Welcome Back Log In Create Account

15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti )

Comanda o faci pe espressoman prin formularul de comanda de la sloane, hmm nu merge....
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Gata! Merge formularul.
S-a remediat problema.

Reply
(23-05-2019, 10:48)Teodora_Sloane Wrote: Gata! Merge formularul.
S-a remediat problema.

Sigur merge?
Eu tocmai am dat o comanda(o punga de braziliana cu ridicare de la sediu) si n-am primit nici o confirmare, nici in pagina si nici la adresa de email furnizata dupa mai bine de 10 minute...de fapt dupa ce am apasat pe butonul "Trimite" formularul pur si simplu s-a golit si cam atat

Reply
Buna!
Da, merge, am tot primit comenzi in ultima ora si una acum 5 minute. Ce-i drept a ta nu s-a inregistrat nici la noi asa ca ai dreptate, a fost o eroare la procesarea comenzii tale, nu stiu de ce. Poti sa o plasezi din nou si asa, pentru viitor, se poate retrimite o comanda pentru ca daca apar comenzi dublate noi mereu verificam ce s-a intamplat.

Reply
Buna dimineata
daca vin acum la sediu gasesc ceva cafea prajita?
[url=http://www.espressoman.ro/forum/Thread-Lelit-PL41-TEM]Lelit PL41 TEM|Rasnita CEADO E5P|tamper Lelit|Latiera Joe Frex 350ml.[/url]

Reply
La noi mereu se gaseste niste cafea prajita, aviz celor ramasi in pana. Apropo de asta, am ramas de la prajirea de azi cu 6 pungi de Colombia Gesha si 4 de Guatemala la Nueva Honey pentru care nu mai facem formular pentru ca acum pregatim formularul de saptamana viitoare insa, daca va dati seama pe parcursul weekendului ca v-ati dori aceste pungi, da-ti-ne un email la orders@sloanecoffee.com si se ocupa Oana sa ajunga la voi. Gesha este 65 Ron si Guatemala la Nueva Honey este 50 Ron. Revenim mai tarziu si cu formularul pentru prajirea de saptamana viitoare.

Reply
Salutari, espressomani!
Ne-am bucurat de aprecierea publica a altor cafele din oferta noastra pe care promitem sa le revedeti saptamanile urmatoare insa pana atunci, saptamana aceasta incepem sa va facem cunostiinte cu noi cafele din oferta noastra. 

Ca sa nu mai fac postari demne de eseuri gasiti informatiile si povestile cafelelor pe larg, cum imi place mine,  in formular https://sloanecoffee.com/espressoman.

Pe scurt, avem 3 cafele, asa cum vom avea mereu de acum in colo, cat sa intampinam mai toate preferintele si bugetele:
  1. Colombia Suarez washed - 30 Ron (tva inclus) /250g - o cafea noua in oferta noastra, din zona accesibila si ca profil aromatic si ca buget, foarte fructata si versatila;
  2. Ethiopia Gera washed - 40 Ron (tva inclus) / 250g - alta cafea nou ajunsa la noi, o Ethiopie spalata clasica - florala, cu note de caisa, struguri albi, miere si aciditate de portocale;
  3. El Salvador Los Pirineos natural - 50 Ron (tva inclus) / 250g - una din naturalele noastre de top de la care in curand ne luam la revedere. Avand in vedere cat costa kilogramul de cirese, sunteti mai castigati gustandu-le in aceasta cafea indragita mai ales de clientii nostrii straini. 
Conditiile de comanda sunt neschimbate.

