Hello There, Guest! Login Register

Start-up: Prajitoria de Cafea

Am in plan sa inaugurez un curs destinat celor care doresc sa-si deschida o prajitorie de cafea.

Cursul va avea urmatoarele "capitole":
1. Piata de cafea din Romania: structura si concurenti. Oportunitati
2. Echipamente necesare. Furnizori (cafea verde, ambalaje, etc.)
3. Autorizarea activitatii (ANSVSA, DSP, Primarie, Metrologie, etc.).
4. Cafeaua Verde: cultivare, culegere, procesare, sortare. Defecte, standarde, calitate.
5. Prajirea cafelei. Aspecte teoretice si exemple practice.

Pret: 1000 lei / participant
Cursanti: maxim 3 participanti.
Durata: 6 ore.
Locul: prajitoria Papa Jacques.

Primul curs se va tine pe 11 octombrie 2014 apoi in fiecare sambata a lunii, in functie de doritori.
Inscrierile se fac pe mail la office@papajacques.ro pana pe data de 06 octombrie.
Plata se face in avans, pe baza de factura proforma intre 06.10.2014 - 10.10.2014.

(Rog moderatorul sa mute topic intr-un loc mai potrivit, daca este cazul. Multumesc frumos.)
Prajesc cafea de specialitate din 2011, acum pe un Probatone 5 Typ 2 SSG2 (Baujahr 2014). 

Buna ziua,

A participat cineva la curs ? Eu nu am mai intrat de ceva vreme pe forum si am descoperit tocmai acum anuntul lui PJ. As fi dorit sa particip.

Cu bine,
Cosmin
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...

Buna ziua Cosmin,

Am vorbit zilele trecute la telefon aproape 1 ora cu o persoana care doreste sa vina la curs. Nu parea foarte decis pentru ca nu avea foarte multe referinte din piata despre mine. Mi-a promis ca ma contacteaza cand se hotaraste. 

Pot face cursul si cu o singura persoana. 
Eu am cam intrat in febra sarbatorilor de iarna (Mos Niculae si Mos Craciun) dar cred ca putem gasi o sambata mai libera. 
Desi daca stau bine sa ma gandesc, as prefera duminica pentru ca sambata sa ma pot duce la masa rotunda (http://www.espressoman.ro/forum/Thread-Masa-rotunda). Poate n-ar strica sa vii si tu la masa rotunda. Daca iti place cum ma prezint Smile mergi mai departe la curs.
Prajesc cafea de specialitate din 2011, acum pe un Probatone 5 Typ 2 SSG2 (Baujahr 2014). 

Felicitari pentru initiativa Radu , va recomand a participa , chiar aveti ce invata !

Buna Initiativa Radu.Sper sa ai sala plina Smile si vreodata sa ma numar printre participanti
Current: Rocket R91, Honne Slim Custome, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX

Oferta referitoare la cursul destinat celor care vor sa isi deschida o prajitorie se suspenda pe termen nedefinit. 

Multumesc frumos tuturor celor interesati. 

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)