(26-03-2016, 01:15)Lyvyoo Wrote: Imi place ca esti calm ::)
Dar tot ramane o pata pe CV-ul tau (in caz ca postarile nu vor fi sterse de pe aici), faptul ca ai incercat sa inovezi marketing online dubios pe spatele unui om care-si vede de treaba lui. E tot un soi de hijacking cu lastari penali, caci un credul (si sunt destui pe lume) ar fi mers lejer in comanda mai departe catre plata paypal. S-au inselat altii cu niste milioane bune pe la noi. Totul dublat de un suport adwords, lucru care chiar m-a surpins.
Gustul amar lasat clientului si eventuale reclamatii pe forum, ar fi lasat multora un alt gust amar despre Sarkis, ca si brand, chiar involuntar.
Deci ca espressoman pasionat esti oricand binevenit, poate cu alt user, sub acoperire, ca sa nu ne mai amintim de intamplare.
Nu prea vad un motiv pentru care sa nu fiu :)
Cat despre "CV", conform unei
hotarari recente a CJEU (Court of Justice of the European Union) pot incerca eradicarea postarilor ce-mi contin numele din orice search engine major. Insa libertatea de exprimare este un drept fundamental si sunt chestii mult mai bune de facut decat completat formulare de removal requests.
Daca cineva reusea sa plateasca prin paypal pe mafu, un site care nu avea acea optiune neimplementata (daca specificam, testul de marketing era compromis - un client nu este considerat convertibil pana cand nu ajunge la plata) primea o sticla de Jack de la mine.
Apoi, de gustul amar, implicand faptul ca nu numai a platit printr-o functie inexistenta la momentul dat, dar ca produsul fictiv a si fost trimis de proprietarul ce se afla la aproximativ 3000km distanta.
Sa fiu sincer, deja vad o noua descoperire in AI privind self-modifying software si un viitor best seller ebook in categoria SF privind eforturi inumane doar pentru a livra un singur produs. Desigur, ambele cu scopul de a compromite reputatia unui brand al carui sunt client.
Sa revenim, acesta ramane contul meu, textele raman toate indexabile. Un weekend cat mai placut tuturor, ca eu am mult de munca si tot atat de multa cafea de preparat in al meu!