03-08-2012, 23:42
Am de ceva ani un Solis master 2000, nu prea l-am folosit, in 6 ani cam 50 de cafele. Sunt mare amator de cafea iar acesta l-am cumparat in ideea ca voi bea in sfarsit o cafea cat de cat tare si macar putin aromata. Nu prea a fost asa.... Cafeaua era cam "apoasa" si fara nici o "crema" deasupra. Dupa un timp a inceput sa piarda apa atunci cand prepara "zeama" si am renunta sa il mai folosesc. Am vorbit cu cineva care se ocupa de vanzarea si repararea de espressoare si mi-a promis ca-i va face o revizie si eventualele reparatii, dar m-a intrebat daca nu vreau sa il dau la schimb cu diferenta de rigoare pe un Saeco Vienna. Habar nu am despre ce e vorba si din ce am vazut pe net..... nu m-a lamurit cu nimic. Mi-ar prinde bine un sfat daca merita sau nu sa-l schimb. Nu e vorba de bani ci pur si simplu de dorinta de a bea o cafea "corespunzatoare" facuta de un espressor care nu se defecteaza la fiecare 10 cafele. Mentionez ca este folosit doar pentru uz casnic, rar ajunge la 5 cafele pe zi si cafea doar de la Starbucks (nu stiu alta cafea mai ok....) Multumesc anticipat celor ce imi vor raspunde.