Reply
Salutari espressomani!
Saptamana viitoare vom praji luni, 3 iunie, pentru ca de miercuri suntem la Berlin World of Coffee si pana atunci trebuie sa avem grija sa ajunga cafeaua la toata lumea. Cele 3 cafele de saptamana viitoare sunt :
  1. Rwanda Muhondo Natural - 55 Ron (tva inclus) /250g -  noua noastra vedeta si preferata lui Bogdan, proaspat laudata pe forum si pe peretii din social media ai forumului, revine in oferta  cu aceleasi note usor alcoolizate de Rom, vin de Bordeaux, Bourbon si stafide, curmale si alte minunatii uscate.
  2. Costa Rica San Carlos Honey - 45 Ron (tva inclus) /250g -  proaspat intrata in oferta noastra, aceasta cafea procesata Yellow Honey este o Costa Rica tipica, cu al sau corp delicat si catifelat insa ne-a surprins prin notele de ceai negru afumat care fac mai ales bauturile cu lapte sa aiba un caracter aparte.
  3. Guatemala Female Coffee Growers of San Marcos Huista - 35 Ron (tva inclus)/250g -  cafeaua acestui proiect social din Guatemala a revenit si ea si este la fel de fructata si dulce, cu note de caramel, melasa, fragi si portocale.
Conditiile de comanda sunt aceleasi.

Reply
Imi plac mult cafelele gen ciocolata+++ iar Brazilia si Guatemala sunt absolut fantastice!
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
(01-06-2019, 09:32)tecsi78 Wrote: Imi plac mult cafelele gen ciocolata+++ iar Brazilia si Guatemala sunt absolut fantastice!

Ne bucuram ca iti plac si sper sa descoperi si alte favorite in oferta noastra. Referitor la Guatemala, care ti-a furat inima si papilele, FCG of San Marcos Huista sau La Nueva Honey?

Reply
Iar nu va merge formularul.
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Reply
(06-06-2019, 09:14)Laddu Wrote: Iar nu va merge formularul.

Buna! Formularul nu este activ tot timpul, noi il activam cu cateva zile inainte de prajire cand deschidem promotia la noi origini si il inchidem de obicei a doua zi dupa prajire cand ramanem si fara stocul extra prajit la data anuntata. Momentan nu este nicio problema cu formular decat faptul ca nu exista :) . Tocmai ce scriam descrierile noilor cafele care vor fi in formularul de saptamana viitoare si cu care revenim un pic mai tarziu.

Reply
Dragi espressomani,
Imi cer scuze ca v-am lasat sa asteptati atat, am fost cu mic cu mare la Berlin sa ramanem la curent cu ce se intampla la nivel mondial si nu ne-am gasit 1 ora de respiro sa punem la cap formularul.
Dar iata-ne pe toti acasa pusi pe treaba si cum maine prajim, v-am rezervat si voua un loc cu o cafea de la care ne luam adio, o cafea nou nouta si una pentru cine considera ca scriu oricum postari prea lungi: 
  1. Ethiopia Qore Honey processed - nu mai e nimic de zis in plus despre cafeaua asta, a fost obsesia forumului la un moment dat iar recent a ajuns in toate colturile Europei si nu numai prin serviciul de subscriptie The CoffeeVine. Era cat pe aici sa nu mai ramana nimic din ea si sa nu apucati sa va luati la revedere de la ea dar uite ca universul a facut cum a facut si a ramas cat de 1 sarja. Prin urmare, e Final Sale si o mai reducem pana la 26% astfel incat o gasiti in formular cu 50 Ron (tva inclus) / 250g.
  2. El Salvador Las Ranas - o cafea noua in oferta noastra, pentru prima oara pe forum, minunata mai ales ca espresso (Bogdan a urlat cand a gustat-o : "Sa vezi ce o sa le placa la espressomani!"). Are un profil foarte evident de condimente (noi ne-am oprit la nucsoara, cuisoare si scortisoara dar se mai simt cateva) si o dulceata grea de nuga si ciocolata si aciditate zglobie de struguri rosii si portocale. In formular cu reducerea espressoman este 40 Ron (tva inclus) / 250g.
  3. Brazilia Fazenda Cachoeirinha Natural- cafeaua care incurca limbi si descreteste frunti. Procesare naturala, aciditate foarte scazuta, dulce, cu note de caramel si ciocolata si corp plin, numai buna pentru incepatori si cei care nu vor sa se complice.  30 Ron (tva inclus) / 250g.
Formularul este aici https://sloanecoffee.com/espressoman iar conditiile sunt aceleasi.

