Welcome Back Log In Create Account

Tepari din domeniul cafelei :)

Cool 😎
Am crezut ca veni mos crăciun pe coș, dar ii baba cloanta.
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm

Reply
(15-12-2015, 18:12)amarok Wrote: Cool ?
Am crezut ca veni mos crăciun pe coș, dar ii baba cloanta.

Asta-i buna! :D

Apropo, de ce prefera sa dea detalii la telefon, sa zica aceeasi chestie de 100 de ori la cei care-l suna, in loc sa fi scris aici informatiile respective? 
waltz tango foxtrot  :@
Profitec Pro 700, Eureka Olympus 75E

Reply
Asta ii ca și cei ce te cheamă la discuții în loc să-ți trimită o prezentare pe email. Cred ca te imbrobodesc la o discuție face to face.
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm

Reply
Sa iti faci cont pe un forum de specialitate in cafea, echipamente, accesorii si unde discutiile pe diferite subiecte intra de multe ori in sfera tehnica, ca sa promovezi mizerii de genul acesta, pentru mine reprezinta o lipsa de respect fata de aceasta comunitate de pasionati ai cafelei de calitate.
Sab Antica Levetta HX, 5 l boiler (rotary pump & water plumbed), La San Marco Super Jolly burrs, IMS screen shower and filter 

Reply
Banileeee vorbeste ....  :31:
Expobar Brewtus IV DB - cu profilare de presiune,Baratza Sette 270W, OE Lido E,IMS Competition 10, 18 și 20 g, Shower Screen IMS Competition, Tamper dinamometric Concept Art.

Reply
Astia trebuiau starpiti de mici. Daca nu suntem atenti, se inmultesc ca si ciupercile alea... Ganoderma si mai cum? :)

Reply
Radeti voi, radeti, dar probabil nu ati auzit de Ganoderma Lucidum zisa si ciuperca nemuririi:
http://www.csid.ro/plante-medicinale-fit...-11853333/

Adevarul ca in lumea asta exista clienti pentru orice porcarie. Cred ca domnul user sasastefan a gresit numai forumul. In rest fiecare cu problemele lui.
Bezzera BB005 TM, Aeropress, Hario v60 Icecoffee Maker, Lelit PL41TEM

Reply
Chiar am auzit despre Ganoderma si am cumparat acum vreo 7 ani direct din China, fara MLM intermediar. M-am lamurit si am inchis capitolul.

Reply
Am mai discutat pe Facebok cu o domnisoara care promva cafea din surse necunoscute amestecata cu ciuperci Ganoderma si era convinsa ca este o cafea extraordinara cu calitati gustative nebanuite in schimb nu cunostea daca boabele sunt arabica sau robusta, din ce tara, din ce varietate, care este data prajirii etc.....
     Momeala pentru ignoranti. Jalnic!
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
Spunea Mihai Sarkis ca a avut site-ul spart...

Uite-i mutata baza de date aici!

Mihia nu il cunoaste, e un site fantoma, cu plata in avans prin paypal! Deci atentie mare de tot!!!!  

E si o parte buna, daca iti sparge lumea site-ul sa fure baza de date, inseamna ca esti bun  ::)  Aveti grija si la newslatere, caci sigur toate adresele de mail din baza de date au fost furate si veti primi reclama sau link-uri pe care sa dati click spre acel impostor.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Ionut Bajescu se pare ca e individul care detine acel  website, iar daca politiei o sa i se para prea greu de gasit, am si datele lui, presupunand ca a declarat date reale...
www.ionut-bajescu.com

Registrant Street: STR. BIRUINTEI NR. 19
Registrant City: BUCURESTI
Registrant Postal Code: 087150
Registrant Phone: +40.760124469
Registrant Email: LEGENDAR.BOY@GMAIL.COM
Facebook: Ionut.Bajescu

www.mafu.ro (104.27.139.123)
 Registered On: 2016-01-19
 Registrar: Globe Hosting, Inc.
 Referral URL: http://www.globehosting.com

