca aveti orice probleme, nu pusca cifrele, nu intelegeti unele lucruri, rog sa ne sunati, trimiteti formular sau sa trimiteti mail. 
Toate comenzile plasate sunt prelucrate, si te sunam, confirmam pretul, conditiile, adresa de livrare tot.
Daca ceva nu e ok, poti sa te razgandesti la orice secunda fara vreo obligatie.

Eureka Mingnon Specialita 16CR - Ferrari Red - OUT OF STOCK!
--Only God Can Judge Me--

Reply
(13-11-2020, 11:45)MyR Wrote: Salutari!
Cand oferim acestei comunitati ?probabil? cele mai bune preturi din europa la unele produse, nu mi se pare ok ca suntem titulati ca avem intenti rele.

Sunt de acord: sistemele noastre nu pot rezolva unele lucruri, dar preferam sa oferim solutii 90% si preturi+suport 150%. Tu pe care o alegi? ( intrebare asa generala )  Tongue

Daca cineva vrea suport+solutii+preturi+etc 100% "perfecte", atunci trebuie sa spunem ca nu noi suntem aceasta platforma, incat se intampla ca gresim, avem delayuri dar suntem acolo tot timpul pentru comunitatea Espressoman! 

Noi suntem aici pentru toti si cautam tot timpul un ton comun, insa stiu sigur ca nu vom indeplini toate cereriile daca credem ca nu e ok fata de noi, sau de restul colegiilor.

Multa bafta!

P.s. informatia respectiva a fost postate la toate produsele in cauza la ora 11:30, stiu sigur incat EU personal l-am introdus.  Smile

Multumesc pentru suport!
Mi se pare ca va infundati din ce in ce mai rau, in loc sa prezentati scuze, sa spuneti ca v-a crapat sitemul, sau ce-o fi fost, ca nu cred ca nu exista intelegere aici pe forum, voi o dati si mai rau in gard prezentand o scuza mascata dar reprosand membrilor ca nu va recunosc meritele pentru preturile cele "mai bune din europa la anumite produse".
Bugster+Honne, Kinu

Reply
Cred ca e o chestiune ce tine de scrierea reducerii si o sa incerc sa actualizez si eu informatia. Practic pentru anumite produse, Barshaker ne ofera un pret foarte bun doar ca pentru a accesa acele preturi nu trebuie aplicat cuponul (caci site-ul nu stie sa aplice diferentiat reduceri) ci trimis formularul de reduceri espressoman. Cred ca e mai simpu de inteles astfel, iar scaparea tehnica ce nu poate fi remediata, se pare, trebuie inteleasa asa cum este si aplicat formularul in loc sa fie aplicat un cod nefunctional in realitate.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Am adaugat precizarea urmatoare:
"Atentie, acestea sunt produsele care se comanda doar prin formularul de reducere de mai jos, codul ESPRESSOM furnizand o reducere eronata in site-ul Barshaker"
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Clar băieții de la Barshaker nu o au cu arta comunicării scrise :)
Eu am comunicat cu ei telefonic când aveam cate o nelămurire și au fost foarte ok băieții.
Dar ce am scris mai sus nu înseamnă că îi scuza că ne reproșează că nu le mulțumim pentru că există și nu le ridicam osanale pentru preturile oferite.
Tips pentru cei de la Barshaker:
Când vreți să comunicați/transmiteți ceva să știți că impactul cel mai mare și ce se retine este cu ce se incepe.
Că v-ați cerut voi scuze voalat, e apa de ploaie, dupa ce la început ne-ati "urecheat"
Bugster+Honne, Kinu

Reply
imi pare rau ca o luam pe campuri cu un non-subiect
mai ales ca unii useri sunt aici doar pt discount-uri si nu contribuie cu nimic la comunitate
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Angel
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
Prajitoria DROPSHOT ne ofera de ESPRESSOMAN Black Friday o reducere de 26% pe tot stocul de cafea folosind codul:
blackespressoman26
Reducerea se aplica pe site-ul prajitoriei https://www.tastecrafters.ro/cafea folosind codul de mai sus la finalizarea comenzii. Transportul este gratuit peste 150 lei, iar sub acest prag va fi calculat automat de sistem si afisat inainte de comanda.

Nu functioneaza. Daca sunt conditii de gramaj punga, sau altele si NU E PE TOT STOCUL DE CAFEA va rog enumerati conditiile.
ECM Synchronika cu robinet, DF64V + SSP, M47, ECM S-automatik 64
in trecut: df64, K30, Vario Home, Bezzera BB005, si Bezzera Mitica Top

Reply
Salutare,
Pe scurt, eu va stiu de multi ani insa m-am inscris recent in aceasta comunitate si abia imi planific un setup. Deocamdata consum o "zeama" de la un bean2coup chinezesc dar in weekend ma mai delectez cu o cafea adevarata de la coffe shop-urile din oras. M-am hotarat sa fac o schimbare majora si acasa!

