Espressoman Administrator
Bucuresti
Guido Coffee este cu siguranta una dintre cele mai tari prajitorii din Romania, iar in buna traditie a prieteniei cu forumul Espressoman, avem asigurata o reducere permanenta de
15% la toate
cafelele de specialitate, proaspat prajite din stoc.
Discount-ul se obtine in doua moduri:
- la finalizarea comenzii pe
www.guido.ro introduceti codul "
espressoman "
sau
- precizand la rubrica de comentarii faptul ca sunteti membru pe forumul Espressoman, in momentul comenzii pe site-ul prajitoriei
www.guido.ro , telefonic sau atunci cand mergeti direct la sediu pentru a alege o cafea.
Transportul este GRATUIT in Bucuresti la comenzi peste 100 lei, iar in tara la comenzi peste 150 lei. Altfel costurile de curier se calculeaza pe site, dupa aplicarea codului de reducere.
Topicul Guido in forum
este acesta , loc unde va incurajez sa postati impresii voastre despre cafea.
Adresa: Str. Mihai Eminescu nr. 182 Sector 2 Bucuresti
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Bucuresti
Ca sa nu sun direct la ei, mai au discountul de 15% pentru membrii espressoman? A mai luat cineva recent?
Multumesc!
Kinu M38, Aeropress, V60, Brewista Smart Pour Digital Kettle 1.2l
Roaster
Bucuresti
da, n-a disparut niciodata.
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe
Espressoman infocat
Bucuresti
Mi-am luat ieri o Ethiopia Nano Challa cu reducere. La un pret de 50 de lei pe pachet reducerea este considerabila.
De dimineata am testat-o la Aeropress, este extraordinara. Felicitari!
Kinu M38, Aeropress, V60, Brewista Smart Pour Digital Kettle 1.2l
Espressoman fresh
bucuresti
Este intr-adevar foarte buna cafeaua de la guido. Iar transportul gratuit este un mare plus :)
Espressoman fresh
Bucuresti
Mai este de actualitate reducerea?
Lelit PL81T, PL100, Kinu M47
Espressoman infocat
Bucuresti
(27-08-2018, 16:27)Dan85 Wrote: Mai este de actualitate reducerea?
da, am luat eu sambata
Kinu M47, Hario V60, Cafflano Kompresso, Aeropress
Past:Expobar Brewtus IV, Lelit PL41TEM
Espressoman Prajitor
Bucuresti
Pentru ca nu am mai revenit cu update-uri, adaug o precizare aici pe care o veti regasi si in prima postare a thread-ului nostru de reduceri pentru espressomani: transportul este gratuit pentru comenzile din Bucuresti de minim 60 lei si pentru cele din tara de minim 160 lei, altfel tarifele de curier fiind 9 lei in Bucuresti respectiv 19 lei in tara.
Pregatiti-va si pentru Black Friday la Guido, cu siguranta veti avea parte de surprize in 16 noiembrie, toate detaliile fiind pe Espressoman.ro incepand de joi noaptea.
Prajitor CoffeeTool 5-7,5kg, La Marzocco GS/3, VA Mythos One, Mahlkonig EKK43 & more
Espressoman fresh
Bucuresti
Espressoman infocat
Bucuresti
Vezi pe prima pagina: INTRA IN ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY
Eu am plasat de ieri comanda.
@
AdrianGuido, Presupun doar ca discountul se va aplica manual
Filtroman infocat.
V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2
Bucuresti
Despre Black Friday la Guido se discuta in
acest topic dedicat
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Piatra Neamt
Îmi permit și eu un comentariu din postura de client: ar trebui precizat, undeva înainte de a finaliza comanda, ce curier folosiți. Este un subiect sensibil pentru cei din provincie și ar trebui sa există macar 2 variante, nu doar una de care nu a auzit nimeni.
Nu cred că e exagerat sa vreau să-mi ajungă cafeaua în mai puțin de o săptămână. Eu nu-s genul supărăcios fara motiv dar cred că plata pentru un serviciu inexistent, "curierat rapid", merită menționat.