Reply
Ma bucura faptul ca a mai rămas putina Brazilia. Prețul e nimic pe lângă ce oferă. Din lotul prăjit pe 24 mai, de abia acum se simte din plin potentialul acestei cafele. Recomand o degazare de cel puțin 10 zile.
Voi când ați simțit intensitatea maxima a acestei cafele ?
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
Întrucât am avut foarte multă cafea de făcut de joi până sâmbătă, am avut norocul să pot cumpăra câteva kg de Rwanda și Kenya Kahindu de la Sloane, prăjită de al nostru @bogdan_geor (evident). 

Nu pot spune decât că a fost de-a dreptul excelentă. Prăjită light dar bine dezvoltată. Solubilă și ușor de extras. Rwanda cu aciditate moderată, aromată, cu un corp plăcut, iar Kenya mai acidă, foarte juicy și dulce și cu ceva aftertaste un pic de condiment. Excelente amândouă. 

Danke șoșon.
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Reply
(10-06-2019, 22:20)rdumitrescu Wrote: Danke șoșon.

izbiden zid, mein Freund!
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
(10-06-2019, 21:45)Gozmin Wrote: Ma bucura faptul ca a mai rămas putina Brazilia. Prețul e nimic pe lângă ce oferă. Din lotul prăjit pe 24 mai, de abia acum se simte din plin potentialul acestei cafele. Recomand o degazare de cel puțin 10 zile.
Voi când ați simțit intensitatea maxima a acestei cafele ?

Am tinut cont de recomandare si am comandat 1kg.    Wink
Flair Signature Pro | Cafflano Kompresso | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Flair 58 | MyPressi Twist | Gene Cafe | Pavoni Europiccola Mill

Reply
Dragi Espressomani,
iata ca in sfarsit am reusit sa pun cap la cap formularul pentru maine, 18 iunie. Promit ca asteptarea a meritat si cele 3 cafele de saptamana asta va vor bucura mult, fiind vorba de un Final Sale o cafea proaspat aparuta in oferta noastra si una despre care ne-ati tot spus ce mult va place:
  1. Colombia Suarez washed - colegii espressomani o tot lauda pe unde apuca (la propriu, am gasit impresii despre aceasta cafea in 3 topicuri diferite pe forum) si personal am fost uimita zilele trecuta cand am incercat-o la una din cafelele cu care lucram si mi s-a parut minunata. Face parte din sectiunea noastra de accesible specialty fiind 30 Ron (tva inclus) / 250g dar isi depaseste cu mult conditia si incadrarea;
  2. Ethiopia Boji Washed - ii spunem la revedere acestui lot de Ethiopia care ne-a adus atatea bucurii. Mai avem cred ca 4 kg verzi cat sa faca Bogdan un profil mic si exista sanse sa il ia colegul @Lyvyoo pe tot daca judecam dupa postarile lui legate de aceasta cafea.  Este redusa la 40 Ron (tva inclus) /250g;
  3. Kenya Karinga Peaberry - noua in oferta noastra dar ajunsa direct pe primele locuri in inima noastra, este cafeaua care ii va convinge si pe scepticii in privinta Kenyei ca aceasta tara produce niste minuni de cafele. Este peaberry, are aroma de musetel foarte intensa si trebuie gustata ca sa credeti ca exista. Redusa, are pretul de 50 Ron (tva inclus) /250g

Conditiile de comanda sunt aceleasi, pentru nedumeriri, observatii la comanda si orice mesaj vreti sa ajunga siigur la noi, folositi cu incredere orders@sloanecoffee.com

Reply
Buna ziua! Am o intrebare, nu am mai comandat de la voi, prajirea este omni? Ma prepar doar cafea la filtru

(17-06-2019, 13:35)Tiranator Wrote: Buna ziua! Am o intrebare, nu am mai comandat de la voi, prajirea este omni? *Eu prepar doar cafea la filtru (V60, aeropress)
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor,  Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60