Nu stiu altii cum sunt..dar eu sunt foarte happy ca am comandat Eureka Mingnon Specialita 16CR - Ferrari Red
la un pret decent. Initial ma orientasem catre varianta Specialita 15BL dar ma bucur ca BF mi-a oferit-o pe aceasta la un pret bun! Am fost si eu sunat, mi s-a recalculat pretul cu discount si am facut plata (ma asteptam sa nu am ambele reduceri) !
Multumesc Barshaker Smile
-Urmeaza si espresorul ... inca nu l-am comandat dar cam stiu ca as vrea un PL81T Tongue. Stiu ca va urma o perioada de teste!

Nu eram "pregatit" pentru o postare dar am zis sa mai inveselesc discutia!!

Numai bine,

Reply
Vezi ca preturile sunt deja reduse cu 21%. Codul espressoman este pentru diferenta pana la 26%, sau cel putin asa inteleg eu.
Lelit PL41TEM + Eureka Mignon SD , sita IMS 12/18 g / Ascaso 14-20 g

Reply
(13-11-2020, 15:36)allex06 Wrote: Prajitoria DROPSHOT ne ofera de ESPRESSOMAN Black Friday o reducere de 26% pe tot stocul de cafea folosind codul:
blackespressoman26
Reducerea se aplica pe site-ul prajitoriei https://www.tastecrafters.ro/cafea folosind codul de mai sus la finalizarea comenzii. Transportul este gratuit peste 150 lei, iar sub acest prag va fi calculat automat de sistem si afisat inainte de comanda.

Nu functioneaza. Daca sunt conditii de gramaj punga, sau altele si NU E PE TOT STOCUL DE CAFEA va rog enumerati conditiile.

Salut Alex, regret scaparea, este valabil codul de reducere blackespressoman26 doar pentru pungile de 250g si cele de 500g. La pungile de 1 kg gasesti reducerea direct pe site si e consistenta! :)
Certified Arabica Q Grader
Espresso : Espressor WPM Primus, Rasnita WPM ZP-1 SSP Sweet Lab V3
Brew : Origami, Timemore Sculptor 078 ( brew only) 

Reply
Doresc sa mulțumesc toți producătorilor. Am aruncat o privire si pot sa spun ca aproape toate oferte sunt foarte bune (mai ales la Honne Slim Smile )

Cred ca trebuie sa ținem aminte ca oricum noi avem preturi preferențiali si reduceri pe care le avem tot anul. Însa, de BF, am văzut ca tot am mai primit niște oferte foarte tentante, chiar si de la prăjitori de cafea.

Eu, din păcate, am cumpărat cafea chiar cu o zi înainte de BF :-) dar la anu o sa fiu pe faza!
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
Si eu am patit-o si desi am achitat produsul pe barshaker cu cardul, pe loc si am fost sunat dimineata pt "greseala". As fi curios sa aflu mai departe pe partea de legislatie, cum e cu achitatul si ulterior modificatul cu "adaugiri" sugerata la telefon(greseala nu a fost de genul "pret derizoriu"). Greseala o inteleg, e in curtea voastra si trebuie sa v-o asumati (onorand comenzile), restul sunt povesti.
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar nu putem proceda ca la piata(cu targuieli) mai ales cand vorbim despre chestiuni reglementate cum ar fi zona de comenzi, achitate si neonorate conf pretului...ca sa nu mai tergiversam subiectul, stiu ca practica preturi ok, nu am contestat etc insa aceasta problema este de onorare a comenzilor la suma achitata  Shy
Bezzera Strega, Tamper Dinamometric ConceptArt 49.5mm, Latiera Motta 350ml, Eureka Atom Speciality 75

Reply
Păcat ca nu este intelegere pt astfel de situații din partea tutoror... Costurile unei platforme web testata ca la carte nu este asa de ieftina.. Cred ca vânzătorii sunt înțelepți și sa nu scoată reducerile pt aceasta platforma din cauza unor critici..
Enjoy the coffe, no time for drama..
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Reply
(13-11-2020, 18:26)sebi77 Wrote: As fi curios sa aflu mai departe pe partea de legislatie, cum e cu achitatul si ulterior modificatul cu "adaugiri" sugerata la telefon(greseala nu a fost de genul "pret derizoriu").

Legal e simplu. Inca din 17 octombrie 2020, Myr a postat cum e cu plata cu cardul si cu codul de discount. Aceasta reprezinta o informare precontractuala foarte clara.