Espressoman Prajitor
Bucuresti
(19-12-2018, 16:50)dev Wrote: Îmi permit și eu un comentariu din postura de client: ar trebui precizat, undeva înainte de a finaliza comanda, ce curier folosiți. Este un subiect sensibil pentru cei din provincie și ar trebui sa există macar 2 variante, nu doar una de care nu a auzit nimeni.
Nu cred că e exagerat sa vreau să-mi ajungă cafeaua în mai puțin de o săptămână. Eu nu-s genul supărăcios fara motiv dar cred că plata pentru un serviciu inexistent, "curierat rapid", merită menționat.
Iti inteleg supararea pentru ca si noi suntem in aceeasi situatie cu alte produse comandate, care nu au ajuns de mai bine de o saptamana. Consider ca ar fi un comentariu fair daca nu ar generaliza o situatie, ci ar preciza ca este in perioada sarbatorilor de iarna. FYI folsim aceeasi doi curieri care de BF erau laudati ca au livrat de pe o zi pe alta in weekend. Mai mult, Fan Curier ne-a anuntat azi ca toate comenzile preluate incepand de maine vor fi livrate cel mai devreme joi saptamana viitoare. Din verificarile noastre, in mod curent, curierii folositi livreaza constant in 24-48 ore, inclusiv in provincie.
Prajitor CoffeeTool 5-7,5kg, La Marzocco GS/3, VA Mythos One, Mahlkonig EKK43 & more
Espressoman infocat
Piatra Neamt
19-12-2018, 18:02
(Edited 19-12-2018, 18:20 by dev.)
Cu tot respectul Adrian dar hai sa nu dam vina pe circumstanțe care nu exista.
Faptul că curierul nu a trecut luni pe la voi sa ridice comenzi e vina curierului și faptul că până la mine face 4 zile e fix aceeași treabă.
Daca comandam pe 24 decembrie nu așteptăm cafeaua pe 25 decembrie.
Pe lista neagra formata din Same day a intrat și bookurier.
LE: nu înțeleg de ce discutam despre fan Courier din moment ce nu am avut posibilitatea să aleg cu cine sa primesc coletul.
Espressoman Prajitor
Bucuresti
(19-12-2018, 18:02)dev Wrote: Cu tot respectul Adrian dar hai sa nu dam vina pe circumstanțe care nu exista.
Faptul că curierul nu a trecut luni pe la voi sa ridice comenzi e vina curierului și faptul că până la mine face 4 zile e fix aceeași treabă.
Daca comandam pe 24 decembrie nu așteptăm cafeaua pe 25 decembrie.
Pe lista neagra formata din Same day a intrat și bookurier.
Evident ca e vina curierului, dar in perioada asta apar surprize neplacute la toate firmele de curierat. Optiunea de care ai scris mai sus nu ar face decat sa "transfere" raspunderea alegerii curierului catre client, dar nu ar rezolva nimic.
Espressoman infocat
Piatra Neamt
Sa spunem că prefer "raul" cunoscut celui complet necunoscut.
Espressoman infocat
Bucuresti
A disparut topicul de black friday.
Am dat si eu comanda asta: b83001727 in care am precizat daca se poate sub forma de cafea suma de la discountul de black friday din comanda
5ead01511 .
Sper ca este ok.
Mersi,
Daniel
Lelit PL41TEM ( Sita dubla Ascaso Precision Competition) | Lelit PL043MMI | Tamper Lelit | Latiera Motta 50cl
Gaggia Classic model nou | PL43MMI | Tamper Etolia 58mm
Espressoman Prajitor
Bucuresti
(20-12-2018, 12:00)Danielu Wrote: A disparut topicul de black friday.
Am dat si eu comanda asta: b83001727 in care am precizat daca se poate sub forma de cafea suma de la discountul de black friday din comanda 5ead01511 .
