Welcome Back Log In Create Account

Unde ai baut o cafea buna in Romania?

Unde gasesc cafele “de-ale noastre” la Milano?

Am baut Kimbo la Motta, langa Dom, foarte buna dar e altceva...
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
... " De ale noastre " ... mai greu prin Milano ( ...nu e in stilul lor ... Cool ) , dar incearca "o urma" de zibeta ceva... :D  ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
in Roma iti zic. Milano.. nu prea

desi vad ca este ORSONERO COFFEE,  Via Giuseppe Broggi, 15
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
Amati Bistrot in Milano, e pe langa canal, in zona aia.

Reply
Orsonero fara sa stai pe ganduri. Apoi Lavazza Flagship store. Nu glumesc. Iar la Taglio sa te duci doar daca vrei sa dai foarte multi bani pe un espresso facut de un italian ce nu vorbeste o boaba engleza.
Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar,  Synesso, Mythos 1

Reply
In Milano iti recomand Cofficina Ticinese 58: https://www.facebook.com/Ticinese58Specialtycoffees/ - mai recenta, un proiect al Chiarei Bergonzi.
Expobar Brewtus IV | Honne

Reply
Multumesc mult!

Reply
La Tg. Mures, recomand Hedone. Cafeneaua este langa seviciul pasapoarte. Am putut admira si rasnita Honne, varianta HoReCa.
Lelit Bianca V3 | Niche Zero | Kinu M47 | Kalita Wave | Commandante C40 mk4
Ex: Expobar Brewtus | Lelit PL43

Reply
Information 
(15-11-2017, 01:14)Ernest Valentin Wrote: [Image: ZFzZZar.jpg]Orsonero fara sa stai pe ganduri. Apoi Lavazza Flagship store. Nu glumesc. Iar la Taglio sa te duci doar daca vrei sa dai foarte multi bani pe un espresso facut de un italian ce nu vorbeste o boaba engleza.

Avand timpul limitat, dintre propunerile primite am putut alege doar o singura locatie si am ales Orsonero. Din pacate si aici am ajuns cu 5-10 minute inainte de inchidere astfel incat am luat un flat white dintr-o brazilie dar am puscat doua pachete de Gardelli pentru a[Image: zflZkNx.jpg]casa.  :D

O cafenea micuta, dotata inclusiv cu un Sette 270 de care barista era foarte foarte multumit; evident, o folosesc doar pentru decaf...

Barista foarte ok, vorbeste engleza excelent si cunostea cate ceva din Romania, inclusiv pe un tip mare si tatuat, am impresia ca cineva de la Bob...:) (scuze daca gresesc dar eu nu-l cunosc).

[Image: WauY7ID.jpg]

Reply
(16-11-2017, 23:22)tecsi78 Wrote: Barista foarte ok, vorbeste engleza excelent si cunostea cate ceva din Romania, inclusiv pe un tip mare si tatuat, am impresia ca cineva de la Bob...:) (scuze daca gresesc dar eu nu-l cunosc). 

Alexandru Niculae, locul I la prajire anul trecut. Mondial.  Tongue
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Gardelli e fitza  :D
@tecsi78 poate revi cu un feedback pentru Nensebo si Hartmann... intamplator ambele sunt pe listea mea ffff scurta  Cool
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
(17-11-2017, 10:24)mmariusc Wrote: Gardelli e fitza  :D
@tecsi78 poate revi cu un feedback pentru Nensebo si Hartmann... intamplator ambele sunt pe listea mea ffff scurta  Cool

De revenit, revin, insa fiind incepator, o sa-mi fie dificil de prezentat indeajuns de bine aromele. :)

Reply
Cine ma ajuta cu o cafenea in cluj

De olivo stiu, roots nu m-a dat pe spate,
Bujole?
                                                                                   Ceado E37s | Expobar Office Leva (HX)                                                                                                                Tidaka Epico | IMS | VST | ONA OCD | Motta & Rhinowares  | Cafelat | ACME, D'Ancap & Inker  | Hario scale

Reply
Espresso Studio - cafea de la Yume si un Bosco frumos pe care se face treaba :)

Narcoffee - la nici 50m distanta
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
(17-11-2017, 13:44)AlexBB Wrote: Cine ma ajuta cu o cafenea in cluj

De olivo stiu, roots nu m-a dat pe spate,
Bujole?

