Welcome Back Log In Create Account

15% reducere la prajitoria de cafea Guido Coffee

Reducerile pentru Black Friday Espressoman la Guido au fost doar până ieri?
Păcat că nu s-a specificat pe pagina cu reducerile Black Friday Espressoman, până la ce dată sunt recucerile la fiecare participant. @Lyvyoo
Am comandat înainte deja ceva cafea unde a fost specificat clar când se termină oferta și mă tenta destul de tare să comand și aici, însă am amânat pentru că am văzut că în cursul săptămânii încă apărea oferta și am presupus că poate e până în 29 noiembrie (cu cât puteam să comand mai târziu cu atât mai ok era pentru mine, aveam cafea mai proaspătă, teoretic Smile ), dar se pare că am amânat prea mult și nu mai e valabilă acum. Sad

Reply
(23-11-2020, 04:57)sochaux_ Wrote: Reducerile pentru Black Friday Espressoman la Guido au fost doar până ieri?
Păcat că nu s-a specificat pe pagina cu reducerile Black Friday Espressoman, până la ce dată sunt recucerile la fiecare participant. @Lyvyoo
Am comandat înainte deja ceva cafea unde a fost specificat clar când se termină oferta și mă tenta destul de tare să comand și aici, însă am amânat pentru că am văzut că în cursul săptămânii încă apărea oferta și am presupus că poate e până în 29 noiembrie (cu cât puteam să comand mai târziu cu atât mai ok era pentru mine, aveam cafea mai proaspătă, teoretic Smile ), dar se pare că am amânat prea mult și nu mai e valabilă acum. Sad

Salutare.  Reducerile au fost pana ieri, intradevar.

Te rog trimite comanda si scrie in comentarii reducere 30% si iti vor face discountul colegii mei. Pe site nu mai merge aplicat codul a.i. sa acorde automat reducerea si sa poti plati si cu card.

Smile
Prajitor CoffeeTool 5-7,5kg, La Marzocco GS/3, VA Mythos One, Mahlkonig EKK43 & more

Reply
Si cu aceasta exceptie personala se incheie Black Friday-ul Guido :) 
Uitasem eu intr-adevar sa pun data de final in acea postare.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Salut!
Am trimis comanda după ce am văzut mesajul aici pe forum. Sper că este în regulă.
Mersi frumos și aici! Shy

Reply
Foarte rapid s-a trimis și a ajuns comanda(în ziua următoare). Mersi din nou!

Dacă "îmi permiteți"... sunt probleme cu specificațiile la produsul KIT V60 (Hario): https://guido.ro/magazin/echipamente-si-...i/kit-v60/
Pe site este menționat:

guido.ro Wrote:Kit-ul contine:
  • V60 marimea 02 plastic,
  • server 1L sticla​,
  • 100 filtre Harioa V60 hartie,
  • masura cafea.

Pentru produsul primit și conform cu specificațiile de pe ambalajul original:
- Sunt incluse 40 de filtre.
- Server-ul este de 600 ml. Mărimea 02. Sau cum spun ei: practical capacity 600 ml. Altfel, e posibil să încapă ~ 900 ml dacă se umple de tot, dar nu cred că a fost gândit pentru astfel de utilizare

Dacă e nevoie, acesta e cod producător pentru kit: VCND-02B-EX
Și ca o propunere, poate ar fi ok să apară și Hario în denumirea produsului.

Iar pe final aș avea o întrebare referitoare la cafea dacă mă puteți ajuta, vă rog. Dintre COLUMBIA SALDADO BLANCO (profil espresso desigur) și GUATEMALA FINCA LA BOLSA care ar putea fi mai potrivită pentru un "espressor" automat? Vreau să ofer cuiva una dintre ele. Teoretic am ales deja una de când am făcut comanda, dar cu această ocazie m-am gândit să vă cer și vouă părerea. Smile

Reply
Pentru ca pagina de BF va suferi unele modificari, voi copia aici reducerea Guido cu ocazia acestui eveniment, in continuare valabila de la inceputul Espressoman Black Friday si pana duminica  28 nov ora 23.59. 

