Welcome Back Log In Create Account

15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti )

(22-09-2025, 10:46)dragos122 Wrote:
(19-09-2025, 16:20)Oana_Sloane Wrote:
(05-08-2025, 11:16)blueblood Wrote:
(10-07-2025, 18:03)Oana_Sloane Wrote: rcati lotul "sora" din varietalul Geisha de la acceasi ferma Accacia Hills.

Buna, Oana!
Pe cand schimbati originea?

Salutari de la prajitorie! 
 A sosit momentul mult așteptat!
În perioada următoare, vă răsfăță cu un lot îndrăgit de mulți dintre voi, Ethiopia Fahem, fiind un profil clasic dar specific originilor din Jimma, procesat prin spălare și prăjit proaspăt special pentru voi.

Rezultatul este o ceașcă bine echilibrată, cu aciditate strălucitoare, o aromă fructată și picantă și note de pere Concorde, clementină și gutui coapte, completate de condimente calde precum vanilia și note delicate de crème brûlée.

Formularul este deja activ si va asteapta cu o ofertă specială pentru punga de 1 kg, cu transport gratuit!
https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

Weekend linistit va dorim!

Buna ziua Oana,

Am incercat sa pun o comanda acuma doar ca imi apare si costul transportului, orice as selecta imi apare. Poti sa imi spui, te rog, cum sa procedez?

Multumesc!

Hey hey, salutari espressomani, 

Am corectat eroarea de procesare a comenzilor si acum nu mai apare constul de transport - eroarea a aparut in urma schimbarii platformei in care implementam acest nou formular si va multumim de mesajele transmise si intelegere.  Vom incerca pe cat posibil sa corectam acesta eroare si in comenzile deja inregistrate :)  Va multumiiim!

Ethiopia Fahem - 1kg + transport gratuit >>  https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

Saptamana cu mult spor!

Reply
Am primit astazi coletul de la @Sloane cu Aeropress-ul si vreau sa le multumesc pentru sample-ul de Bolivia Juvenal Pacamara . Mentionez ca este prima mea experienta cu cafeaua de specialitate in regim home use . Reteta : 14g cafea , 73click-uri pe K6 si 200ml apa in aeropress ,mestecat de 3x la interval de 1 minut ..si cam asta a fost. Rezultatul : total diferit fata de ce eram eu obisnuit : o explozie de arome si putin amaruie . Multumesc inca odata !
Staresso Mirage Plus / Aeropress /Kingrinder K6

Reply
Salutări de la prăjitorie tuturor!

Cu mare drag, Sorin! Ne bucurăm că a fost o surpriză plăcută și îți dorim mult succes și spor în continuare în explorarea cafelei de specialitate acasă. Dacă ai întrebări sau ai nevoie de ceva, ne poți scrie oricând.
Mostra primită este dintr-o cafea pe care abia am introdus-o; ai fost printre primii care au avut ocazia să o savureze!

Așadar, vă prezentăm actualizările și noutățile lunii septembrie:

3 loturi de cafea noi! 

Premium - Etiopia Chelchele - O cafea care se remarcă prin complexitate, printr-o dulceață accentuată datorită procesării naturale și prin aciditate.
În prezent, avem în selecția noastră încă două loturi din Etiopia: unul procesat prin spălare și altul procesat anaerobic. Credem că ar fi un exercițiu interesant pentru curioși sau pasionați să le analizeze și să le compare, astfel încât să descoperiți ce metode de procesare preferați.

Experimental - Columbia Papayo María Belén Díaz - María Belén Díaz, producătoarea acestei cafele, este una dintre cele 96 de femei care fac parte din Proiectul Huila Condor, câștigătoarea Huila Condor Graduation și prima femeie din regiune care a obținut o certificare în procesarea cafelei de la The Forest Academy în 2024. În plus, acest lot de cafea este unul care îi este foarte drag Teodorei :) 

Rarities - Bolivia Juvenal Pacamara - După aproape nouă ani de la înființarea prăjitoriei noastre, acest microlot din Bolivia este primul lot de cafea din țara sud-americană care se alătură selecției noastre. Sperăm să vă impresioneze la fel de mult cum ne-a impresionat deja pe noi într-o multitudine de metode de preparare! 