Reply
Eu am comandat 3 pungi de ethiopia qore honey si o punga de salvador las ranas pe 15 iunie si am primit mailul de confirmare. Acum vad ca sunt alte cafele. Astea comandate de mine mai sunt, sau trebuie sa ma reorientez catre cele enumerate mai sus?
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
(17-06-2019, 19:27)organon Wrote: Eu am comandat 3 pungi de ethiopia qore honey si o punga de salvador las ranas pe 15 iunie si am primit mailul de confirmare. Acum vad ca sunt alte cafele. Astea comandate de mine mai sunt, sau trebuie sa ma reorientez catre cele enumerate mai sus?
Aceeasi intrebare o am si eu.
Flair Signature Pro | Cafflano Kompresso | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Flair 58 | MyPressi Twist | Gene Cafe | Pavoni Europiccola Mill

Reply
Ce se intampla totusi?Asi vrea sa stiu pana in ora 13 care e situatia. Daca nu mai e pe stoc ce am comandat ,anulez comanda.
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
Salutari!
Am primit toate comenzile de peste weekend pentru formularul precendent si se onoreaza toate. Ca regula generala, daca ati dat comanda si vi s-a si confirmat cu email oricare ar fi situatia, inclusiv ca au intrat comenzi prea repede simulan si am ramas fara stoc, veti auzi o veste de la noi. Azi ne-am miscat mai incet pentru ca am avut si noi un mini concediu cu ziua asta libera.

Reluand, comenzile primite peste weekend pentru ce am prajit in 11 iunie pleaca azi  spre voi. El Salvador si Brazilia este pentru toata lumea, au intrat insa vreo 2 comenzi pentru pungi de Qore inainte sa realizam ca nu mai sunt in raft daaaar daca sunteti unul/una din ghinionisti probabil Oana e deja cu voi la telefon si va ofera toate optiunile alternative.

(17-06-2019, 13:35)Tiranator Wrote: Buna ziua! Am o intrebare, nu am mai comandat de la voi, prajirea este omni? Ma prepar doar cafea la filtru

(17-06-2019, 13:35)Tiranator Wrote: Buna ziua! Am o intrebare, nu am mai comandat de la voi, prajirea este omni? *Eu prepar doar cafea la filtru (V60, aeropress)

Buna!
Prajirea noastra nu este omni, avem profile separate pentru filtru si espresso insa unele cafele se comporta foarte bine   si daca sunt preparate invers (adica prajirea de filtru pe esoresso si, cei drept mai rar, prajirea de espresso pentru filtru). 
Insa, foarte important pentru toti bautorii de filtru de pe forum, noi avem mereu si cafele prajite pentru filtru, doar ca nu le punem in formular pentru ca aceasta comunitate de espressomani prefera majoritatea espresso. Daca sunt doritori, pentru ca sincer nu am primit foarte multe cereri, putem include in formularul saptamanal si o cafea prajita pentru filtru. Ati vrea?

Altfel, la orders@sloanecoffee.com puteti sa ne intrebati oricand ce cafele avem in stoc prajite de filtru si sa alegeti una, evident cu pretul redus pentru comunitatea espressoman.

Reply
Salutari!
Formularul aferent prajirii pentru espressomani de saptamna asta s-a inchis pentru ca am onorat comenzile si s-a dus si stocul ramas extra. 

Vestea buna este ca avem un nou formular, de stoc. Dupa ce au plecat care incotro si toate comenzile de wholesale am ramas cu un stoc ofertant din mai multe origini, prajite in ultimele 2 saptamani, deci gata odihnite, si cu reduceri variind intre 20% si 40%:
  1. Kenya Kahindu AA (14.06.2019)
  2. Rwanda Muhondo Natural (11.06.2019)
  3. Ethiopia Gera Washed (18.06.2019)
  4. Costa Rica San Carlos Honey (03.06.2019)
  5. El Salvador Las Ranas washed (14.06.2019)
Cafelele pleaca de indata ce intra comanda si suntem in programul de lucru al curierilor si vom scoate din formular cafelele pe masura ce se epuizeaza stocul.

Formularul e acelasi: https://sloanecoffee.com/espressoman. Mailul de confirmare a comenzii va va spune ca vom praji pe 14.06, am ales noi o data medie, insa fiecare e prajita in data specificata mai sus.

