Espressoman Administrator
Bucuresti
Dupa cum unii dintre voi au remarcat deja, tema pentru dispozitive mobile a suferit un upgrade masiv. Deocamdata are ceva lipsuri, dar e pe drumul cel bun. Voi schimba fontul si culoarea titlurilor de thread-uri caci sunt ciudate rau... Incerc sa vad cum implementez plugin-ul My Alerts, care va semnaliza cand sunteti pomeniti int-un topic.
Daca totul merge bine, scalez tema la nivel desktop caci este clasificata ca "responsive". De fapt oricine apasa pe butonul de schimbare a temei (dreapta jos de tot), va avea in fata noul look. Eu unul nu mai stiu sa ma intorc la tema veche, pt ca butonul de switch a disparut in tema noua :))
Pentru sugestii / bug reports folositi acest topic.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Oradea
Dar care trebuie selectată la opțiuni square sau bootBB?
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.
Bucuresti
BootBB
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Oradea
Aha, ok.
Mi se părea ok la tema anterioară că apărea sub temele principale și ultimele discuții din forum. Nu se poate activa și la această temă?
Espressoman infocat
Ploiesti
E aiurea rau noua tema. Eu chiar am crezut ca e un bug ce se va remedia in curand, Sunt oarecum dezamagit sa aflu ca nu este asa...
Daca in continuare nu vor aparea ultimele 20-30 de postari din forum, nu vad sensul pentru care as mai accesa site-ul de pe mobil, pentru ca nu as sta sa deschid fiecare topic sa vad daca a mai postat cineva ceva
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Ai in meniu optiunea new posts, nu te ajuta?
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)
Espressoman in foc@
Iasi
15-05-2019, 17:32
(Edited 15-05-2019, 17:37 by lracu.)
(15-05-2019, 15:32)Lyvyoo Wrote: ... Eu unul nu mai stiu sa ma intorc la tema veche, pt ca butonul de switch a disparut in tema noua :))
....
Am incercat sa modific aici:
https://www.espressoman.ro/forum/usercp....on=options
"Other Options"
Board Style:
dar nu se modifica, ramane BootBB indiferent de optiunea aleasa.
Am reusit sa revin la tema anterioara numai dupa stergerea unei "Cookie" din browser.
Dupa eliminarea "Cookie" gomobile (care are valoarea forced) se poate schimba tema din UserCP, Other options, Board Style.
■ ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■ ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■ Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■ Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■
Bucuresti
Cu tema actuala de mobil vad nu nu functioneaza plugin-ul care afisa ultimile postari, sub categoriile forumului. Si mie imi placea si neaparat voi vorbi cu dezvoltatorul sa reapara...
Altfel, da, se poate folosi din meniu optiunea Today's Posts. Optiunea New posts e moarta momentan dar o voi alege in detrimentul Today's posts si cu mai multe postari afisate.
Espressoman infocat
Bucuresti
Ultimele postari se gasesc tot in meniu, prima optiune, "Portal" -> "Latest Threads". Deci sunt, doar ca nu direct pe prima pagina.
Switch, V60, April, AeroPress, M47 Phoenix brew, 1Zpresso Q, Xeoleo 50
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Oribila... Vreau optiune tema anterioara... daca si desktop treci pe asta ti-ai realization visul de aur, ai scapat de mine... :)
Espressoman infocat
Chisinau
Poate sa ramana versiunea veche? ?? Asta e încâlcită, incomoda de tot. Sper sa fie doar un test
CREM ONE Profiler; Compak E8; Sculptor 078S; Kinu M47; VST18-20gr.
Ex: LELIT PL62S(kit profilare CS), Mazzer SJ
Espressoman infocat
Ploiesti
Mai "binele" este dusmanul binelui. Fara suparare, dar si mie imi placea mai mult versiunea precedenta.
