ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY 2020

Editia 2020 a ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY s-a terminat! Ca in fiecare an, importatorii si producatorii de espressoare, rasnite si accesorii, prajitorii de cafea, ne-au rasfatat cu discount-uri importante, incepand de joi, 12 nov.  ora 23.59 si continuand chiar pana pe 29 nov. in unele cazuri.

Raman valabile reducerile Espressoman tot timpul anului in pagina dedicata, asa cum v-ati obisnuit de 10 ani.

Atentie! Absolut toate cererile voastre de reducere au ajuns la destinatie, adica la importatori sau prajitori. Nu s-a implementat un sistem automat de confirmare pentru ca ar fi fost banal ca un robot sa va trimita un email monoton. Insa, datorita numarului mare de comenzi, importatorii si prajitorii va pot contacta inclusiv in 48h in loc de 24h, pentru a stabili toate detaliile. Verificati si folderul de SPAM! Orice espressor sau rasnita iesite din stoc, se vor aduce in aproximativ 10-20 zile pe comanda, la pretul din aplicatia de Espressoman Black Friday.

Ca sfaturi generale, urmati tutorialul de preparare din blog, folositi o apa cu duritate foarte mica (ex Bucovina la 2l sau un filtru), aveti rabdare la inceput pentru a citit manualul si nu in ultimul rand cumparati doar cafea proaspat prajita, asa cum scriam si in articolul despre Cea mai buna cafea. Daca aveti de adresat orice tip de intrebare, aria de comentarii va sta la dispozitie, la fel si forumul sau email-ul meu contact@LiviuFratila.ro

Ca sa fie clar, toate discount-urile pentru produsele din cadrul ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY sunt oferite de catre importatorii oficiali ai marcilor in Romania, in conditiile comerciale legale din prezent, garantia si returul fiind conform legislatiei ANPC in vigoare. Espressoman.ro nici nu isi aroga vreun drept comercial si nici nu isi va asuma obligatii de acest tip, fiind o platforma de informare ce respecta regulile de confidentialitate GDPR. Orice neclaritate de ordin comercial se poate rezolva cu importatorii in Romania ai acestor produse.

Leave a Reply

(Antispam) Fa un calcul simplu: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.