Reply
Dragi espressomani,
Maine, 02 iulie, prajim pentru voi 3 origini, dupa cum deja poate v-ati obisnuit, cate una din cele 3 categorii : Accessible Specialty, Classic Profiles si Premium Lots.
In formularul din aceasta saptamana puteti comanda: 
  1. Ethiopia Dhilgee washed - o noua cafea in oferta noastra si prima Ethiopia din zona de accessible, aceasta cafea face tranzitia catre specialty si loturile mai deosebite foarte lina. Usor florala si sensibil acida, foarte fructata, are un profil si un corp mai greu decat ce te-ai astepta de la Ethiopia spalata, ce amintesc de dulceata de mure sau de cirese negre, o astringenta de pere sau gutui coapte si after taste placut de ciocolata alba. Cu reducerea espressoman, este 35 Ron (tva inclus)/ 250g.
  2. Colombia Jaime Ariza  - revenita in oferta noastra la cererea publicului, aceasta Colombia cu profil clasic, foarte dulce si fructata, ne incanta cu notele de zmeura, toffee, ciocolata neagra si o usoara aroma difuza de ferment. Este dulce de la prima gura la ultima, cu un corp zemos si o aciditate placuta. Cu reducerea espressoman, este 45 Ron (tva inclus) /250g.
  3. Guatemala La Nueva honey -  Acest lot exceptional este diferit atat prin procesarea honey (neobisnuita pentru Guatemala) cat si prin rafinamentul profilului aromatic. Desi  ar putea fi incadrata in profilul aromatic clasic de ciocolata, alune si caramel toate aceste arome sunt insa prezente intr-o forma sofisticata, cu o profunzime a gustului. Gustul de ciocolata in aceasta cafea apare sub forma de ganache de ciocolata si se balanseaza perfect cu gustul de crema de alune de padure si caramel ceea ce ar putea fi mai simplu denumit ca Nutella sau Tofiffee daca nu ar fi marci inregistrare. Aciditatea citricade portocale rosii insufleteste cafeaua si ii potenteaza dulceata iar corpul greu are o textura siropoasa. Cu reducerea espressoman este 55 Ron ( tva inclus) / 250g.
Conditiile de comanda sunt aceleasi. Pentru cerinte specifice (macinari pentru diverse aparate, optiuni de cafele pentru filtru, decaf, ridicare de la sediu, facturari pe firma etc.) folositi cu incredere campul Mentiuni si numarul 0726247731 la care va raspunde cu amabilitate Oana.

Reply
Salutare, espressomani!
Marti, 9 iulie, prajim pentru voi 3 origini pe care deja le stiti si indragiti cu mentiunea ca saptamana aceasta vom praji una din origini si pentru filtru, lucru pe care il vom face saptamanal de acum incolo. O sa stiti care din cafele le puteti comanda de filtru pentru ca in postarea saptamanala le voi marca  cu un F verde (F).​​​​​ si momentan pentru ca nu am adaugat ceva automat pt asta in formular o sa va rugam sa ne anuntati i ncampul mentiuni ca optati pentru prajirea de Filtru. Daca nu mentionati nimic vom considera din oficiu ca doriti prajirea de espresso.
  1. Rwanda Muhondo natural (F) - aceasta este cafeaua pe care o vom praji si pentru espresso si pentru filtru saptamana aceasta (profile diferite, sarje diferite, nu vorbim despre prajire omni). Pretul unei pungi de 250g, cu reducerea espressoman, este de 55 ron (tva inclus) pt oricare din profilele de prajire ales.
  2. Costa Rica San Carlos honey - are, cu reducerea espressoman, pretul de 45 ron (tva inclus)/ 250g/
  3. Guatemala FCG of San Marcos Huista washed - are, cu reducerea espressoman, pretul de 35 ron (tva inclus)/250g.
Notele aromatice si descrierile lor le gasiti in formular https://sloanecoffee.com/espressoman precum si in postarile anterioare iar impresii ale coelgilor espressomani despre ele sunt raspandite prin diversele topicuri ale forumului.
Conditiile sunt neschimbate.

