(30-11-2020, 12:54)sory4u2003 Wrote: Am mai facut o incercare astazi. am extras timp de 30 secunde. a avut ceva crema la suprafata.
Dar cafeaua a iesit cam amara.(este Lavazza crema e aroma pachet maro)
[quote=sory4u2003;146165]
Am mai facut o incercare astazi. am extras timp de 30 secunde. a avut ceva crema la suprafata.
Dar cafeaua a iesit cam amara.(este Lavazza crema e aroma pachet maro)
De asemenea la final in filtru ramasese apa, iar pucul de cafea a iesit foarte greu.
Nu ai modat-o. Am greșit și eu puțin cu explicatiile
De fapt treb pusa invers saiba cu bratele, nu aia cu dinti, sa nu mai pice în găurile dintre dinti.apoi reglezi intre dinți cu ajutorul piulițe adăugate sus.
Amara e pt ca e Lavazza, ia ceva proaspăt prajit dar mai solubil gen Sarkis
Uite dau copy paste de la o postare de-a mea de mai demult pt modare skerton
1. Desfaci rasnita si scoti manerul, apoi scoti chestia aia ca o saiba cu 2 brate care fixeaza pozitiile pe dinti, si LASI acea piesa cu dinti acolo unde este.
2. Invarti din piesa dintata pana ajungi la nivelul dorit.
3. Peste piesa dintata, insurubeti piulita M8 si strangi bine.
4. Pui piesa aceea cu 2 picioruse INVERS, cu picioarele in sus (adica sa nu mai intre in dinti), de acum ea va avea doar rolul de spatiator si poate ca sa verifici reglajul, adica ca si indicator
5. Optional, mai pui o saiba peste sa nu iti joace, apoi manerul, apoi surubul care strange tot ca un capac si GATA.
Lelit PL81T, Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton