Welcome Back Log In Create Account

Vinuri

(22-10-2019, 15:38)mmariusc Wrote: Eeee.... Smerenie de la Oprisor era in lista de rosii deja, sigur il agat cu proxima ocazie ca data trecuta a "picat" un Valpolicella! Nectar of Transylvania foarte misto, este unul din preferatele sotiei :D

Vine cam odata pe luna la unvinpezi, ti-l pui la favorites si te anunta cand apare.
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
[Image: cajmSmK.jpg]
Un vin echilibrat, cu tanini rotunzi si arome tertiare foarte bine integrate in contextul elegant al vinului.
Trecut pe lista vinurilor preferate.
ACS Minima/Mazzer Philos

Reply
E bine sa punem si o sursa... si/sau un pret...

https://newgreekwine.ro/product/grande-r...12-boutari

Reply
... Un degresant elegant ( ... my precious :D ... ) si vorba poetului " Fericiun Cracit " ...  :az: ...

[Image: x8NKrtf.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
... Let's try again ... Cool ...

[Image: qSeEE5P.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Summer blast from the Antipodes!  :D
Superb SB, incredibil de parfumat-fructat pe nas, foarte zesty, refreshing si crocant pe palat, cu un finish prelung si usor floral.
[Image: cxBO1P4.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
Si daca tot ne incearca iarna, revenim pe batranul continent in Toscana, pe urmele lui @Levo, cu un asamblaj de toata cinstea, Anno Domini 2015.
Salute!  :D
[Image: LZ4mSGj.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
[Image: 43a4601ea41d5c4a8cf33e3f8fd0db43.jpg]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
La multi ani!
[Image: 4weNmEU.jpg]
ACS Minima/Mazzer Philos

Reply
... LA MULTI ANI ... 2020 !!! ... :az:...

[Image: WaWJwWW.jpg]

Reply
Asa ca de curatat grasimea:
[Image: tgDGHgV.jpg]

Ps. Pe unvinpezi azi e Smerenie 2017
ACS Minima/Mazzer Philos

Reply
[Image: IpUlbY0.jpg]
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
Dor de Sardinia la ceas de seara ...
[Image: 6V3ycxg.jpg]

Reply
(01-01-2020, 00:50)Deraiatu Wrote: La multi ani!

Cum a fost 2011-le?
[Image: yO32k6o.jpg]?
Filtroman infocat. 

Reply
Salutare,
Din pacate nu m-a convins.
Aveam alte asteptari de la acest vin insa l-am gasit destul de inchis ( de asta l-am si pus in aerator).
Paleta de arome destul de ingusta, o oarecare amareala in postgust. Defect nu am detectat, dopul era ok.
Posibil sa fi fost ceva cu sticla, desi am luat-o direct de la importator.
ACS Minima/Mazzer Philos

Reply
[Image: 82850cb1adb1b1a958a3e95720b9433d.jpg]

Stie cineva unde pot gasi asta?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle

Reply
(05-01-2020, 16:01)vladdooo Wrote: Stie cineva unde pot gasi asta?

... Prin beci pe la @micrenda ... sau tot pe undeva prin Sicilia ... Cool ...

... In Ro nu se gaseste dar , n-ar fi chiar o problema ...

Reply
Multumesc, Levo!

Reply
... cica in ionosfera ... se bea numai vin alb Cool ... ( obligatoriu ! ... daca vreti sa o vedeti pe Aurora - noaptea  :D ...)

[Image: OGhRMd1.jpg]

Reply
Scuzati paharul :)
[Image: F6DVF89.jpg]
ACS Minima/Mazzer Philos

Reply
Treburi serioase la Brasov.
Tema: vinuri 10 + ani
[Image: tshmYS2.jpg]
ACS Minima/Mazzer Philos

Reply
(11-01-2020, 11:28)Deraiatu Wrote: Treburi serioase la Brasov.
Tema: vinuri 10 + ani
[Image: tshmYS2.jpg]

Da zi-ne si noua cum facem sa ajungem si noi pe acolo :)
Filtroman infocat. 

Reply
Pfff eu nu stiu cum sa fac sa ajung la degustari la Bucuresti si tu ma intrebi de Brasov :)
Aceasta degustare a fost facuta in regim personal sa spunem asa, o mana de oameni iubitori de vin, BYOB (Bring Your Own Bottle), gasim o locatie primitoare, mai adaugam si un a la cart de la locatie sa fie toata lumea multumita si uite asa se obtine o seara memorabila :)
ACS Minima/Mazzer Philos

Reply
Mah, voi sunteti scotieni... numai la aia am pomenit sa isi aduca fiecare sticla :)
Si, mai ales... sa o ia inapoi la final, cu ce a mai ramas pe fund :D

Reply
Este o practica chiar foarte buna si folositoare.
Imagineaza-ti cum ar fi sa ne intalnim 10 espressomani si sa venim fiecare cu o cafea diferita :) super experienta.
ACS Minima/Mazzer Philos

Reply
Pentru ca vinul este despre oameni...

[Image: 2gO424D.jpg]
ACS Minima/Mazzer Philos

Reply
... Probe reloaded ...

[Image: 3BBMYpw.jpg]

Reply
Baut aseara, recomand.
Un vin echilibrat din toate punctele de vedere: corp, tanini, aciditate.
[Image: dtEIFGw.jpg]
ACS Minima/Mazzer Philos

Reply
Pentru ca saptamana viitoare vreau sa fac un tur de crame in Republica Moldova, am zis sa ma pregatesc putin :)

[Image: 0SrtqjZ.jpg]
ACS Minima/Mazzer Philos

Reply
(06-02-2020, 20:21)Deraiatu Wrote: Pentru ca saptamana viitoare vreau sa fac un tur de crame in Republica Moldova, am zis sa ma pregatesc

Cool. Unde vrei sa ajungi?
Filtroman infocat. 

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)