[Image: 24delir.png]
Lelit Bianca V3// Compak E8 // Eureka Atom 64// Kinu m47 Phoenix // Cafflano Kompresso
History: Gaggia Classic, Isomac Venus, Eureka Mignon, Mazzer MiniE with SuperJolly burrs, Expobar Brewtus IV

Reply
(18-12-2015, 13:07)stefandinescu Wrote: Am mai discutat pe Facebok cu o domnisoara care promva cafea din surse necunoscute amestecata cu ciuperci Ganoderma si era convinsa ca este o cafea extraordinara cu calitati gustative nebanuite in schimb nu cunostea daca boabele sunt arabica sau robusta, din ce tara, din ce varietate, care este data prajirii etc.....
     Momeala pentru ignoranti. Jalnic!
Tu asta discuți cu domnișoare pe fb?!
Cine știe poate nici domnișoară nu iaste.

Reply
(25-03-2016, 20:11)MANU Wrote: (...)

No shit, sherlock! Toate datele erau vizibile cautand numele ce este plasat in footer pe mafu, puteai insa sa le folosesti sa ma contactezi. Dar... okay, intentia conteaza. 

Vezi aici raspunsul meu si discutia ulterioara pe acest subiect:
http://www.espressoman.ro/forum/Thread-P...1#pid39211

Reply
Erau vizibile dar nu toata lumea stie sa caute si cum sa caute. Si in caz ca nu stii, ceea ce ai facut tu constituie infractiune si sunt sigur ca cei de la serviciul de criminalitate informatica sunt f interesati de infractiuni cu autor cunoscut. Mai inclina putin balanta celor cu autor necunoscut. Teoretic...
Lelit Bianca V3// Compak E8 // Eureka Atom 64// Kinu m47 Phoenix // Cafflano Kompresso
History: Gaggia Classic, Isomac Venus, Eureka Mignon, Mazzer MiniE with SuperJolly burrs, Expobar Brewtus IV

Reply
(25-03-2016, 20:41)MANU Wrote: Erau vizibile dar nu toata lumea stie sa caute si cum sa caute. Si in caz ca nu stii, ceea ce ai facut tu constituie infractiune si sunt sigur ca cei de la serviciul de criminalitate informatica sunt f interesati de infractiuni cu autor cunoscut. Mai inclina putin balanta celor cu autor necunoscut. Teoretic...

Sunt foarte sigur ca sunt interesati. Te rog invata-ma mai multe despre criminalitatea informatica, poate eu nu sunt la curent ori tu ai intrat in posesia unor portiuni de lege la care publicul larg nu are acces.

(25-03-2016, 18:56)Lyvyoo Wrote: Spunea Mihai Sarkis ca a avut site-ul spart...

Uite-i mutata baza de date aici!

Mihia nu il cunoaste, e un site fantoma, cu plata in avans prin paypal! Deci atentie mare de tot!!!!  

E si o parte buna, daca iti sparge lumea site-ul sa fure baza de date, inseamna ca esti bun  ::)  Aveti grija si la newslatere, caci sigur toate adresele de mail din baza de date au fost furate si veti primi reclama sau link-uri pe care sa dati click spre acel impostor.

Nu. N-ar avea sens. Nimeni nu sparge un site intreg doar pentru a importa niste produse, este nu doar prea "grey area" ci si neproductiv, acele 5 produse au fost introduse manual in website. 

Cu siguranta. Insa departe de ocupatiile mele sa distrug alte site-uri, la ultima verificare eu ma ocupam de crearea lor. Poate ai tu contraargumente. 

Judecand dupa marimea site-ului Sarkis, nu a fost spart pentru e-mailuri, ci pentru puterea de procesare a serverului pe care e hostat. 

Imi pare rau pentru neplaceri baieti, departe de intentiile mele sa sperii o comunitate pe care o urmaream cu patima de cateva luni :)

Stay safe!

Reply
Imi place ca esti calm ::)
Dar tot ramane o pata pe CV-ul tau (in caz ca postarile nu vor fi sterse de pe aici), faptul ca ai incercat sa inovezi marketing online dubios pe spatele unui om care-si vede de treaba lui. E tot un soi de hijacking cu lastari penali, caci un credul (si sunt destui pe lume) ar fi mers lejer in comanda mai departe catre plata paypal. S-au inselat altii cu niste milioane bune pe la noi.  Totul dublat de un suport adwords, lucru care chiar m-a surpins.

Gustul amar lasat clientului si eventuale reclamatii pe forum, ar fi lasat multora un alt gust amar despre Sarkis, ca si brand, chiar involuntar.

Deci ca espressoman pasionat esti oricand binevenit, poate cu alt user, sub acoperire, ca sa nu ne mai amintim de intamplare.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(26-03-2016, 01:15)Lyvyoo Wrote: Imi place ca esti calm ::)
Dar tot ramane o pata pe CV-ul tau (in caz ca postarile nu vor fi sterse de pe aici), faptul ca ai incercat sa inovezi marketing online dubios pe spatele unui om care-si vede de treaba lui. E tot un soi de hijacking cu lastari penali, caci un credul (si sunt destui pe lume) ar fi mers lejer in comanda mai departe catre plata paypal. S-au inselat altii cu niste milioane bune pe la noi.  Totul dublat de un suport adwords, lucru care chiar m-a surpins.

Gustul amar lasat clientului si eventuale reclamatii pe forum, ar fi lasat multora un alt gust amar despre Sarkis, ca si brand, chiar involuntar.

Deci ca espressoman pasionat esti oricand binevenit, poate cu alt user, sub acoperire, ca sa nu ne mai amintim de intamplare.

Nu prea vad un motiv pentru care sa nu fiu :)

Cat despre "CV", conform unei hotarari recente a CJEU (Court of Justice of the European Union) pot incerca eradicarea postarilor ce-mi contin numele din orice search engine major. Insa libertatea de exprimare este un drept fundamental si sunt chestii mult mai bune de facut decat completat formulare de removal requests. 

Daca cineva reusea sa plateasca prin paypal pe mafu, un site care nu avea acea optiune neimplementata (daca specificam, testul de marketing era compromis - un client nu este considerat convertibil pana cand nu ajunge la plata) primea o sticla de Jack de la mine. 

Apoi, de gustul amar, implicand faptul ca nu numai a platit printr-o functie inexistenta la momentul dat, dar ca produsul fictiv a si fost trimis de proprietarul ce se afla la aproximativ 3000km distanta. 

Sa fiu sincer, deja vad o noua descoperire in AI privind self-modifying software si un viitor best seller ebook in categoria SF privind eforturi inumane doar pentru a livra un singur produs. Desigur, ambele cu scopul de a compromite reputatia unui brand al carui sunt client. 

Sa revenim, acesta ramane contul meu, textele raman toate indexabile. Un weekend cat mai placut tuturor, ca eu am mult de munca si tot atat de multa cafea de preparat in al meu!

Reply
Lyvyoo, cu programatorul nu o scoti la capat. Nu va recunoaste ca a gresit.
Ionut, puteai sa inventezi 5 produse sau sa le schimbi denumirea astfel incat sa nu apara o marca. Atata timp cat folosesti informatiile altcuiva fara incuviintarea acestuia mie mi se pare..... jenant.
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
Problema lui e simpla. A dorit, zice el, un studiu de piață, dar a "reușit" un magazin online cu mirosuri de teapa. Dacă omul e de bună credință, va învăța din greșeli și data viitoare va cere ori acordul celor care produc cafeaua, fie la sfârșitul finalizării comenzii va informa clientul ca e doar un studiu de piață și ii va recomanda sa comande de pe portalul original.

Reply
(26-03-2016, 11:20)amarok Wrote: Problema lui e simpla. A dorit, zice el, un studiu de piață, dar a "reușit" un magazin online cu mirosuri de teapa. Dacă omul e de bună credință, va învăța din greșeli și data viitoare va cere ori acordul celor care produc cafeaua, fie la sfârșitul finalizării comenzii va informa clientul ca e doar un studiu de piață și ii va recomanda sa comande de pe portalul original.

