Espressoman infocat
cluj
Buna, am si eu o intrebare, detin un gaggia classic 2016 cu sita nepresurizata, steam wand rancilio silvia v2, rasnita lelit pl43mmi si as dori sa fac un upgrade la un aparat lelit pl42temd, oare se merita? o sa fie diferenta intre ele? imi recomandati altceva cumva?
Espressoman
Bucuresti
Un PID pe Classic cred ca va fi un upgrade similar, posibil chiar mai bun decat PL42TEMD, care inteleg ca e un 41TEM plus rasnita PL43MMI incorporata. Mai departe, depinde ce fel de upgrade iti doresti.
Daca iti doresti sa mergi spre o extractie de o calitate mai buna (gust mai echilibrat, sa simti specificul fiecarui tip de cafea), e posibil ca o optiune buna sa fie un upgrade la rasnita.
Insa daca esti multumit cu gustul pe care il ai acum si doresti un upgrade dpdv al frotarii laptelui, cu siguranta ca o optiune mai buna ar fi un dual boiler (poate chiar cel de la Lelit). Insa bineinteles ca dual boilerul de la Lelit se apropie ca pret de un HX, care se apropie ca pret de un Expobar Brewtus si asa mai departe, depinde unde vrei sa te opresti cu upgrade-ul :)
Insa in niciun caz nu vad 42TEMD un upgrade la Classic (decat daca ne referim la PID, insa acest aspect poate fi rezolvat usor prin montarea unui PID de cineva care se pricepe).
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino
Espressoman infocat
Romania
Buna ziua. Ai avut ceva probleme cu gaggia classic? Este varianta noua cu boiler de inox? Incurca cumva faptul ca intra in stand By dupa o perioada? Voiam sa o recomand cuiva...Multumesc anticipat
Quick Mill QM67, tamper Lelit PL100 plus, latiera 350 ml inox, rasnita electrica Fiorenzato F64E,
Espressoman Administrator
Bucuresti
Review-ul initial al lui Classic se gaseste
aici.
Discutii despre probleme
aici sau poti sa dai un search.
Stand by-ul inseamna ca ar trebui sa fii prin zona dupa cele 10 minute, pentru ca o incalzire completa pe Classic inseamna cam 15 minute, deci ar trebui sa scoti masinaria din stand by.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Romania
Ok, multumesc.
Quick Mill QM67, tamper Lelit PL100 plus, latiera 350 ml inox, rasnita electrica Fiorenzato F64E,