Welcome Back Log In Create Account

15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti )

(26-05-2023, 11:22)Oana_Sloane Wrote: Dragi espressomani, va multumim de intelegere si apreciem suportul vostru. 

Toate comenzile au fost transmise, ieri fiind prajita o noua sarja de Peru San Fernando, iar pana la remedierea "lucrarilor" vom outea procesa doar comenzi ramburs, revenind in cel mai scurt timp cu update-uri. 

Ganduri bune de la prajitorie! 

Recomandare extractie: 18.5g IN - 40ml OUT, temp 92, in 28sec - ratie 1:2.2

Eu intrebasem pentru El Salvador La Divina. Recomandarea asta e pentru Peru San Fernando nu?

Reply
Salutari de la prajitorie! 

Ne-am intors de la Atena World of Coffee si deja am inceput sa prajim. Special pentru voi, la o oferta exclusiva, am prajit azi un lot din Guatemala procesata prin spalare, o origine preferata de multi dintre voi, pe care urmeaza sa o lansam in zillele urmatoare si pe site, asadar aveti ocazia sa gustati inaintea tuturor. 

Gasiti aici intreaga poveste a acestei cafele Guatemala Erika Sanchez  >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

Reply
Salut Oana, imi poti da te rog o recomandare pentru extractie la Etiopia Beshasha luata de la voi de la Sloane :).

Reply
(29-06-2023, 10:25)btudor Wrote: Salut Oana, imi poti da te rog o recomandare pentru extractie la Etiopia Beshasha luata de la voi de la Sloane :).

Sigur, poti sa incerci sa te joci cu extractiile in parametri 18 IN - 40ml OUT, temp 92, in 30 sec - ratie 1:2.2
Cu mici ajustari dupa gust Smile Si speram sa fie pe placul tau

Reply
Salutari espressomani, 

In aceasta saptamana marcam un nou eveniment important si am pregatit pentru voi o serie de evenimente speciale care anunta deschiderea terasei Sloane / Splaiul Independetei nr 287 

Va asteptam!

Reply
Salutari celei mai pasionate comunitati!
Zilele acestea am lansat pe site 5 loturi noi:
  1. Guatemala Erika Sanchez - un lot din sectiunea de cafele clasice, cu un profil de nuci si fructe uscate, aciditate medie, corp mediu-greu,  procesat prin spalare, si prajit doar pentru espresso. 
  2. Costa Rica Fernando Cordero Thermal Fermentation - lot experimental, aceeasi procesare si acelasi producator ca si celalalt lot din oferta noastra careia i s-a aplicat soc termic in timpul procesarii. Are acea nota de condimente, scortisoara - nucsoara, cum o simte fiecare, specifica loturilor din Costa Rica procesate astfel, aciditate citrica mai ridicata, si aroma alcoolica. E prajita omni, pentru filtru sau espresso sau orice alte metoda de extractie mai doriti sa incercati.
  3. Brazilia Vila Boa Barrel Aged - E un lot experimental de la Familia Borges cu care ne-am intalnit si la Atena si care ne-au povestit ca desi cafeaua este procesata ca un pulped-natural, un fel de washed in Brazilia, dupa uscare au pastrat boabele in butoaie de cognac asa ca veti observa o nota alcoolica, chiar de cognac zicem noi, transferata boabelor, pe langa profilul lor de caramel si mere. E prajit tot omni.
  4. Ethiopia Gargary Gutity Anaerobic - Asta este noul meu lot favorit din oferta noastra, e o cafea foarte complexa, floral-fructata, note clare de capsuni, cu un corp mediu foarte placut, after lung, o aciditate balansata, fermentare prelungita in timpul procesarii foarte corect facuta care imbogateste profilul aromatic dar care abia se simte, adica nu da aciditatea aceea un pic intepatoare sau notele acelea care amintesc de drojdii. O prajim tot omni.
  5. Colombia Argelia Sugarcane Decaf - dupa cum stiti noi aducem si decaf de ceva vreme pentru ca deja metodele de extractie a cafeinei au evoluat mult si lasa bobul cu destula aroma in urma procesului de decafeinare. Le schimbam des pentru ca din pacate procesul deschide totusi structura bobului ceea ce face cafeaua sa imbatraneasca in ritm accelerat asa ca preferam sa aducem noi loturi la fiecare 3-4 luni.