Vă reamintim de transportul gratuit în România pe care îl puteți selecta pentru comenzile de peste 200 RON, cât și de codul dedicat comunității Espressoman: FORUM, care vă oferă 15% reducere.

Un sfârșit de săptămână frumos tuturor!

Reply
Eu am testat-o pe ibric , reteta clasica de 1:10 , rasnita la 20click-uri pe un K6 si a fost cea mai buna cafea bauta de mine vreodata. Total diferita ca si profil fata de prepararea la Aeropress! Intr-adevar este primul contact al meu cu cafeaua de specialitate si trebuie sa imi definesc preferintele si gusturile. Multumesc inca odata si felicitari !

Reply
Salut!

[Image: SjZGvcc.jpeg]
Comanda nr.3929

Reply
(28-09-2025, 21:51)Fanfan Wrote: Salut!

[Image: SjZGvcc.jpeg]
Comanda nr.3929

Hey hey, salutari Stefan, 
Intr-adevar ne apare comanda doar inregistrata, nu si finalizata - dar in urma unui check care de partea noastra arata ca totul e ok, mai ales ca am procesat si acum pregatim comenzile intrate peste weekend. 
Te rugam sa "verifici in admin mobilpay, e posibil sa fie o problema cu cardul lui" 

Daca putem sa te ajutam cu ceva, let me know! Apreciez mult ca ne-ai scris :) hai sa rezolvam si sa iti transmitem comanda de cafeluta!

(25-09-2025, 11:36)Sorin0311 Wrote: Eu am testat-o pe ibric , reteta clasica de 1:10 , rasnita la 20click-uri pe un K6 si a fost cea mai buna cafea bauta de mine vreodata. Total diferita ca si profil fata de prepararea la Aeropress! Intr-adevar este primul contact al meu cu cafeaua de specialitate si trebuie sa imi definesc preferintele si gusturile. Multumesc inca odata si felicitari !

MULTUMIM Sorin pentru aprecieri! Transmitem mai departe echipei! 

Sa ne tot incepem saptamana cu asa mesaje frumoase! Spor cu restul extractiilor si sa fie cu energie buna :)

Reply
Multumesc!
S-a rezolvat.

Reply
Salutări de la prăjitorie cu BLACK FRIDAY SALES,

Ne-am întors din Shanghai și ne pregătim pentru Iași Coffee Festival, însă între timp am pregătit și o campanie de reduceri online!

Am selectat 6 loturi de cafea, după cum urmează:
  • Colombia Java Las Flores (cafeaua folosită de Teodora atât la Naționala de Brewers Cup, cât și la Mondialele din Jakarta) și Colombia Aji Hydro Honey, o altă cafea de competiție lansată în mod special la Lujiazui Coffee Festival.
    ➤ Pentru aceste două cafele se aplică 25% reducere, care nu se cumulează cu codul de reducere FORUM.
  • 4 cafele din categoriile Experimental & Rarities:
    Bolivia Juvenal Pacamara, Colombia Las Palmas Coconut, Ethiopia Gargari Gutiti Anaerobic și Colombia Papayo María Belén Díaz.
    ➤ Pentru acestea se aplică 20% reducere, care se cumulează cu codul de reducere FORUM.
Toate cafelele menționate sunt ambalate la 200g și prăjite pe 06.10, fiind deja degazate și perfecte de folosit. Sunt prăjite omniroast, așa că vă puteți bucura de ele prin toate metodele de preparare.

Campania este valabilă în limita stocului disponibil, în perioada vineri, 7 noiembrie - luni, 10 noiembrie (4 zile în total).

Așadar, „ne vedem” pe site și sperăm ca aceste cafele să ajungă la cât mai mulți dintre voi - să vă bucurați de ele și să ne împărtășiți impresiile voastre.

