Espressoman Prajitor
Bucuresti
Salut,
Black Friday va intampina cu 4 cafele noi urcate pe site:
- Kenya GACHIRAGO
- Ethiopia GERBA
- Peru VALLE DE CHINGAMA
- Mexic CHIAPAS
In functie de preferinte, va rog sa specificati la comentarii daca doriti cafea maturata sau roast to order. Puteti specifica pentru fiecare punga. Noi am facut ceva stocuri de cafea pentru a se matura macar o saptamana si vom tine cont pe cat posibil de cereri.
!!! Din pacate website-ul este acelasi si e posibil sa mai dea erori :( Imi cer scuze pentru asta. Lucram de zor la cel nou si sper sa fie gata curand.
Daca apar erori puteti oricand sa trimiteti un email la info@guido.ro cu comanda. Nu uitati nr. de telefon in acest caz.
Nu uitati ca dioscount-ul NU se aplica automat pe site, insa il vom calcula si aplica noi pe factura.
Noi vom preda spre livrare curierilor inclusiv sambata, insa apoi putem doar spera intr-o livrare cat mai rapida. Anul trecut am avut si noi surprize placute cu livrare de vineri pe sambata in anumite cazuri. Ne dorim sa se repete.
Spor la cumparaturi
Prajitor CoffeeTool 5-7,5kg, La Marzocco GS/3, VA Mythos One, Mahlkonig EKK43 & more
Espressoman Administrator
Bucuresti
Daaar, sa avem rabdare pana la ora 23.59 :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Lyon
Nu îmi e clar dacă aceste cafele au un preț special de BF, sau dacă apartia lor a coincis cu weekendul de reduceri.
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic
Bucuresti
Din cate mi-a spus Adi, acelea sunt cafele noi introduse, a caror profil de prajire s-a definitivat zilele astea. DAr reducerea de BF se va aplica tuturor cafelelor de pe site. Mai clar, ceva mai tarziu :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Bucuresti
15-11-2019, 01:56
(Edited 15-11-2019, 01:58 by slavic1983.)
Am gustat azi in la Out Of Office Peru VALLE DE CHINGAMA si am ramas super placut impresionat.
Am experimentat un fel de bucatarie moleculara recompusa, adica am baut un tort cu toping de bomboane umplute cu lichior de caramel . . say what

. Ala de curge e lichiorul . . .
S-au aliniat planetele, dar asa a fost cu acest flat wite mare.
Filtroman infocat.
V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2
Espressoman infocat
bucuresti
Salut,
Unde putem găsi reducerile de Black Friday?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Lelit PL92 + Kinu M47
Bucuresti
Espressoman Prajitor
Bucuresti
Dragi Espressomani, va multumim ca inca de la infiintarea Guido ati fost alaturi de noi, iar Guido langa voi cu cea mai buna selectie de cafele de specialitate pe care am putut sa o facem. Datorita vremurilor pe care le traversam, am decis ca in cadrul shop-ului prajitoriei de pe Eminescu 182 sa nu mai servim cafea preparata inca din 16 Martie, insa veti putea cumpara pungi in continuare, cu discount-ul Espressoman aferent, fizic sau folosind comenzile online.
Pentru voi, espressomanii, ne-am gandit si la ceva in plus pentru perioada urmatoare - una dintre cafelele noi aduse, cu un spectru de arome incredibil de fructat si dulce (noi la cupping am remarcat Mango si curmale),
Ethiopia Hambella, va avea un discount total pentru voi de 25% la cumpararea a 3 pungi, deci inca 10% in plus pe langa reducerea voastra obisnuita. Ca si pana acum, transportul este gratuit in Bucuresti pentru comenzi peste 60 lei iar in provincie peste 160 lei. (alftfel este 9 lei si 19 lei)
Cafele reusite si asteptam impresiile voastre
P.S. Au mai venit si alte cafele.

Noi suntem optimisti. Mergem Inainte!
Prajitor CoffeeTool 5-7,5kg, La Marzocco GS/3, VA Mythos One, Mahlkonig EKK43 & more
Espressoman infocat
Oradea
Salut.
Nu mai rețin cum am făcut ultima oară, cum procedez la finalul comenzii, specific undeva că "vin" de pe forum?
Și dacă am calculat bine, pentru a avea transportul gratuit în provincie trebuie să am produse în coș de cel puțin 190 lei ?
Ms.
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.
Espressoman Prajitor
Bucuresti
(31-03-2020, 09:12)Kontrast Wrote: Salut.
Nu mai rețin cum am făcut ultima oară, cum procedez la finalul comenzii, specific undeva că "vin" de pe forum?
Și dacă am calculat bine, pentru a avea transportul gratuit în provincie trebuie să am produse în coș de cel puțin 190 lei ?
Ms.
Salut,
Trebuie sa specifici ca esti membru espressoman. in comentarii.