Prezent: Vibiemme Domobar Super Electronica, Sita IMS Superfine 18÷20g, Inel de dozare Barista Space, Cantar Barista Space, Distribuitor AVX, Honne, Kinu M47, Cafflano Kompresso
Trecut: Lelit PL81T, Sita Ascaso 18g, Portafiltru fara fund, Inel de dozare Suncoffee, Nivelator si Tamper Lelit
Espressoman convins
Caracal
16-05-2019, 10:09
(Edited 16-05-2019, 10:10 by adif.)
Dpmdv ar fi ok cu latest/today's... whatever in meniu, problema e ca atunci cand intri pe un thread nu te duce la ultima postare (sau ultima citita) si nici nu are optiune 'last page'. Trebuie sa introduci pagina manual.
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF
Espressoman infocat
Oradea
Interesantă și tema pe albastru, dar la bootBB îmi plăcea că vedeau și sculele userilor.
Bucuresti
Din pacate sunt avantaje si dezavantaje..
Mie imi placea modul de citire al postarilor in tema propusa pentru mobile dar nu se putea integra cu anumite plugin-uri vitale cum ar fi acele thread-uri recente in prima pagina, my alerts (ma rog, nici actuala tema de mobile nu are my alerts full functional, doar spune cate notificari sunt). In plus pe tema noua, aveam semnatura userului, ceea ce era un mare plus. Daca as putea sa o implementez si aici ar fi super caci am sti ce echipament are fiecare atunci cand vorbim.
Culoarea albastru nu va ramane asa, revenim la maro. Doar am resetat tema veche si am reinstalat-o, iar acum schimb culorile.
Noi schimbari de teme cred ca vor fi pana la urma cand MyBB va scoate o versiune noua, cu multe schimbari interioare de cod. Atunci tema va fi una singura desktop / mobile, de tip responsive, deci adaptabila din mers la device-ul folosit in accesare. Pana atunci ramanem pe vechile teme, multumesc pentru report-uri.
Espressoman infocat
Ploiesti
16-05-2019, 11:43
(Edited 16-05-2019, 11:53 by KrisssKros.)
(16-05-2019, 10:09)adif Wrote: problema e ca atunci cand intri pe un thread nu te duce la ultima postare (sau ultima citita) si nici nu are optiune 'last page'. Trebuie sa introduci pagina manual.
+1
Aceeasi problema este acum si in varianta desktop
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press
Bucuresti
Asadar, pe mobile am revenit la tema veche, am schimbat si culorile si totul ar trebui sa fie ca inainte, ba chiar mai bine caci am reintrodus meniul pierdut din partea de sus.
Pentru ca in browserul fiecarui s-a produs probabil o amestecatura, cel mai bine ar fi sa intrati in Settings / Applicatons / Chrome (banuiesc ca folosesti Chrome) / Storage si sa dati Clear Cookies
Apoi refresh la pagina si gata!
Pentru iOS nu stiu pasii de clear cookies, dar banuiesc ca nu e mare lucru.
La mine merge perfect totul, inclusiv cu cele de mai sus (latest post, last page etc)
Espressoman convins
Caracal
Nope! Nu folosim Chrome. Exagereaza cu spionajul.
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF
Espressoman infocat
Oradea
Da, pare totul ok, ca înainte. Faine și noile culori.
Nici cum nu se poate integra și semnătura userului?
Trebuie să se poată, nu e nici un webmaster printre noi?
Bucuresti
Dezvoltatorul temei a abandonat proiectul din pacate iar platforma MyBB duce lipsa de versiuni de mobile, nu am inteles de ce. Au promis anul acesta mare update, asteptam...
Espressoman infocat
Lyon
Din pacate pe niciuna dintre versiuni, mobil sau desktop, atunci cand intri pe un thread nu esti trimis la ultima postare necitita, ci la prima... Poate se poate rezolva :)
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic
Espressoman infocat
Constanta
Bucuresti
In varianta desktop, daca din index apesi direct pe numele topicului, te duce direct la ultima postare
Sau daca urmaresti lista cu ultimile postari din cadrul Recent Posts, apesi Last POst si te duce tot la ultima postare
in varianta Mobile ai la dispozitie butonul Last in dreptul fiecarui topic
Poate trebui sa dai un clear cookies and cache
Espressoman infocat
Ploiesti
La mine, diferenta fata de ce era inainte e urmatoarea:
Am sters cookies & cache...