"Prajitoria Guido ofera cu ocazia Espressoman Black Friday o reducere de 30% la cumpararea a cel putin 3 pungi de cafea pe aceeasi comanda, in perioada 12 - 28 nov. 2021. Accesarea reducerii se face pe pe site-ul www.guido.ro, introducand la final codul de cupon:
ESPRESSOMANBF2021
Transportul este GRATUIT in Bucuresti la comenzi peste 60 lei, iar in tara la comenzi peste 160 lei. Altfel, costurile de curier sunt de 9 lei in Bucuresti si 19 lei in tara."
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Sunt plăcut impresionat de serviciile Guido (plasat comanda, iar în ziua următoare cafeaua e pe birou). Comand destul de mult de la voi. Am degustat cam toate felurile de cafea de la Guido. Îmi place mult stilul de prăjire. 
O singură întrebare: în ultima vreme primesc cafea prăjită cu o lună înainte (e.g., ieri pe 15 decembrie am primit cafea prăjită pe 18 nov). Dat fiind că peak-ul de expresivitate al unora dintre aceste cafele este pe la 21 zile, am putea spune la limită că nu mai vorbim de cafea proaspăt prăjită, ci de cafea de bună calitate și prăjită corect, cu o lună înainte.
DC Studio ¦ Honne Home ¦ Skwlkr

Reply
Intr-adevar, si eu am primit ieri 1 kg de cafea prajita pe 18.11 si m-a mirat putin. Avand in vedere ca un kill de cafea o consum totusi in alte 2 saptamani, aici e problema. Hai sa zic ca am un fel de cafea procesata Red Honey, asta merge inca o perioada, dar cea procesata prin spalare imi pare cam mult ca sa scoti the best din ea.
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
Confirm. Chiar de black friday am luat de la ei iar unele sortimente erau prajite cu aproape o luna in urma. Am inceput cu ele, lasandu-le pe final pe cele care erau cu data de prajire mai aproape de data livrarii.
Lelit MaraX | Eureka XL
#PL43MMi
#PL81T Grace | Ascaso

Reply
E bine ca ati primit totusi ceva... Eu la pret de BF nu am primit deloc niste "prajeli" de filtru, desi sunt in continuare "in stoc". Dupa vreo saptamana, dupa ce l-am contactat pe Adrian, am primit totusi banii inapoi.
Pe ici-colo mai apar problemute care merita putina atentie si cred ca se pot rezolva repede si usor, pentru a nu se mai repeta.
De mentionat ca interactiunea cu Adrian a decurs ok si totul s-a rezolvat repede din acel moment (ref. la refund).
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply
(16-12-2021, 13:39)Okta43 Wrote: Confirm. Chiar de black friday am luat de la ei iar unele sortimente erau prajite cu aproape o luna in urma. Am inceput cu ele, lasandu-le pe final pe cele care erau cu data de prajire mai aproape de data livrarii.
Și eu am pățit la fel. Dar am crezut că e o modalitate „decentă” pentru a face niște reduceri semnificative de BF. Le vinzi mult mai ieftin, dar cu termen de prăjire la o lună. Apoi nu am mai înțeles de ce la o comandă de 15 pungi făcută pe 14 decembrie mai poate exista cafea prăjită în noiembrie. De aici m-am întrebat dacă nu cumva e o problemă nu de onestitate sau de calitate, ci mai degrabă de management. Deja mă depășesc aceste aspecte interne, și prefer să comand de la alte prăjitorii care țin la DATĂ.

Reply
O întrebare. La prăjitorie ați sunat pt. a discuta cu ei despre această situație?
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Reply
I did. Dar pentru mine, urmare discutiei avute, incepand cu data viitoare cert voi suna inainte de comanda pentru confirmarea stocului și datei prajirii, daca se stie, ca sa nu am surprize. In rest, doar pareri de rau de ambele parti. Oricum, e ciudat sa faci asta, tinand cont ca altii prajesc si vand cafeaua sa se degazeze acasa.
Eu sunt obisnuit sa cumpar cafea cu ceva inainte sa se termine stocul de acasa, tocmai ca sa dau timp celei noi sa se degazeze.
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
Intre timp, m-am hotarat sa desfac un pachet de Ethiopia Bensa Asefa Red Honey si nu pot sa spun decat ca este impresionanta. Un buchet cu de toate. Mai greu de gasit rasnirea, dar sunt cu adevarat impresionat de rezultat. Pentru acest motiv, nu pot sa nu spun Felicitari si multumesc.