A doua chestie era deja implementata, in pasul de plata erai informat ca comanda nu poate fi procesata. Nimeni nu a fost tepuit pe website. 

Majoritatea chestiilor din topic sunt asumptii worse-case scenario :)

Reply
Din păcate pe site se specifica plata prin PayPal. Ar trebui eliminata această variantă și înlocuită cu "contactați"

Reply
(26-03-2016, 05:09)ionutbajescu Wrote: ... site care nu avea acea optiune neimplementata ...

Din ce spui mai sus, reiese ca ar fi fost implementata... Asa e la dubla negatie.  :D

Pe mine sincer m-a frapat textul urmator:
"O sa initiez un deployment in aproximativ 24h ce contine referintele catre Sarkis sau produse ale Sarkis eradicate de pe website. 

Imi cer scuze daca acest proiect a creat orice neplaceri tie sau clientilor tai dar din pacate nu pot rezolva o problema atata timp cat nu-mi este adusa la cunostinta."

In traducere libera, eu iti fur masina. Cata vreme nu imi aduci la cunostinta ca ai o neplacere cu asta, nu ti-o pot inapoia... Wtf?

Si eu m-as mai gandi posibilitatea ca niste potentiali clienti care nu au putut face comanda la Mihai, ajungand pe site-ul tau. Si poate nu vor mai lua niciodata, fiind dezamagiti de un site nefunctional.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Momentul ala naspa cand te incurci in minciuni si te prinde unul. :-)
Prajesc cafea de specialitate din 2011, acum pe un Probatone 5 Typ 2 SSG2 (Baujahr 2014). 

Reply
(26-03-2016, 12:40)Mihai L Wrote:
(26-03-2016, 05:09)ionutbajescu Wrote: ... site care nu avea acea optiune neimplementata ...

Din ce spui mai sus, reiese ca ar fi fost implementata... Asa e la dubla negatie.  :D

Pe mine sincer m-a frapat textul urmator:
"O sa initiez un deployment in aproximativ 24h ce contine referintele catre Sarkis sau produse ale Sarkis eradicate de pe website. 

Imi cer scuze daca acest proiect a creat orice neplaceri tie sau clientilor tai dar din pacate nu pot rezolva o problema atata timp cat nu-mi este adusa la cunostinta."

In traducere libera, eu iti fur masina. Cata vreme nu imi aduci la cunostinta ca ai o neplacere cu asta, nu ti-o pot inapoia... Wtf?

Si eu m-as mai gandi posibilitatea ca niste potentiali clienti care nu au putut face comanda la Mihai, ajungand pe site-ul tau. Si poate nu vor mai lua niciodata, fiind dezamagiti de un site nefunctional.

Arata-mi un singur mesaj din care reiese ca plata prin paypal a fost implementata.

Imi place ca faci comparatie intre o masina si numele a 5 produse, foarte buna comparatia.

(26-03-2016, 13:17)Papa Jacques Wrote: Momentul ala naspa cand te incurci in minciuni si te prinde unul. :-)

Din nou, un mesaj lipsit de orice sens si argumente de la tine.

(26-03-2016, 12:28)amarok Wrote: Din păcate pe site se specifica plata prin PayPal. Ar trebui eliminata această variantă și înlocuită cu "contactați"

Nu chiar, o parte din business model e plata upfront. Ce rost avea sa vad ca lumea e interesata de cafea, dar cand implementam cu adevarat plata upfront sa ma trezesc ca fuge lumea de paypal si eu am platit 100$ pentru un studiu eronat?

Reply
Man, uite ... Iti explic frumos. Omul tine la brandul lui, Sarkis. E normal. Munceste din 1997 la asta. E un atasament emotional. Tu vii de nicaieri si faci o gafa, ca sa nu ii spun magarie. Omul se alarmeaza, cum e si normal. In loc sa ii ceri scuze si sa repari imediat problema, tu mai rau faci valuri si o tii pe a ta. Nu cred ca este in interesul tau sa continui discutia asta, indiferent care au fost intentiile tale initiale.

