vladdooo Wrote:Tekafe
da, e singura care-as recomanda-o si eu, acum; daca e tot Andrei Tecau la... butoane...
dar nu sunt un frecvent vizitator de cafenele,
deci or mai fi si altii...
mi-am exprimat si pe-aici dezamagirea pentru HOF caffee care s-a desfiintat, dar pana la urma si la
Tekafe in acel spatiu mic in interior, am incaput mai multi, inclusiv labradorul meu...
raduvm Wrote:... Croitoria de Cafea(preferabil sa dai de Ion). Aici se si prajeste.
S-a deschis recent Habitat. Baietii sunt pasionati, cafea de la Spired.
Schilthorn, langa mall, cafea de la BoB.
da, si
Croitoria e buna, desi cafelele lor preferate le-am gasit cam scumpe pret/valoare pentru mine...
as incerca si-atunci, pe o straduta langa Biserica Neagra (str. Hans Benkner nr.6), intr-un fel de nisa - spatiu comercial,
NOLA - cel putin atmosfera e alta...
de Habitat nu stiu nimic (?), dar Spired ar putea fi mai deschis... vechea problema cu cafeaua verde prea scumpa, sau deloc
Schilthorn (da, pe pietonala de la Coresi), mi-a placut la inceput, cu patronii la butoane, apoi, cu niste barista mai noi si o cafea cruda de la BOB, mi s-a parut de-a dreptul slaba! BOB am luat si acasa...
si nu c-as refuza cafeaua mai putin dezvoltata, dar unele cafele de la BOB, si una singura de la Guido (sorry,
Lyvyoo - nici nu insist pe Ethiopia aia), chiar si ceva de la Croitorie, mi s-au parut cu acea nota ceraliera de statut, de lada veche de faina etc. - miros si gust... (intinzand mai departe: am amestecat la un moment dat o asemenea cafea, cu ceva miscela cu continut de robusta - culmea e ca n-am mai simtit robusta, ci numai - predominant, deranjant pentru mine - nota aceea de
stale like, ceva cereale trecute etc.)
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)