Citez din postarea lui Myr din 17 octombrie 2020: "Cuponul va adauga discount si la produsele/branduri unde unde "nu aveti" discount de ex. siropuri, sau produse Lelit SAMD. In cazurile astea discountul va fi retras si suma va fi modificat manual si comunicat de colegii mei. Pur si simplu am avut de ales sa functioneze cuponul si sa ofere discount pentru toate produsele sau sa nu functioneze deloc... "

LE: inainte de citatul pe care l-am copiat, Myr a scris "ATENTIE!"...
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
(13-11-2020, 18:34)cradun Wrote: Citez din postarea lui Myr din 17 octombrie 2020: "Cuponul va adauga discount si la produsele/branduri unde unde "nu aveti" discount de ex. siropuri, sau produse Lelit SAMD. In cazurile astea discountul va fi retras si suma va fi modificat manual si comunicat de colegii mei. Pur si simplu am avut de ales sa functioneze cuponul si sa ofere discount pentru toate produsele sau sa nu functioneze deloc... "

Mai clar de atat nu se poate. Sunt nou, dar ce vreti mai mult? Omul va da reducere doar pt voi, pe forum, va avertizeaza in prealabil ca solutia tehnica are o scapare, iar voi profitati de aceasta scapare si tot voi sariti in sus cum ca legal trebuie sa onoreze cu cele 2 discounturi. Ce oameni.
Staresso Mirage + Kinu M47 Simplicity

Reply
(13-11-2020, 18:34)cradun Wrote:
(13-11-2020, 18:26)sebi77 Wrote: Legal e simplu. Inca din 17 octombrie 2020, Myr a postat cum e cu plata cu cardul si cu codul de discount. Aceasta reprezinta o informare precontractuala foarte clara.

Din pacate trebuie sa te contrazic. Faptul ca ai postat pe un forum unde apare un cupon de discount nu e nici o informare precontractuala, e doar un post pe un forum. Daca eu sunt pe site si vad produsul redus, il bag in cos si continui, fara sa mai citesc nimic pe acolo incep partea de checkout si dau de cupon si-l sun pe frate-meu si-i zic "omu', dau astia de la xulescu ceva reducere, ca tu te stii cu astea?" si el zice "ma, nu mai stiu, parca, incearca si tu 'vreaumaiieftin', parca ala era voucherul" si eu incerc si merge, chiar nu mai conteaza nimic. E ca la emag. De nu stiu cate ori am vazut ca imi trimit mailuri cu tot felul de vouchere, nu le bagam in seama si pe urma cumparam tot felul chestii si cand vedeam ca apar ceva vouchere cautam prin mail, copy/paste si aia era. Daca mergea, bine, daca nu, iar bine, inseamna ca nu era pentru categoria aia de produse. Cine doamne iarta-ma mai sta sa citeasca fine print-ul?

Faza naspa e ca acum s-a intamplat unui comerciant mic, din cate inteleg onest si binevoitor, mai ales cu membrii forumului. Dar daca i se va intampla vreodata unui pcgarage / emag / altex sa zicem, ii mananca internetul cu fulgi cu tot si, daca e cazul, cu procesele aferente. Nu ca asa ar fi neaparat corect, dar asta e ideea. Eu, comerciantul, daca pot sa vand la un pret, chiar daca-s cu 25% peste piata, o fac. Tu, clientul, daca faci un checkout fara sa folosesti exploit-uri si obtii un pret mai bun, e dreptul tau sa-mi bati obrazul cand te sun sa iti spun ce si cum. Dog eat dog, din pacate.

Stai sa vezi cum e daca, sa zicem, cumpara unul ceva de la comerciantul X si se culca pe o ureche, iar cand il suna ala, peste cateva ore (ca e nebunie) sa-i spuna ca pretul e mai mare cu X lei ala zice ca nu-i curios, ca la banii aia gasea la altul care intre timp a terminat stocul. Noi suntem inca cu cas la gura la faze din astea, dar pe-afara clientii sunt pur si simplu nemilosi si, de multe ori, nesimtiti.

Eu de aia am postat la prima ora sa ii anunt, pentru ca in timpul unui checkout simulat (sa vad cat e pretul total), am vazut ca ce era pe site nu se pupa cu nimic de pe forum. Pe forum ziceau 1989 si ca nu merge cuponul, pe site era 2000 si ceva si mergea cuponul. Si-n final iesea un pret care nu era nici ala initial de pe site, nici ala de pe forum ci unul si mai bun. Eu m-am prins ca undeva ceva nu e kosher, am vazut intre timp ca la espressor cei cu Lelit dorm in bocanci si au fix acelasi pret ca in White Saturday si am renuntat la idee si le-am scris. Din pacate insa, nu au reusit sa rezolve nimic si acuma au parte de reactiile de care au parte. Poate daca eram chitit sa iau neaparat azi ceva, ma agitam mai mult, dar am vrut doar sa vad cum stau la un calcul total si de aici o oarecare relaxare.