Cam de 3 ori pe an avem cate o campanie mare de reduceri, ceea ce se intampla si acum pe site :
Pana pe 27.07 avem discount 20% la toate loturile, inclusiv acestea noi, care se cumuleaza cu codul espressoman, FORUM, care va da extra 15% reducere, asa ca ajungeti la un discount considerabil.

Extractii reusite!

Reply
Am observat că reducerea de 20% nu se aplică și la pungile de 1kg, este intenționat sau o scăpare?

Orice ar fi, voi da o comandă oricum.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979

Reply
(24-07-2023, 20:13)adrian1 Wrote: Am observat că reducerea de 20% nu se aplică și la pungile de 1kg, este intenționat sau o scăpare?

Orice ar fi, voi da o comandă oricum.

Buna!
Se aplica si la pungile de 1kg, poate am omis noi sa setam specific pentru un anumit lot, ne poti spune care?

Mai am o mentiune legata de campanie.
Ea este valabila doar online, pe site.
Felul in care functioneaza este prin generarea unui volum mai mare de comenzi pe care le procesam, prajim  si impachetam to order, eficientizand fluxul.
Din acest motiv procesarea dureaza 2-4 zile lucratoare indiferent de ce metoda de livrare alegeti.
Am mentinut activa ridicarea de la sediu si pentru campania asta pentru ca unii aveti drum in zona, vreti sa vizitati prajitoria, economisiti la transport, nu va gaseste curierul acasa sau la birou etc. Dar am avut situatii in care s-au dat comenzi online si s-a venit in prajitorie pentru ridicarea lor la 5 minute dupa sau s-a dat comanda la 8 seara si s-a venit la cafeneaua prajitoriei la 9 seara pentru ridicare, ceea ce, evident, nu este posibil. 

Cafenelele noastre tin stoc la pret de retail si functioneaza ca unitati independente cu gestiuni separate. Puteti trece sa cumparati o punga de cafea la 10 seara in weekend daca aveti nevoie dar cred ca e de inteles ca asta nu se poate face beneficiind si de o campanie de 20-30% reducere.

Avem oricum in continuare ca mereu, transportul gratuit la comenzi mai mari de 200lei.

Reply
Buna. Am observat si eu acest lucru, la toate cafele ce aveau optiunea de 1 kg. Pretul la punga de 1kg e mai mare decat daca as lua 4 pungi de 250 sau 5 de 200.

Reply
Chiar Guatemala Erika Sanchez am luat-o la evenimentul Sloane de inaugurare a terasei pentru ca eram in febra scaderii presiunii la 6 bar, dupa ultimele reusite semnalate pe alt topic. Ba chiar la eveniment a fost si Cosmin Mihailov de la Bandit care mi-a repetat de o suta de ori ca presiunea de 9bar nu mai trebuie folosita in speciality coffee :) Am tras intai pe 9bar ca sa am termen de comparatie si a iesit o Guatemala duuulce, in linia unei ciocolate cu lapte, fara accente de bitter. Am scazut la 6 bar apoi, chiar din surubul valvei, si a iesit o nebunie, un fel dulceata de fructe de padure, cu aciditatea usoara caracteristica. Reteta: 1:2 din 19g, 22 sec. Acum discutia este pentru alt topic, dar vroiam sa semnalez diferenta foarte mare de gust in bine, daca va jucati cu presiunea.