Reply
hello

noi am ales sa prajim pe baza estimarilor a.i. cafeaua sa fie minim maturata atunci cand este cumparata online sau in magazin, deci buna pentru consum. Cred ca sunt mai putin cei care isi comanda cafeaua si asteapta sa se degazeze corect decat cei care se asteapta sa o consume cum o cumpara. Pentru estimare facem niste calcule, dar care nu sunt infailibile, in special in perioadele cu variatii mari de vanzari.
Totusi va asigur ca avem intotdeauna si cafea proaspata. Sunt putine sortimente pe care sa nu le prajim saptamanal si nici unul pe care sa il prajim mai rar de 2 saptamani. @Gozmin -> Asadar daca doriti cafea "proaspata" puteti scrie in comentariu asta si va trimitem ultima prajire. 

@alburalcu - nu am facut niciodata o promotie ca sa scap de vreo cafea pe nici un fel de considerent, fie el de calitate sau stoc. Dovada e ca toate promotiile de black friday au inclus toate cafelele. 

Va asigur ca facem eforturi sa avem servicii cat mai bune pentru livrare, dar nu suntem inca emag :) cu. toata infrastructura lor. In special in perioadele f. aglomerate, apar greseli, pentru care imi pare rau. si eu fac cumparaturi online si stiu cum e sa comanzi ceva si sa ajunga altfel decat te astepti, chiar daca se rezolva apoi.

Mai mult, pentru orice astfel de problemute, va inlocuim pungile sau returnam banii, la alegerea voastra, fara alte discutii.
Prajitor CoffeeTool 5-7,5kg, La Marzocco GS/3, VA Mythos One, Mahlkonig EKK43 & more

Reply
Domnule Adrian (@AdrianGuido), mulțumesc frumos pentru că mi-ați clarificat întrebările și mi-ați confirmat părerea mea despre Guido.
Și din discuția telefonică și din mesajul de mai sus au reieșit limpede dorința DVS de calitate și serviciile cu clienții foarte OK. Nu, nu mă interesează returnarea cafelei sau a banilor, și nici nu am aruncat două vorbe de nemulțumire, ci din contră, am urmărit să clarific niște întrebări și să Vă asigur că ceea ce faceți, faceți foarte bine. 
Ba ar mai merge și un abonament din 2022 la voi.

Reply
Anul viitor implementam si abonamentul :)

Sarbatori fericite tuturor!

Reply
Ca si informatie generala/suplimentara pentru altii, ar putea fi util: reducerea nu se aplica si pentru "pachet degustare cafea".
/ Sculptor 064S, Cafelat Robot
/ Kinu Rebel, V60

Reply
Incercat si eu 2 sortimente de la Guido, foarte buna si la un pret corect. O sa mai iau.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Lelit PL91T & MahlkonigVario Grinder.

Reply
Codul de BF se aplica si la pachetul de degustare cafea?
Am incercat pe site dar nu merge :)

Reply
Nu, am uitat sa adauga asta.

Reply
Cu adaugarea codului de reducere, vad ca transportul nu mai este gratuit indiferent de valoarea comenzii. S-a schimbat cumva politica, sau gresesc eu ceva?

PS: ETIOPIA BANKO GOTITI este super buna, recomand! Dar mi-ar placea sa fie mai proaspat prajita. La ultima comanda, la primirea coletului, data de prajire deja era de aproape 1 luna.

Reply
(12-12-2022, 11:20)Mihail87 Wrote: Cu adaugarea codului de reducere, vad ca transportul nu mai este gratuit indiferent de valoarea comenzii. S-a schimbat cumva politica, sau gresesc eu ceva?