In sfarsit. Lesson learned, sper pentru ei. Sunt convins ca nu le e usor.
Mignon Specialita | Lelit PL91T | Bialetti V6

Reply
Facerea de bine....

Înțelege cine poate iar cine vrea caută nod în papură.

1. Barshaker nu rulează Black Friday doar pentru membrii forumului de asta este o secțiune specială Black Friday pe site, cu produse la preț redus, disponibile pentru oricine. Și din acest motiv codul de discount pentru forum, a rămas activ pentru produse care nu participă la Black Friday.

2. Din moment ce s-a publicat o lista cu prețuri preferențiale pentru forum, ce rost are forțarea notei prin aplicarea codului de discount acolo unde nu se justifică ?

Reply
Anul trecut am cumparat de BF rasnita din semnatura. Am fost in aceeasi situatie reducere peste reducere. Am discutat cu cei de la Barshaker si am achitat pretul specificat aici pe forum. Nu m-am simtit pacalit (chiar daca pretul initial era f atragator) pentru ca am considerat ca mi-au/ne-au facut o favoare cu reducerile speciale si de Bf dar si in restul anului.
Lelit Victoria PL91T, Kinu M47, Eureka Mignon Specialita 17NX - Red

Reply
În primul rând trebuie să fii om, și apoi trebuie să fii prea nesimțit ca să te bucuri la 2 lei, când oricum ți se face un favor, mai ales că aici nu vorbim de platforme gen eMag și co, ci de un butic care oferă beneficii și suport unei comunități pe întreaga perioadă a anului și nu doar de BF, care oricum e doar cu numele în RO, nimic real.
Gaggia Classic 2012 & ARCO 2in1

Reply
OK, eu spun ca s-a lamurit situatia, s-au facut precizarile de rigoare si s-a inteles intregul context. Detaliile de alta natura nu tin de forum. In acelasi timp va rog sa ne masuram bine cuvintele fata de alti colegi. Daca exista inca nelamuriri acestea pot fi discutate personalizat in privat cu cei de la Barshaker.

Reply
Vazand toate cometariile de aici, e imperativ sa va spun urmatoarele:

- atitudinea de a cumpara la cel mai mic pret posibil, chiar daca asta inseamna sa calci in picioare orice urma de respect si demnitate, este una foarte gresita!

- colegii de la Barshaker.ro, neavand nici o obligatie fata de nimeni, ofera reduceri la produse pentru comunitatea espressoman, organizeaza evenimente si intalniri pro bono, ofera gratis cafea oricariu pasionat care le calca pragul, aduc si expun echipamente in showroom strict pt teste, si multe altele.. 

- din punctul meu de vedere, noi ar trebui sa fim cei care sprijinim afacerile mici(da, barshaker e o afacere mica, locala) in vremuri tulburatoare cum sunt cele care le traim! 

acestea fiind spuse, le multumesc celor de la barshaker pentru rabdare iar "carcotasilor" le transmit aversiunea.

extractii reusite tuturor!
good coffee + good water + good equipment

Reply
Intr-o nota mai optimista lipsita de atatea romanisme, @MyR aveti idee daca veti aduce noile Mignon XL, Oro, care le-o fi denumirea?

Si daca da, o estimare de timeline si pret? Pare ceva promitator.

https://www.eureka.co.it/en/eureka_oro.aspx
Lelit PL41TEM, Lelit PL043MMI, Tamper Lelit 57.35, Nivelator Motta 57, Sita Ascaso

Reply
Eu cred ca omul care cumpara vaporul de pe emag o sa faca reclamatii ca nu are posibilitate de deschidere colet la livrare...:D[Image: TqaevVp.jpg]
La Marzocco KB90 ABR, Eureka Atom Speciality, Ek43
La Marzocco GS3 AV, Lelit PL41TEM, Baratza Sette 270W, Honne Silm, Gina Smart, Tamper BH..si ce mai gasim in Showroom:)

Reply
:wall:
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
[emoji23] Fix asa am pățit și eu. Am primit-o chiar ieri dar ma bate gândul sa iau și sa o pun la congelator. O fac în pungi de 100g, le lipesc ermetic și asta e.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Reply
Dacă îmi aduc bine aminte Radu Căruțașu spunea ca păstrează cafeaua verde la congelator in pungi vidate. Ar fi bine dacă ar merge și asta prăjită. Mai comand la Mabo un kg :)
Bugster+Honne, Kinu

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)