Hello There, Guest! Login Register

Vand Espressor Hedone Bugster

Vand espresor marca  Bugster produs de Hedone. Acesta vine însoțit de următoarele:

• un portafiltru fara fund
  • doua portafiltru  normale dintre care unul este marca ECM cumparat separat.
  • O statie de tampare marca ECM
  • un cantar varia
  • o sita VST de 22 g
  • doua cesti espresso marca Guzzinni
  • duza abur suplimentara 4 găuri

De asemenea vine cu sita de dus E&B 200 RNT. Alte personalizări includ:

• padela din lemn
  • panouri laterale din lemn
  • instalație de iluminat panouri laterale cu telecomanda.
Espresorul vine cu pompa de apa montata sub el si cu scurgere prin futun metalic conectat la retea. Se pote conecta si la bidon daca se doreste sau se poate monta pompa sub ghiuveta cum am avut-o si eu initial.
Este folosit dor cu filtru BWT pentru Espresso. A fost in revizie in 2022.
Espressorul functioneaza asa cum l-am cumparat.
Se poate testa in cartierul greenfield, undeva in apropriere de gradina zoologica.
Se ridica personal, sau cumparatorul asigura transport si manipulare. Acesta necesita a fi transportat de doua persoane.
Pret 2400 euro

Mai multe Info. aici pe grupul de discuții: https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...ne-Bugster
video yotube:

Attached Files Thumbnail(s)

[size=small]Bugster-Black, Kafatek Monolith Flat Max 2; Kopi Deva cu SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.[/size]

Reply
Cantarul il dai separat?
Flair 58 | Eureka Atom 75mm | Fellow Ode + SSP | Comandante MK3 | Acaia Pearl S | V60 | ThirdWaveWater

Reply
Cu ce înlocuiești utilajul? :)
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
(14-07-2024, 19:28)cristi5922 Wrote: Cantarul il dai separat?

salut. Nu.

(14-07-2024, 21:27)adiszep Wrote: Cu ce înlocuiești utilajul? Smile
Cu ceva cu piston. Am mai multe variante in vedere.
[size=small]Bugster-Black, Kafatek Monolith Flat Max 2; Kopi Deva cu SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.[/size]

Reply
Pret nou 2350. Se poate vedea si achizitiona incepand cu 2 septembrie. Pana atunci Concediu :)

Reply
pret septembrie 2300 euro.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)