Transportul este gratuit in provincie pentru comenzi mai mari de 160 lei cu discountul aplicat, adica aprox 190 lei fara dicount. Este o exceptie pentru promotia acutuala suplimentara la Ethiopia Dari Hambella, unde discountul la 3 pungi sau mai mult este de 25% total.
Cafele bune
Adrian
Espressoman infocat
Târgu-Mureș
@
AdrianGuido
Salut!
Văd un refresh "major" la site.

Se vor transfera și datele din site-ul vechi? Momentan nu mă mai pot loga în cont. Sau încă este în lucru?
Este vreun termen limită pentru oferta la Dari Hambela postată anterior? Deși aș putea să fac comanda acum(oricum nu mă lasă site-ul), aș mai avea cafea pentru vreo 2 săptămâni și aș putea amâna câteva zile comanda.
Această Etiopia nouă a înlocuit în site Etiopia Gerba
(care la rândul ei a înlocuit o Burtukaana, foarte bună și aceasta).
La ultima comandă la voi am încercat Etiopia Gerba și Chelchele.
Chelchele mi s-a părut mult mai aromată față de Gerba. Sau aromele erau mai pe gustul nostru.
Dari Hambela (sau Hambella) după părerea ta ar fi incredibil de aromată. Aș putea înțelege că e cea mai bună. Sper să fie măcar între celalte
Etiopii recente.

Având în vedere și oferta respectivă parcă
sună prea frumos să fie ratată.
Mersi!
Espressoman Prajitor
Bucuresti
(09-04-2020, 12:14)sochaux_ Wrote: @AdrianGuido
Salut!
Văd un refresh "major" la site. 
Se vor transfera și datele din site-ul vechi? Momentan nu mă mai pot loga în cont. Sau încă este în lucru?
Este vreun termen limită pentru oferta la Dari Hambela postată anterior? Deși aș putea să fac comanda acum(oricum nu mă lasă site-ul), aș mai avea cafea pentru vreo 2 săptămâni și aș putea amâna câteva zile comanda.
Această Etiopia nouă a înlocuit în site Etiopia Gerba (care la rândul ei a înlocuit o Burtukaana, foarte bună și aceasta).
La ultima comandă la voi am încercat Etiopia Gerba și Chelchele.
Chelchele mi s-a părut mult mai aromată față de Gerba. Sau aromele erau mai pe gustul nostru.
Dari Hambela (sau Hambella) după părerea ta ar fi incredibil de aromată. Aș putea înțelege că e cea mai bună. Sper să fie măcar între celalte Etiopii recente.
Având în vedere și oferta respectivă parcă sună prea frumos să fie ratată.
Mersi!
Salut,
Platforma veche facea mai multe probleme greu rezolvat.
!!!!!!!! Acum este necesar sa va resetati parola apasand "Am uitat parola". Din cauza regulilor GDPR nu putem transfera parola. Contul cu celelalte date a fost transferat.
Ref Dari Hambella - oferta va fi valabila pana in weekend inclusiv, insa urmeaza alte opferte. Feedback-ul a fost bun pentru Dari. Este prajita ceva mai putin solubil si e probabil sa fie nevoie de temp ceva mai mare decat de obicei.
Spor la cafele bune!
Espressoman infocat
Bucuresti
Salut,
Cu parare de rău, nu merge resetarea parolei. Am încercat de vreo 3 ori in ultima ora și nu am primit niciun link pe adresa de email. Nici in spam nu este nimic.
Ascaso Steel Uno PID, Mahlkönig VARIO
Espressoman infocat
Sibiu
Eu confirm ca la mine a functionat. In schimb la rubrica comenzi e gol si eu am comandat minim de vreo 10 ori.
ECM Synchronika cu robinet, DF64V + SSP, M47, ECM S-automatik 64
in trecut: df64, K30, Vario Home, Bezzera BB005, si Bezzera Mitica Top
Espressoman infocat
Bucuresti
(09-04-2020, 17:30)allex06 Wrote: Eu confirm ca la mine a functionat. In schimb la rubrica comenzi e gol si eu am comandat minim de vreo 10 ori.
Si la mine la fel.
Mentiune ca resetarea parolei a mers doar cu adresa de e-mail, nu si cu username, desi indicatiile sugereaza oricare dintre ele.
Espressoman infocat
Târgu-Mureș
Revin cu alte 2 mențiuni.
1. Deși la logare se precizează că se poate completa nume utilizator sau email (+ parola, evident), logarea este posibilă doar dacă se completează email (am adăugat/actualizat nume utilizator în cont pentru a mă asigura că e ok și am testat din nou). Pe celălalt site utilizam varianta cu nume utilizator.
Nu știu cât de important ar fi, dar măcar ar trebui să nu mai apară precizarea cu numele de utilizator dacă nu mai e posibilă autentificarea cu el, ci doar cu email.
LE: Și are legătură cu ce au postat ceilalți, adică dacă nu merge autentificarea cu nume utilizator, probabil nu merge nici resetarea parolei.
2. Comenzile nu s-au transferat pe site-ul nou, adică nu mai apare niciun istoric.
Referitor la prăjire, de fiecare dată mă sperie când
aud de prăjire "ușoară" sau "foarte ușoară" neștiind ce grad de comparație are fiecare prăjitorie sau cum să o compar eu cu alte cafele achiziționate anterior. Sper să nu mă chinui chiar acum când vreau să iau 3 pungi la fel.
Espressoman fresh
Bucuresti
09-04-2020, 19:08
(Edited 09-04-2020, 19:15 by Lex.)
Salut,
Multumim pentru feedback. Vom clarifica in textul de pe site necesitatea utilizarii adresei de email si nu a userului.
In ceea ce priveste neprimirea mailului de resetare, rugamintea e sa mai incercati. Azi a fost un volum extrem de mare de trafic, inclusiv pe serverul de email, ceea ce poate genera astfel de erori. In cazul in care nu reusiti va rog sa ma contactati PM si rezolvam manual.
Comenzile nu au fost transferate. E o oportunitate de refacere a portofoliului :).
Mesajul este trimis din partea echipei de dev a site-ului.
Mestesugar Digital
Espressoman infocat
Slatina
Salutare
Mai este valabila oferta: Ethiopia Hambella, va avea un discount total pentru voi de 25% la cumpararea a 3 pungi? ..
sau mai este vreo oferta noua ?
Lelit Elizabeth , Lelit PL41TEM , Fiorenzato all ground , Comandante C40 Nitro blade , Fellow stagg ekg
Espressoman Prajitor
Bucuresti
(09-05-2020, 15:38)ceasca13 Wrote: Salutare
Mai este valabila oferta: Ethiopia Hambella, va avea un discount total pentru voi de 25% la cumpararea a 3 pungi? ..
Salut,
Da, e inca valabila. In curand vom introduce alta/alte cafele.
Adrian
Espressoman infocat
Bucuresti
(09-05-2020, 15:38)ceasca13 Wrote: Salutare
@
Lex @
AdrianGuido
Filtroman infocat.
V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2
Espressoman Prajitor
Bucuresti
(10-05-2020, 13:45)slavic1983 Wrote: (09-05-2020, 15:38)ceasca13 Wrote: Salutare
@Lex @AdrianGuido
Da, inca este valabila oferta
Espressoman fresh
Cluj-Napoca
(12-05-2020, 14:21)AdrianGuido Wrote: (10-05-2020, 13:45)slavic1983 Wrote: (09-05-2020, 15:38)ceasca13 Wrote: Salutare
@Lex @AdrianGuido
Bună, oare oferta aferentă Ethiopia Hambella cum se aplică, că n-am prea reușit, am adaugat 3 pungi si aplicat codul de promoție espressoman. Se aplică după plasarea comenzii? Merci
Espressoman infocat
Alba Iulia
Se va aplica dupa plasarea comenzii, doar sa mentionezi in comentarii ca esti membru espressoman
Decent, Comandante, etzmax, bentwood
Espressoman Prajitor
Bucuresti
(12-05-2020, 20:38)miro Wrote: Se va aplica dupa plasarea comenzii, doar sa mentionezi in comentarii ca esti membru espressoman
Confirm. Multumesc
Espressoman fresh
Bucuresti
26-05-2020, 12:19
(Edited 26-05-2020, 12:24 by Costantin Lazar.)
Multumesc Guido Coffee, am primit comanda si deja o savurez :57:. Confirm reducerea si plata usoara, via Revolut.
Espressoman Prajitor
Bucuresti
(26-05-2020, 12:19)Costantin Lazar Wrote: Ma bucur! 
Multumesc Guido Coffee, am primit comanda si deja o savurez :57:. Confirm reducerea si plata usoara, via Revolut. ![[Image: CnJIyC1.jpg]](https://i.imgur.com/CnJIyC1.jpg)
Espressoman
Bucuresti
(12-05-2020, 14:21)AdrianGuido Wrote: (10-05-2020, 13:45)slavic1983 Wrote: (09-05-2020, 15:38)ceasca13 Wrote: Salutare
@Lex @AdrianGuido
Salut @
AdrianGuido, mai e valabila oferta?
Multumesc
Bianca, Bentwood, Kinu TITAN, Pietro
Espressoman Prajitor
Bucuresti
Da, este valabila. Mai avem putine pungi din acest lot.
probabil de saptamana viitoare va intra un lot nou, fresh crop
Espressoman infocat
bucuresti
15-11-2020, 13:16
(Edited 15-11-2020, 13:18 by nikasoni.)
Multumesc frumos pentru oferta de BF, Guido Coffee si Liviu.
Si pentru oferta de toate zilele...
Gaggia Classic 2015, Porlex Mini, sita nepresurizata, tamper Joe Frex ø 41
Espressoman Prajitor
Bucuresti
(15-11-2020, 13:16)nikasoni Wrote: Multumesc frumos pentru oferta de BF, Guido Coffee si Liviu.
Si pentru oferta de toate zilele...
Cu placere. :D