Sper ca este ok.
Mersi,
Daniel
Ok. Am aplicat tot discount-ul
Espressoman infocat
Bucuresti
Multumesc
Lelit PL41TEM ( Sita dubla Ascaso Precision Competition) | Lelit PL043MMI | Tamper Lelit | Latiera Motta 50cl
Gaggia Classic model nou | PL43MMI | Tamper Etolia 58mm
Espressoman infocat
Oradea
Cum se oferă reducerea, în bani sau procent cafea în plus?
Dacă se face discount din sumă, pentru transport gratuit trebuie sa comand de cel puțin 160 înainte sau după reducere?
Ms.
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.
Espressoman infocat
Bucuresti
07-02-2019, 23:57
(Edited 08-02-2019, 00:01 by nechezol.)
Reducerea e la alegere, in cafea sau bani. Nu stiu exact cum e cu transportul, cel mai bine suna maine dimineata si intreaba!
Pe.De.Dienes 109 N, v60
Espressoman infocat
Baia Mare
08-02-2019, 03:13
(Edited 08-02-2019, 03:14 by RaduB.)
Reducerea este in bani, sau cel putin asa este implicit.
Cred ca dupa reducere trebuie sa sari pragul pentru transport gratuit.
Aero...
Bucuresti
Reducerea este in bani. Si da, pragul de transport se socoteste dupa aplicarea discountului.
Ceea ce e OK, adica peste o anumita suma preiau costurile transportului.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Espressoman Prajitor
Bucuresti
Salut, confirm. Reducerea este in bani si nu se poate aplica in cafea in plus pentru ca pungile sunt sigilate imediat dupa prajire. In opinia noastra se pastreaza mai bine asa in perioada de maturare.
Pentru transport gratuit, trebuie depasita suma specifcata dupa discount-ul aplicat. Platforma actuala nu permite apicarea automata a reducerii, insa lucram la cea noua.
(07-02-2019, 23:39)Kontrast Wrote: Cum se oferă reducerea, în bani sau procent cafea în plus?
Dacă se face discount din sumă, pentru transport gratuit trebuie sa comand de cel puțin 160 înainte sau după reducere?
Ms.
Bucuresti
Tema de gandire pentru Adi, luna aceasta: ne cam plac evenimentele de la un timp, poate facem o gasca mare si ocupam Fellow One cateva ore :)
Espressoman infocat
Bucuresti
Scuze pentru dezinformarea colegului legat de discount ul in cafea, sunt nou in relatia cu Guido. Ma voi revansa chiar acum cu un review legat de cafeaua luata de aici.
Pe.De.Dienes 109 N, v60
Espressoman Prajitor
Bucuresti
Facem, chiar mi-ar placea. Insa as vrea sa alegem un subiect si sa il exploram mai in adancime. Ceva care va/ne preocupa, gen apa, extractii lungi scurte, presiuni, cum faci cel mai usor cafea buna acasa etc.... Adica n-as vrea sa va "aratam ce cafele bune mai avem noi la Guido". :)
(08-02-2019, 11:13)Lyvyoo Wrote: Tema de gandire pentru Adi, luna aceasta: ne cam plac evenimentele de la un timp, poate facem o gasca mare si ocupam Fellow One cateva ore 
Espressoman infocat
Oradea
Salut,
Nu găsesc pe site opțiunea creării de user nou. Help.
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.
Espressoman infocat
Bucuresti
(20-03-2019, 17:49)Kontrast Wrote: Salut,
Nu găsesc pe site opțiunea creării de user nou. Help. 
Pune ceva in cos, ca sa poti sa navighezi apoi in cos. Odata ajuns in cos, sub lista de produse, gasesti optiunea de inregistrare in partea stanga.
Switch, V60, April, AeroPress, M47 Phoenix brew, 1Zpresso Q, Xeoleo 50
Espressoman fresh
Bucuresti
(14-11-2018, 22:15)AdrianGuido Wrote: Multumesc