PS: ETIOPIA BANKO GOTITI este super buna, recomand! Dar mi-ar placea sa fie mai proaspat prajita. La ultima comanda, la primirea coletului, data de prajire deja era de aproape 1 luna.

Salut,

Transportul este gratuit peste 100 lei valoarea comenzii in Bucuresti si peste 150 in afara Bucurestiului. Asta dupa aplicarea discountului.

Daca doriti cafeaua mai proaspata puteti sa specificati in comentarii. Noi prajim in avans tocmai pentru a ajunge cafeaua maturată la voi.

Reply
Salut Adrian,
Nu este functionala partea cu transportul gratuit

[Image: gG16s6c.jpg]
ACS Minima/Mazzer Philos

Reply
Nu stiu pe ce site intrati ca eu am facut comanda, se livreaza azi si am cost 0 transport cu 110 lei plata cafea.

Reply
(15-12-2022, 09:52)Deraiatu Wrote: Salut

Te rog eu in locul lui Adrian sa-mi dai cateva detalii.
Spune-mi daca pana la ecranul atasat in mesajul tau ai introdus deja adresa de livrare, inclusiv selectia judetului si a orasului.

Daca le-ai introdus, m-ar ajuta sa-mi spui care sunt (judet, oras) pentru a incerca sa testam in conditii identice.

Multumesc
Alex

Salut Adrian,
Nu este functionala partea cu transportul gratuit

[Image: gG16s6c.jpg]

Reply
Intr-adevar - campul "Oras" nu era selectat. Daca sunt setate Judetul si Orasul, transportul devine gratuit - chiar si cu aplicarea cuponului.
Multumesc frumos!

Reply
(13-12-2022, 15:30)AdrianGuido Wrote:
(12-12-2022, 11:20)Mihail87 Wrote: Cu adaugarea codului de reducere, vad ca transportul nu mai este gratuit indiferent de valoarea comenzii. S-a schimbat cumva politica, sau gresesc eu ceva?

Salut,

Transportul este gratuit peste 100 lei valoarea comenzii in Bucuresti si peste 150 in afara Bucurestiului. Asta dupa aplicarea discountului.

Daca doriti cafeaua mai proaspata puteti sa specificati in comentarii. Noi prajim in avans tocmai pentru a ajunge cafeaua maturată la voi.
Din păcate nu e valabil tot timpul. Eu am întrebat care cafele sunt cele mai recent prăjite apoi am făcut comanda specificând ca le vreau cât mai proaspete. Doua pungi au fost asa cum mi s-a spus dar a treia era prăjită cu 2 saptamani mai devreme de cât mi s-a comunicat.
Nu era nici o problema dacă în afara de cele 3 pungi nu comandam altele pe care voiam sa le consum primele deoarece știam ca sunt degazate deja.
Cel mai sigur este sa le ridici direct de la prajitorie.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Lelit PL92 + Kinu M47 

Reply
(16-12-2022, 13:41)claudiur Wrote:
(13-12-2022, 15:30)AdrianGuido Wrote:

Salut,

Din păcate nu e valabil tot timpul. Eu am întrebat care cafele sunt cele mai recent prăjite apoi am făcut comanda specificând ca le vreau cât mai proaspete. Doua pungi au fost asa cum mi s-a spus dar a treia era prăjită cu 2 saptamani mai devreme de cât mi s-a comunicat.
Nu era nici o problema dacă în afara de cele 3 pungi nu comandam altele pe care voiam sa le consum primele deoarece știam ca sunt degazate deja.
Cel mai sigur este sa le ridici direct de la prajitorie.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
I'm sorry. Oamenii mai fac greseli. Never say never, dar este aproape imposibil sa nu prajim 2 saptamani un sortiment. L-as trece pe o sarja mai mica

Reply
Se pare ca este o problema cu site-ul Guido. Suma totala inainte de plata este corecta, dar cand se doreste plata se modifica reducerea la doar 18%.
Lelit PL91T, Niche Duo, 1zpresso ZP6, Timemore C3s ESP pro. Aeropress, V60

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)