Espressoman fresh
bucuresti
salut expressomani un sfat daca se poate !
Ce ma sfatuiti sa iau intre aceste doua expresoare Espressor semiautomat cu râşniţă Quick Mill Pegaso MOD.03035 si PL042TEMD de la Lelit ?
Lelit PL042 TEMD espressor classic + tamper Lelit
Espressoman infocat
Bucuresti
In cam aceiasi bani, cred ca te-ai bucura mai mult de respectatul
Rancilio Silvia +
Racilio Rocky sau
Bezzera BB005 TM. Avand in acelasi timp si avantajul rasnitei separate de espresor, a rasnitei Stepless, a boilerului, etc.
Colegii de forum iti pot explica dezavantajele unui espressor cu rasnita incorporata fata de echipamente separate, a rasnitei stepped fata de stepless, etc.
.
Timisoara
O mica mentiune:
PL042TEMD are rasnita STEPLESS !
QuickMill, nu stiu.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Daca tii neaparat la espressor cu rasnita incorporata, atunci PL42TEMD e cea mai buna alegere, pentru ca are PID, boiler de 220ml, teava de aburi profesionala si rasnita stepless. Acel model de Quick Mill are thermoblock nu boiler, nu are PID, iar rasnita este in trepte.
Daca le vrei separate, rasnita de pe PL42TEMD este 675 de
Black Coffee Friday, iar espressorul ar fi PL41TEM sau PL41PlusT PID daca vrei boiler mai mare (330ml) si dismetru de 58mm la grup.
Eu as recomanda mereu separate, dar sare hateganul si spune ca nu e chiar asa

)
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30
.
Timisoara
e bine sa fie mai multe pareri
Espressoman fresh
bucuresti
(29-11-2013, 15:14)Lyvyoo Wrote: Daca tii neaparat la espressor cu rasnita incorporata, atunci PL42TEMD e cea mai buna alegere, pentru ca are PID, boiler de 220ml, teava de aburi profesionala si rasnita stepless. Acel model de Quick Mill are thermoblock nu boiler, nu are PID, iar rasnita este in trepte.
Daca le vrei separate, rasnita de pe PL42TEMD este 675 de Black Coffee Friday, iar espressorul ar fi PL41TEM sau PL41PlusT PID daca vrei boiler mai mare (330ml) si dismetru de 58mm la grup.
Eu as recomanda mereu separate, dar sare hateganul si spune ca nu e chiar asa
)
merci mult cred ca merg pe Lelit ca pe mine ma omoara spatiul;
o sa pun cafea in rasnita doar pentru 2 cafele ca sa nu se incalzeasca;oricum la mine mai mult de 4 cafele nu se fac pe zi
Lelit PL042 TEMD espressor classic + tamper Lelit
Espressoman fresh
Bucuresti
Salut viosuciu!
Cat est. de multumit de Lelit PL042 TEMD? Ma tenteaza si pe mine modelul asta.
Merci,
Espressoman infocat
Banat
Tinand cont ca ultima sa vizita a fost in 28.02.2014 eu nu mi-as face mari sperante in a primi un raspuns.
Mai bine-i trimiti un mesaj personal, is sanse sa-l vada mai repede.
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm