Espressoman traditionalist
ro
(16-05-2019, 15:56)Lyvyoo Wrote: @Levo - Voteaza! :idea:
Votez ... schimbarea ( ... atat vizual , cat si in modul de organizare ) -
iar daca nu ... nu .

...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
Espressoman infocat
Lyon
(16-05-2019, 15:56)Lyvyoo Wrote: Inainte asa era?
Dap.
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic
Slatina
Cred ca sectiunea Recent Threads poate fi compactata daca se elimina ultimele 2 tag-uri (A si BR) din interiorul tabelului de aici
https://www.espressoman.ro/forum/xmlhttp.php astfel ramanand doar 2 randuri per titlu.
Ar trebui sa arate cam asa:
![[Image: L3Fa3mOm.png]](https://i.imgur.com/L3Fa3mOm.png)
vs
Espressoman Administrator
Bucuresti
De fapt am schimbat plugin-ul. Incerc maine cu cel vechi, daca nu ma pun pe customizare...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Slatina
16-05-2019, 17:50
(Edited 16-05-2019, 17:52 by vdub.)
Oricum ambele plugin-uri implementeaza acelasi principiu de functionare, rudimentar si ineficient dupa parerea mea.
Verifica si populeaza
#recentthreads odata la 30 secunde indiferent daca exista sau nu postari noi, in loc sa stocheze id-ului ultimei/ultimelor 2-3 postari intr-un cookie sau localStorage pe care sa-l verifice ulterior in DB cu un simplu si rapid
COUNT(*) sau sa-l compare cu prima cheie din cached array (daca exista).
@
Lyvyoo, ai un link catre pagina plugin-ului sau mi-l poti trimite sa vad cum functioneaza si ce poate fi imbunatatit?
Bucuresti
Am rezolvat. Solutia era sa modific intr-un template php al plugin-ului:
Code:
[code]
<a href="{$mybb->settings['bburl']}/showthread.php?tid={$thread['tid']}">{$thread['subject']}</a></span>
replace with
Code:
<a href="{$lastpostlink}">{$thread['subject']}</a></span>
@
vdub -
link plugin
El se desfasoara in 6 template-uri, codul de mai sus punandu-l in template-ul recentthread_thread
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Bucuresti
Gata, am rezolvat!
Cand dati click pe titlul thread-ului din Recent Posts, va duce de acum unde ati ramas cu cititul in cadrul respectivului topic! Kriss, dai o IPA!
Cica trebuia ca randul acela sa fie inlocuit cu
Code:
<a href="{$thread['newpostlink']}">{$thread['subject']}</a></span>
Espressoman traditionalist
ro
... Acu' ... e aproape k inainte ... :D ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
Espressoman infocat
Ploiesti
(17-05-2019, 10:52)Lyvyoo Wrote: Kriss, dai o IPA!
Dau chiar doua, le meriti ! :26:
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press
Slatina
eval, global $db... dayum, good ol' PHP days :grcka:.
@
Lyvyoo, ai instalat ultima versiune sau v13 stable?
Bucuresti
ultima, v13 stable era prea veche.
Espressoman infocat
Târgu-Mureș
Eu prefer varianta desktop (și pe mobil). La topicurile cu posturi noi, necitite, pe varianta desktop în fața titlului topicului apare simbolul ► prin care se accesează primul post necitit(dacă duceți cursorul pe el apare textul "Go to first unread post").
Bucuresti
Pai acum la ambele variante, daca apesi direct pe titlul topicului din Recent Posts te duce tot la fel, la primul post necitit..
Espressoman infocat
Târgu-Mureș
17-05-2019, 13:33
(Edited 17-05-2019, 13:36 by sochaux_.)
Am observat. Dar varianta menționată de mine este generală, funcționează și în afara secțiunii Recent Threads.
De exemplu eu nu citesc posturile noi navigând pe pagina principală până jos la Recent Threads. În schimb folosesc News, care e în partea de sus și e mai rapid de accesat(presupun că arată thread-uri cu posturi noi în ultimele 24 de ore; în lista de threads/topicuri generată tot cu "triunghiul" ► se accesează primul post necitit). Iar după ce am verificat cu ajutorul News tot ce era nou în ultimele 24 de ore, intru pe pagina principală și văd în ce secțiuni mai am posturi necitite(apare denumirea cu scris îngroșat), apoi intru la fiecare secțiune și la thread-urile cu posturi noi folosesc "triunghiul" ► să văd posturile necitite din acel topic.