Vă mulțumim că sunteți aici,
SLOANE COFFEE TEAM

Reply
20%-25% la cafea veche de o luna? Cool Super oferta Biggrin
Lelit Anna, William

Reply
(07-11-2025, 10:01)Talisker Wrote: 20%-25% la cafea veche de o luna? Cool Super oferta Biggrin
Ce abordare interesantă! :)

Cafeaua se „învechește” după aproximativ un an - nu pentru că expiră sau se strică, ci pentru că își pierde din intensitate și devine fadă.

Este recomandat să o prepari pentru a te bucura de toate caracteristicile ei între 10 zile și 3 luni de la prăjire. Nu noi spunem asta, ci chimia, iar experiența noastră confirmă: am testat cafele prăjite atât de 3 luni, cât și de 2 ani.

Dacă am intra și în discuțiile despre procesări, am putea spune că, în unele cazuri, poți simți destul de bine o infuzare, o co-fermentare sau o fermentare extinsă chiar și după mai mult de 3 luni.

În ceea ce privește afirmația „super ofertă”, noi considerăm că este, într-adevăr, o super ofertă, din mai multe motive:
  • prețurile afișate sunt reale, la care am aplicat reduceri autentice;
  • unele cafele au fost adăugate special pentru această ocazie (deși le-am fi putut păstra la preț întreg sau pentru anumite proiecte) și nu vor mai fi disponibile ulterior;
  • ne bazăm pe transparență și comunicare deschisă, motiv pentru care am oferit toate detaliile necesare și suntem disponibili să rezolvăm orice neplăcere sau problemă oricând;
  • suntem o echipă mică, implicată cu pasiune în tot ceea ce ține de prăjitorie, și am ales să dedicăm timp și acestei campanii, în special pentru voi, comunitatea Espressoman, care beneficiați de o reducere suplimentară de 15% la majoritatea cafelelor.
Ne pare rău dacă munca și intențiile noastre bune au fost interpretate altfel și v-au creat nemulțumiri. Dacă preferați cafea prăjită mai recent și această ofertă nu vi se potrivește, aveți oricând la dispoziție celelalte opțiuni de cafea pe site-ul nostru, la preț întreg.

Weekend frumos!

Reply
Salutări de la prăjitorie,

Vă prezentăm noutățile și câteva actualizări pentru luna decembrie:

Winter Blend 2025 (47.6 ron/200g și 212.15ron/1kg cu codul "FORUM") este aici! Este singurul blend pe care l-am pregătit anul acesta și al patrulea an în care realizăm un blend de iarnă, fiind atât de dorit și apreciat. Ediția aceasta conține patru loturi de cafea distincte: unul clasic, două experimentale și unul co-fermentat. Acest blend oferă un rezultat în ceașcă suculent și dulce, cu o complexitate aromatică ridicată. Așteptați-vă la cele mai reconfortante note ale sezonului, precum mere coapte, scorțișoară, vin fiert cu condimente și stafide aurii, completate de favoritele clasice, precum ciocolată topită și gem de petale de trandafir.

Indonesia Wanita Gayo (58.65 ron/250g și 212.15ron/1kg cu codul "FORUM") - un lot clasic și primul din Indonezia pe care îl introducem în oferta noastră. Este caracterizat de multe informații interesante, atât despre origine și producători, cât și despre procesare și varietăți. Vă invităm pe website să descoperiți mai multe!

De asemenea, participăm la două târguri de sărbători în viitorul apropiat, așa că, în cazul în care nu aveți drum pe la locațiile noastre sau cele partenere de peste tot prin lume, ne vedem la:
  • Coffeeast, între 5 și 7 decembrie, la Unirea Shopping Center – Blvd. Unirii, București. Vom fi la etajul 1, standul UC23.
  • Iarmaroc, între 19 și 21 decembrie, la Casa Hintz, Cluj-Napoca, unde vom fi la mansardă, la standul Y02.
Vă urăm un sfârșit de an minunat!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 9 Guest(s)