Reply
Dragi espressomani, 
Stim ca multi va pregatiti de vacante sau asa ne dorim noi pentru voi si mai stim din proprie experienta ca ultimul lucru pe care va ganditi sa il impachetati e o punga de cafea. Dar exista putine lucruri mai neplacute decat sa te trezesti dimineata relaxat, cu o priveliste de vis si sa iti incepi ziua cu o cafea instant. Asa ca va invitam pe la prajitorie in strada Echinoctiului nr 45, unde noi avem program si mai tarziu  zilele astea si de unde puteti trece sa luati o punga de cafea pe care sa v-o si rasnim pe loc.

Eu va marturisesc ca in vacante nu iau nu stiu ce echipament dupa mine, nu iau nici macar rasnita. Ce iau insa mereu e o punga de cafea rasnita si o prepar aproximativ, la ce apuc, un de fel de tehnica de ibric combinata cu cea de cupping. Indiferent ca ma duc pe varf de munte cu cortul sau la hotel sau cu airbnb-ul si indiferent de ce oala imi cade in mana sa prepar cafeaua, iese de 100 de ori mai buna ca orice se gaseste in zona si sunt clar cea mai populara persoana din grup, de obicei trezita special sa prepar o cafea.

Reply
Da bine zici :D
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
Dragi espressomani,
in formularul din aceasta saptamana gasiti 5 origini prajite astazi, 16.07, si 2 origini prajite martea trecuta, 09.07, dintre care Kenya Karinga Peaberry este prajita cu profil de filtru. Stocul este destul de limitat prin urmare, daca nu le mai gasiti in formular inseamna ca s-a epuizat stocul:

Prajire 16.07 :
  1. Brazil Cachoeirinha natural - 12 buc - 30 Ron (tva inclus)
  2. Guatemala FCG of San Marcos Huista washed - 10 buc - 35 Ron (tva inclus)
  3. Ethiopia Gera washed - 6 buc - 45 Ron (tva inclus)
  4. Rwanda Muhondo natural - 5 buc - 55 Ron (tva inclus)
  5. Kenya Kahindu AA washed - 4 buc - 55 Ron (tva inclus)
Prajire 09.07:
  1. Ethiopia Dhilgee washed - 6 buc - 35 Ron (tva inclus)
  2. (F) Kenya Karinga Peaberry washed - 4 buc - 50 Ron (tva inclus)
Formularul este tot aici https://sloanecoffee.com/espressoman Conditiile de comanda sunt aceleasi, pentru intrebari ne gasiti la orders@sloanecoffee.com si 0726247731(Oana).

Reply
(16-07-2019, 16:58)Teodora_Sloane Wrote: Dragi espressomani,
in formularul din aceasta saptamana gasiti 5 origini prajite astazi, 16.07, si 2 origini prajite martea trecuta, 09.07, dintre care Kenya Karinga Peaberry este prajita cu profil de filtru. Stocul este destul de limitat prin urmare, daca nu le mai gasiti in formular inseamna ca s-a epuizat stocul:

Prajire 16.07 :
  1. Brazil Cachoeirinha natural - 12 buc - 30 Ron (tva inclus)
  2. Guatemala FCG of San Marcos Huista washed - 10 buc - 35 Ron (tva inclus)
  3. Ethiopia Gera washed - 6 buc - 45 Ron (tva inclus)
  4. Rwanda Muhondo natural - 5 buc - 55 Ron (tva inclus)
  5. Kenya Kahindu AA washed - 4 buc - 55 Ron (tva inclus)
Prajire 09.07:
  1. Ethiopia Dhilgee washed - 6 buc - 35 Ron (tva inclus)
  2. (F) Kenya Karinga Peaberry washed - 4 buc - 50 Ron (tva inclus)
Formularul este tot aici https://sloanecoffee.com/espressoman Conditiile de comanda sunt aceleasi, pentru intrebari ne gasiti la orders@sloanecoffee.com si 0726247731(Oana).

Formularul nu functioneaza.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)