15-09-2014, 13:00
(This post was last modified: 15-09-2014, 13:01 by Papa Jacques.)
Am in plan sa inaugurez un curs destinat celor care doresc sa-si deschida o prajitorie de cafea.
Cursul va avea urmatoarele "capitole":
1. Piata de cafea din Romania: structura si concurenti. Oportunitati
2. Echipamente necesare. Furnizori (cafea verde, ambalaje, etc.)
3. Autorizarea activitatii (ANSVSA, DSP, Primarie, Metrologie, etc.).
4. Cafeaua Verde: cultivare, culegere, procesare, sortare. Defecte, standarde, calitate.
5. Prajirea cafelei. Aspecte teoretice si exemple practice.
Pret: 1000 lei / participant
Cursanti: maxim 3 participanti.
Durata: 6 ore.
Locul: prajitoria Papa Jacques.
Primul curs se va tine pe 11 octombrie 2014 apoi in fiecare sambata a lunii, in functie de doritori.
Inscrierile se fac pe mail la office@papajacques.ro pana pe data de 06 octombrie.
Plata se face in avans, pe baza de factura proforma intre 06.10.2014 - 10.10.2014.
(Rog moderatorul sa mute topic intr-un loc mai potrivit, daca este cazul. Multumesc frumos.)
Cursul va avea urmatoarele "capitole":
1. Piata de cafea din Romania: structura si concurenti. Oportunitati
2. Echipamente necesare. Furnizori (cafea verde, ambalaje, etc.)
3. Autorizarea activitatii (ANSVSA, DSP, Primarie, Metrologie, etc.).
4. Cafeaua Verde: cultivare, culegere, procesare, sortare. Defecte, standarde, calitate.
5. Prajirea cafelei. Aspecte teoretice si exemple practice.
Pret: 1000 lei / participant
Cursanti: maxim 3 participanti.
Durata: 6 ore.
Locul: prajitoria Papa Jacques.
Primul curs se va tine pe 11 octombrie 2014 apoi in fiecare sambata a lunii, in functie de doritori.
Inscrierile se fac pe mail la office@papajacques.ro pana pe data de 06 octombrie.
Plata se face in avans, pe baza de factura proforma intre 06.10.2014 - 10.10.2014.
(Rog moderatorul sa mute topic intr-un loc mai potrivit, daca este cazul. Multumesc frumos.)
Prajesc cafea de specialitate din 2011, acum pe un Probatone 5 Typ 2 SSG2 (Baujahr 2014).