LE: Nu crezi ca era mai relevant sa folosesti un brand arhi-cunoscut de cafea? Problema e ca aia au avocati periculosi care te gasesc si la 3000 km, unde zici tu ca esti.
Prajesc cafea de specialitate din 2011, acum pe un Probatone 5 Typ 2 SSG2 (Baujahr 2014). 

Reply
(26-03-2016, 14:13)Papa Jacques Wrote: Man, uite ... Iti explic frumos. Omul tine la brandul lui, Sarkis. E normal. Munceste din 1997 la asta. E un atasament emotional. Tu vii de nicaieri si faci o gafa, ca sa nu ii spun magarie. Omul se alarmeaza, cum e si normal. In loc sa ii ceri scuze si sa repari imediat problema, tu mai rau faci valuri si o tii pe a ta. Nu cred ca este in interesul tau sa continui discutia asta, indiferent care au fost intentiile tale initiale.

Asta a fost exact ce am facut, mi-am cerut scuze si am rezolvat problema.

Intentia mea nu este sa continui, insa din moment ce sunt acuzat in mod repetat, consider ca faptul ca raspund nu tine de a continua sau nu, ci de bun simt. 

Oricat ne place sa ne jucam de-a politistii, nu vad motivul pentru care nu ti-as raspunde.

* Nu, pentru ca keyword-ul era cafea proaspat prajita, nu puteam pune Jacobs in lista. Imi place ca amintesti de avocati, politie - de parca lumea se invarte in jurul proceselor, si avem o pasiune ascunsa de stat in sali de judecata.

Reply
Ionut, poate ar trebui sa te opresti. Sarkis ca si alte mici prajitorii, sunt afaceri de familie. Acesti iameni incearca sa lase ceva urmasilor lor. De aceea isi dau toata silinta ca marca sa ramana nepatata astfel incat copii lor sa poata duce traditia mai departe. Puteai sa omiti denumirea de Sarkis, puteai inventa ceva pentru testul tau. Gandeste-te ca Mihai traieste din cafea si isi da toata silinta sa pastreze o imagine cat mai buna a marcii Sarkis. Nu folosi acest nume sau altul in testele tale.

Reply
(26-03-2016, 14:48)stefandinescu Wrote: Ionut, poate ar trebui sa te opresti. Sarkis ca si alte mici prajitorii, sunt afaceri de familie. Acesti iameni incearca sa lase ceva urmasilor lor. De aceea isi dau toata silinta ca marca sa ramana nepatata astfel incat copii lor sa poata duce traditia mai departe. Puteai sa omiti denumirea de Sarkis, puteai inventa ceva pentru testul tau. Gandeste-te ca Mihai traieste din cafea si isi da toata silinta sa pastreze o imagine cat mai buna a marcii Sarkis. Nu folosi acest nume sau altul in testele tale.

Tin sa reamintesc ca am inteles asta si ca am sters orice referinta la Sarkis. Desigur, e mai bine sa repetam si sa continuam jocul te-a politistii.

Reply
...
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
(26-03-2016, 15:01)Mihai L Wrote: (long copy of my replies)

Nu inteleg, modulul de plata si modulul de listare de produse sunt doua chestii diferite. Daca website-ul meu ar contine un modul de plata iti garantez ca as afla si eu.

Majoritatea reply-urilor din acest fir de discutie se bazeaza pe premize false, incepand de la faptul ca a existat un modul de plata si culminand cu faptul ca a existat activitate comerciala efectuata pe acel site. Nimic mai fals, website-ul este de test, cu singurul scop de a da impresia unui shop real si a-i testa eficienta in marketing, in spate este nimic mai mult decat un site de prezentare.

Realizez insa ca dupa atatea reply-uri informatiile s-au distorsionat. 

De asemenea, doresc pe aceasta cale - si cu noroc ultimul meu reply pe acest subiect, sa-mi cer scuze si comunitatii Espressoman pentru toata drama adusa in jurul acestui subiect.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)