[Image: t5vNSjT.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Nu mai e valabila oferta cu 20% reducere? Nu era pana pe 27.07 inclusiv?
Expobar Brewtus IV+pulsor, Niche Zero, VST 18/20g, Bravo Tamper & Distribution Tool, Felicita Arc Scale
Gaggia Baby Millennium+PID, Kinu M47, site IMS, nivelator Motta 58.5, Espro Calibrated Tamper 58.35

Reply
Salutare, acuma ma uitam si eu pe site cu 27.07 inclusiv, ar trebui sa adaug ceva voucher sa pot sa am acea reducere de 20% ? Pretul este cel intreg din ce vad.

Multumesc.

Reply
E din nou disponibila reducerea direct pe site.
Expobar Brewtus IV+pulsor, Niche Zero, VST 18/20g, Bravo Tamper & Distribution Tool, Felicita Arc Scale
Gaggia Baby Millennium+PID, Kinu M47, site IMS, nivelator Motta 58.5, Espro Calibrated Tamper 58.35

Reply
Dragi espressomani, 

Am schimbat in formularul de precomanda cafeaua pe care in urmatoarea perioada o vom praji special pentru voi, la un discount special si transport gratuit >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

Brazilia Bragas Anaerobic este una dintre originile experimentale, o cafea extrem de versatila si potrivita tuturor extractiilor fiind profilata omni roast, dar avandu-i in gand in principal pe iubitorii de espresso sau milk bassed drinks. 
Varietalul este Mondo Novo procesat anaeobic la ferma Bragas, iar profilul prin care s-a deosebit are note de praline de ciocolata cu rom si o complexitate fructata cu note de curmale, capsune si kiwi. 

Speram sa fie pe placul vostru!

Reply
Salutari espressomani, 

Cativa dintre voi ne-au scris ca si-ar dori sa reintroducem la oferta Guatemala Erika Sanchez, un best seller al verii, asadar in urmatoarea perioada vom praji special pentru voi aceasta cafea si veti avea la oferta speciala cu transport gratuit 1kg la 170 lei >>  https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

Mai multe detalii despre aceasta cafea am adaugat in formularul de precomanda si va reamintim ca pe site aveti discount de 15% folosind codul FORUM si transport gratuit la comenzile de peste 200 lei. 

Speram sa ne vedem in numar cat mai numeros in weekend la SLOW COFFEE FESTIVAL!

Reply
hello, aici scrie  Guatemala Erika Sanchez, iar in link scrie Brazil Bragas Anaerobic. Care dintre ele este de fapt? :D
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
Din ce îmi dau seama sunt doua chestii diferite. Prima best seller https://sloanecoffee.com/Guatemala_Erika_Sanchez apoi oferta pentru espresso man. Eu am comandat oferta de brasil

Reply
(10-10-2023, 14:10)xtcplus Wrote: Din ce îmi dau seama sunt doua chestii diferite. Prima best seller https://sloanecoffee.com/Guatemala_Erika_Sanchez apoi oferta pentru espresso man. Eu am comandat oferta de brasil

Salutari de la prajitorie, 

Impartasim cu voi ultimele kilograme din intreg lotul de Brazilia Bragas Anaerobic, dar am modificat formularul si am adaugat si Guatemala Erika Sanchez pentru cei care o preferau pe aceasta >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

Multumim de observatii!

Reply
Aveti idee daca e vreo eroare pe site, cand aplic cuponul la final primesc 5% reducere in loc de 15%
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor,  Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60

Reply
Hey, am remediat bug-ul care nu aplicase discountul la cateva dintre origini :) Acum ar trebui sa fie totul ok 
Multumim de observatie!

Reply
Totul ok. Multumesc!
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor,  Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60

Reply
Salutari espressomani, 

Dupa toate evenimentele frumoase, la care va multumim ca ne-ati fost alaturi, va anuntam ca am schimbat originea pe care o vom pregati special pentru voi in perioada urmatoare: Brazilia Experimentala Castelhana Anaerobica o puteti sa o comandati la un pret special si cu transport gratuit >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

Din pacate mult adorata Guatemala Erika Sanchez s-a terminat subit in urma campaniei de Black Friday, dar speram ca veti indragi acesta cafea dulce si versatita, profilata omni roast, cu note de curmale, prune uscate, nuci pecan si cacao.