Atat in Windows (Chrome si Firefox), cat si in Android, cand dau click pe titlul topicului ma duce la prima postare. In versiunea veche, cand eram logat si dadeam click pe titlu, ma ducea direct la ultima postare necitita.
Acum exista doar varianta de a ajunge la prima postare (inutil) sau la ultima postare dand click in partea dreapta (ca in poza de mai sus) si luat la mana care sunt postarile necitite, din aduceri aminte.
E o chestiune de confort, dar daca altfel nu merge, cred ca se poate trai si asa..
Bucuresti
Te referi la click-ul pe titlul topicului din sectiunea Recent post?
Espressoman infocat
Constanta
Dar de ce schimbi ceva ce merge?
Bucuresti
Nu s-a schimbat nimic, e totul ca inainte
Am dorit testarea unei teme noi de mobile, cu functiile actuale si ceva in plus. Asa si Windows XP merge dar 8.1 e altceva...
Schimbari vor mai fi facute pentru ca platforma software a forumului se va upgrada si incet incet plugin-urile actuale nu vor mai fi compatibile, nivelul de securitate va scadea, noi functionalitati pe care forumuri mari ca Softpedia, spre exemplu, le au deja, aici nu vor putea fi implementate. Plus partea de mobile, care poate si trebuie sa fie imbunatatita substantial ca experienta, fara instalarea de aplicatii suplimentare gen Tapatalk. Sunt 50.000 de vizitatori lunar iar 30% dintre ei o fac de pe mobile.
Espressoman infocat
Lyon
(16-05-2019, 14:20)KrisssKros Wrote: La mine, diferenta fata de ce era inainte e urmatoarea:
Am sters cookies & cache...
Atat in Windows (Chrome si Firefox), cat si in Android, cand dau click pe titlul topicului ma duce la prima postare. In versiunea veche, cand eram logat si dadeam click pe titlu, ma ducea direct la ultima postare necitita.
Acum exista doar varianta de a ajunge la prima postare (inutil) sau la ultima postare dand click in partea dreapta (ca in poza de mai sus) si luat la mana care sunt postarile necitite, din aduceri aminte.
E o chestiune de confort, dar daca altfel nu merge, cred ca se poate trai si asa..
Aceeași problema o am și eu. Dacă pana acum se ducea direct la ultimul post necitit, acum se duce la primul, iar butonul cu last post nu apare la toate topicurile.
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic
Espressoman traditionalist
ro
(16-05-2019, 15:22)Lyvyoo Wrote: Nu s-a schimbat nimic, e totul ca inainte
... La mine , tot nu a revenit cum era inainte - nici dupa stergerea cookies - ... a ramas modificata sectiunea "
recent threads " in sensul in care apare si nr. de pagini continute ... dar se poate trai si asa ...

...
Versiunea de mobil - cea de dimineatza - mi-a placut mai mult , era mai vizibila ( ... afisata mai mare in Win ) ... asta , fiind privita din Firefox :D .
Asteptam sa vedem ce ne mai rezerva viitorul ... :D ... ( sotzul viiturii ). Culoarea nu cred ca mai conteaza , la vremurile pe care le traim ... se asorteaza.
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
Bucuresti
@
Laddu - trebuie sa fie ceva cu browserul tau, nu imi dau seama cum sa nu existe Last Post in dreptul fiecarui topic... Am transmis un ticket catre dezvoltatorul plugin-ului, poate fixeaza si treaba asta cu redirectionare catre ultimul post la click pe titlu. Inainte asa era?
@
Levo - Voteaza! :idea: