Salutari!
Am primit toate comenzile de peste weekend pentru formularul precendent si se onoreaza toate. Ca regula generala, daca ati dat comanda si vi s-a si confirmat cu email oricare ar fi situatia, inclusiv ca au intrat comenzi prea repede simulan si am ramas fara stoc, veti auzi o veste de la noi. Azi ne-am miscat mai incet pentru ca am avut si noi un mini concediu cu ziua asta libera.
Reluand, comenzile primite peste weekend pentru ce am prajit in 11 iunie pleaca azi spre voi. El Salvador si Brazilia este pentru toata lumea, au intrat insa vreo 2 comenzi pentru pungi de Qore inainte sa realizam ca nu mai sunt in raft daaaar daca sunteti unul/una din ghinionisti probabil Oana e deja cu voi la telefon si va ofera toate optiunile alternative.
(17-06-2019, 13:35)Tiranator Wrote: Buna ziua! Am o intrebare, nu am mai comandat de la voi, prajirea este omni? Ma prepar doar cafea la filtru
(17-06-2019, 13:35)Tiranator Wrote: Buna ziua! Am o intrebare, nu am mai comandat de la voi, prajirea este omni? *Eu prepar doar cafea la filtru (V60, aeropress)
Buna!
Prajirea noastra nu este omni, avem profile separate pentru filtru si espresso insa unele cafele se comporta foarte bine si daca sunt preparate invers (adica prajirea de filtru pe esoresso si, cei drept mai rar, prajirea de espresso pentru filtru).
Insa, foarte important pentru toti bautorii de filtru de pe forum,
noi avem mereu si cafele prajite pentru filtru, doar ca nu le punem in formular pentru ca aceasta comunitate de espressomani prefera majoritatea espresso.
Daca sunt doritori, pentru ca sincer nu am primit foarte multe cereri,
putem include in formularul saptamanal si o cafea prajita pentru filtru. Ati vrea?
Altfel, la
orders@sloanecoffee.com puteti sa ne intrebati oricand ce cafele avem in stoc prajite de filtru si sa alegeti una, evident cu pretul redus pentru comunitatea espressoman.