Let's Coffee - de acolo am luat eu virusul :)
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1

Reply
Ai putea incerca si la Yume, cred.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Let's Coffee e un must daca esti in Cluj. Yume e un pic mai greu de gasit dar daca ai timp merita sa vezi si prajitoria. Espresso Studio e in centru si merita vizitat.
Echipament actual: Lelit Bianca V3, Timemore 078S
Echipamentul vechi: Lelit PL92T, Lelit PL81T, Gaggia Baby, Saeco Poemia cu PF naked facut la strung, Niche Zero, Kinu M47, Lelit PL043MMI, Hario Skerton 

Reply
... Frumos ... si pe la voi prin Cluj ... Cool  ... dar pana acolo , mananc o paine cu brutari cu tot ... :D  ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
pt Bruxelles am notat Corica din thread
alte recomandari?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Tot aproape de Grand Place, in Bruxelles, gasesti o cafenea micuta, care serveste Ethiopiene: Aksum Grand Place.
Expobar Brewtus IV, Honne Home, Cafflano Kompresso, Kinu M47,  Hario V60 Drip Scale

Reply
(13-10-2017, 12:49)bogdan_geor Wrote: am fost ieri la Boutique du pain, si Claudiu Stavrica mi a dat o kenya naturala (am scris corect, naturala) cum n am baut niciodata. Avea aciditate mai scazuta si un corp mai mare decat o kenya. Asa ceva n am baut in viata mea, merita efortul pt cei din buc.

HÂȚ. te poop

Reply
Buna Kenya aia naturala de la HasBean
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Pentru Bruxelles pe Google poți găsi câteva locații interesante. Am băut doar la Corica si mi-a placut. E foarte ușor de ajuns acolo din Gara Centrala. Mi-am inceput ucenicia in espresso cu Rombouts. Au cafea proaspăt prăjită in Carrefour. Prăjită pe loc, nu genul marilor magazine. Și tot acolo au cafenele unde o poți gusta. 
În altă ordine de idei, am băut un espresso excelent la Let's Coffee in Cluj.
Lelit Bianca V3 | Niche Zero | Kinu M47 | Kalita Wave | Commandante C40 mk4
Ex: Expobar Brewtus | Lelit PL43

Reply
(26-11-2017, 14:40)Claudiu Stavrica Wrote:
(13-10-2017, 12:49)bogdan_geor Wrote: am fost ieri la Boutique du pain, si Claudiu Stavrica mi a dat o kenya naturala (am scris corect, naturala) cum n am baut niciodata. Avea aciditate mai scazuta si un corp mai mare decat o kenya. Asa ceva n am baut in viata mea, merita efortul pt cei din buc.

HÂȚ. te poop 

Intre timp Claudiu a migrat spre Manufaktura Doncafe. Gresesc?

Si, tot cu tine vorbesc mr. Claudiu, sa stii ca ne-am bucura tare mult sa avem oameni din mediul barista implicati aici in forum. Nu stiu din ce motive sunt foarte foarte putini (poate doi), iar espressomanii nostri antreprenori, cand intra in bransa ne cam lasa balta cu impresii, constatari tehnice, etc. Se pare ca aerul e cam tare acolo sus :)
Fata in fata am discutat multe despre constatarile tale legate de apa, despre rasnite, despre espresssoare etc. Daca in mediul barista asa-zisa comunitate e divizata si abia in formare, aici chiar suntem mult mai sudati si mai doritori de a schimba informatii, deci ai un loc unde sa iti asterni insemnarile despre cafea si sa fii auzit, cu precizarea ca noi dialogam nu doar ascultam :)  Spre exemplu, topicul despre apa e aici in caz ca vrei sa ne impartasesti cate ceva din discursurile de la competitii.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Buna dimineata!
Imi puteti recomanda o cafenea in Iasi, unde sa pot bea ceva de calitate?
Multumesc!
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
Status Coffee, in Palas. unde-s scările spre parcare, partea Auchan. 

apoi, pe locul doi ar fi Jassiro. 

Fika - ar fi locul trei.
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
http://thecafe.ro/cafea-proaspat-prajita-in-iasi-2016/
Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar,  Synesso, Mythos 1

Reply
Nu reusesc sa dau search de pe telefon,

unde a-ti baut o cafea buna in brasov?
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
croitorie, hof, nola

Reply
Multumesc, le iau la rand zilele astea :)
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply

Forum Jump:

Browsing: Cry5, 5 Guest(s)