Reply
Servus.

Am luat 2x 1Kg Brazilia Experimentala Castelhana Anaerobica pe care data prajirii este trecuta 07.11.2023.

Ce am pierdut?

Reply
Buna. A incercat cineva Brazil Água Limpa ? :)

Reply
La multi ani! Pe cand se anunta urmatoarea oferta?

Reply
Salutari espressomani,
Revenim cu vesti bune de la prajitorie!

Ne-am dorit foarte mult sa marcam inceputul de An cu un nou lot de cafea pe care sa il prajim special pentru voi. Si ca sa merite asteptarea, ne-am dorit sa va surprindem placut si sa raspundem unor cerinte soptite in casca pe parcusul timpului. Pregatim de o buna perioada de timp sa va impartasim Noul crop de Ethiopia Beshasha, procesat prin spalare, sweet and clean, un profil clasic de migdale coapte, caise uscate si caramel. Aceasta origine marcheaza si parteneriatul de lunga durata cu producatorul Mustefa Abakenu, un inovator al cafelelor ethiopiene, de la care in trecut am avut numeroase origini adorate de atat de multi dintre voi.

Mai mult de atat, am putea spune ca veti gusta inaintea tuturor aceasta origine pentru ca dorim sa o impartasim cu voi incepand de Luni, 22.01, cand o vom proji, formularul fiind deja activ >> >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

Reply
Salutări de la prăjitorie!

Eu sunt Irina de la Sloane și de acum înainte vă voi ține la curent cu noile cafele, oferte, evenimente și produse introduse în oferta noastră și orice alte curiozități mai există.

Începem cu noutăție de luna aceasta:

1. Suntem încântați să introducem “Kenya Kariani Grading Pack”, un pachet ce conține 3 pungi de cafea a câte 250g. Toate provin din regiunea Murang’a, de la ferma Kariaini și au aceleași atribute, singurele diferențe fiind gradingul, deci și profilul aromatic.

Cafeaua din Kenya este cunoscută pentru profilul aromatic unic și aciditatea ridicată. Acest lucru se datorează combinației unice de sol, climă și altitudine a țării, care crează condițiile optime pentru cultivarea cafelei.
Cafeaua din Kenya este, de asemenea, clasificată după mărime. Așadar, literele specificate se referă la dimensiunea boabelor. Boabele de cafea AA au cea mai mare dimensiune, fiind mai mari de 7,2 milimetri. Boabele AB au dimensiuni cuprinse între 6 și 7 milimetri. Iar boabele C sunt cele mai mici.

Noi îl considerăm un proiect special, deoarece șansele de a gusta și compara diferitele tipuri ale aceleiași cafele sunt destul de rare.

Așteptăm cu drag să ne împărtășiți cum preparați cafelele, ce descoperiți și care este favorita voastră.

Pachetul este disponibil doar online și se poate comanda de website-ul nostru. Prețul este de 160 de lei (respectiv 136 de lei pentru voi) pentru 750g de cafea cu profilul de prăjire adaptat atât pentru extracțiile de espresso, cât și de filtru. https://sloanecoffee.com/Kenya-Kariaini-Grading-Pack

2. Ethiopia Beshasha a revenit în stoc! A fost un lot foarte îndrăgit și suntem recunoscători că datorită parteneriatelor și prieteniilor de lungă durată cu green traderii, producătorii, precum este și cel cu voi, putem să avem continuitate și cu un alt crop. Acum face parte din categoria Accesibile, are un profil de prăjire adaptat pentru extracțiile de espresso și un profil aromatic de migdale coapte, caise uscate și caramel. Prețul pentru o pungă de 250g este de 58 de lei, respectiv 49,30 pentru voi. Iar pentru 1kg după cum v-a anunțat Oana deja am pregătit o ofertă specială pentru voi. https://sloanecoffee.com/Accessible-spec...A_BESHASHA

3. Avem o invitație la evenimentul de vineri, 26 ianuarie pentru iubitorii de cafea, bere și mixologie. Evenimentul va avea loc la cafeneaua noastră de pe Splaiul Independenței 287 începând cu ora 17:00. Este vorba despre o colaborare cu Hop Hooligans, una dintre berăriile noastre preferate din România, care au creat o bere cu a noastră Colombia Jairo Arcila Peach. Special pentru acest eveniment colegul nostru, Ștefan Manole, a creat două cocktailuri care conțin și această bere: Rumtini Raiser - un twist pe clasicul Espresso Martini și Hot Hooligan - un Coffee Toddy, un cocktail cald. Să recapitulăm: avem bere și cocktailuri cu, cafea, muzică și voie bună. Vă așteptăm!  https://www.instagram.com/p/C1b_v50oxrR/

O săptămână cu spor!

Reply
Salutari de la prajitorie, espressomani!

Maine refacem stocul de Ethiopia Beshasha pe care o prajim special pentru voi si vom transmite toate comenzile cu cafea proaspat prajita.

Si profit de aceasta ocazie sa anunt ca pe final de saptamana vom fi la Madrid Coffee Festival. Ne dorim sa sa evitam situatia comenzilor intarziate, asadar vom procesa toate comenzile transmise pana miercuri cu livrare in aceasta saptamana...restul fiind pregatite la intoarcerea noastra la prajitorie de saptamana urmatoare, incepand cu data de pe 21 Feb Smile 

Cei care nu si-au facut stocul pentru urmatoarea perioada, pot completa formularul de precomanda  >> >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

Saptamana cu mult spor!

Reply
Salutare!

Profităm de acest început de săptămână să vă prezentăm ultimele noutăți:

După proiectul "Kenya Kariani Grading Pack", am păstrat în ofertă Kenya Kariaini AA https://sloanecoffee.com/Premium-lots/Kenya-Kariaini-AA - cu o aciditate ridicată, fructată și claritate în ceașcă. 

Am schimbat lotul de Decaf - https://sloanecoffee.com/Decaf/%20Colomb...ecaf%C2%A0 - tot din Columbia, tot decofeinizat cu acid acetic obținut din trestie de zahăr, procesare căreia noi am rămas fideli de când avem opțiunea de Decaf în ofertă.

Două loturi noi în categoria "Experimental":
- Rwanda Bwenda - https://sloanecoffee.com/Experimental/Rwanda-Bwenda - ne era dor de un lot din Rwanda, trecuse ceva vreme de la ultimul existent în oferta noastră. Acesta este procesat anaerobic natural și veți regăsi un profil aromatic complex de lichior de zmeură, flori de salcâm, sirop de agave, Carambola, curmale.
- Peru Lizana Grimanes - https://sloanecoffee.com/Experimental/Pe...a_Grimanes - am fost impresionați și încântați de varietalul Marshell, plantat pentru prima oară în 2018 și denumit după Marcelino Chingue, soțul Lizanei Morales Grimanes. Varietal cu care au și câștigat Peru Cup of Excellence în 2019.

Acestea fiind spuse vă urăm o săptămână cu spor și vă reamintim că aveți 15% reducere la toate cafelele atunci când comandați online și introduceți codul "FORUM" la checkout. Iar dacă sunteți în București și doriți să ne vizitați, ne găsiți pe Splaiul Independeței 287 (unde am redeschis și grădina laterală care este spațioasă și însorită) și pe Calea Victoriei 87, și puteți testa toate loturile de cafea din oferta noastră! :)

Reply
Dragi espressomani, 

Asa cum vestilor bune le sta bine in pereche, ne-am gandit ca in urmatoarea perioada sa va prajim in exclusivitate originea experimentala Rwanda Bwenda  pe care am facut-o disponibila in formularul de precomanda cu discount de 30% si transport gratuit!  >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman 

Speram sa indragiti aceasta origine procesata anaerobic, al carui profil aromatic OMNI roast are note de lichior de zmeura, flori de salcam, sirop de agave, curmale si Carambola (star fruit).

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)