Welcome Back Log In Create Account

Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy

(26-04-2018, 13:44)CatalinNegrila Wrote: Si pe mine ma intereseaza un pulsor. Din pacate la VBM Jr cel putin, schema este ca la Expobar, asa ca pompa la mine nu merge.

1. dantt - Pitesti - pulsor + pompa
2. Adriahno - Brasov - pulsor
3. Adonnis - Buc. - pulsor + pompa
4.CatalinNegrila - Pulsor.

5. Kamasi - Iasi - pulsor+pompa
Isomac Tea II, DF 64, Kinu Phoenix, OCD Lelit

(02-05-2018, 05:36)kamasi Wrote:
(26-04-2018, 13:44)CatalinNegrila Wrote: Si pe mine ma intereseaza un pulsor. Din pacate la VBM Jr cel putin, schema este ca la Expobar, asa ca pompa la mine nu merge.

5.T-MAXX-Cta.-pulsor+pompa

5. Kamasi - Iasi - pulsor+pompa  
Izzo Alex Duetto lll, Profitec T64 Pro+SSP,Ceado E37S+SSP,Bravo tamper+nivelator

Sunteti de acord sa impartim achizitia in doua, una de pulsor si una de pompa? Nu prea le gasim pe ambele, la preturi bune, la acelasi vanzator.
E drept ca pe mine doar pulsorul ma intereseaza si m-as putea ocupa de achizitie si distributie catre fiecare.
DE1Pro, Bentwood Vertical 63
Hario Switch 

Din partea mea,nici o problema.Sunt si eu curios daca pentru Magica trebuie musai si pompa.Poate ma ajuta cineva cu informatia asta.
Bezzera Magica S MN,Quamar Q50E

Eu sunt de acord. Chiar am cautat o piesa mai devreme pe site-ul lamacchinadelcaffe.com, unde am vazut ca au si pulsor. Le-am dat un mail si au raspuns in cateva minute, ca au 6 bucati disponibile.
Lelit PL81T+Niche Zero
Ex: Lelit PL62S, Mazzer Major; Gaggia Classic, Vario

Pai sa-i dam drumul, parem insa 7 interesati...
Adonnis poti intreba cand ar putea avea 7 buc disponibile?

5.T-MAXX-Cta.-pulsor+pompa
6. Kamasi - Iasi - pulsor+pompa
7. Costa79 - Constanta -Pulsor
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero,  Kinu M47,  Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II

Un pulsor m-ar interesa si pe mine.
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Sa incercam si pe varianta din Germania dc nu se poate totul din Italia, e un nr de tel de contact, +49 228/9675823 , poate suna un coleg, eu sunt la nava, nu pot.
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero,  Kinu M47,  Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II

Le-am trimis acum un mail, sa vedem ce zic.
Lelit PL81T+Niche Zero

(02-05-2018, 20:56)dantt Wrote: Din partea mea,nici o problema.Sunt si eu curios daca pentru Magica trebuie musai si pompa.Poate ma ajuta cineva cu informatia asta.

Trebuie pompa+ pulsor.

Multumesc de lamurire Denis.
Bezzera Magica S MN,Quamar Q50E

Pe lamacchinadelcaffe.com  nu putem face comanda, i-am intrebat daca mai aduc curand in afara de cele 6 si au zis ca nu. Ciudat ...
Lelit PL81T+Niche Zero

Problema pulsorului este alta - @razvanMB cand a fost recent la QuickMill in Italia la fabrica (ziceam ca este dealer) a intrebat special daca poate sa cumpere mai multe bucati pentru ca este cerere in forumul nostru si s-au mai cumparat in trecut de pe diverse site-uri din afara. Ce sa vezi, aia s-au mirat ca aceste piese se vand in numar atat de mare, asa la liber, si au spus ca au patentat acel pulsor si nu vor sa vanda oricui.

Deci nu este exclus ca unele magazine de piese la care am mai apelat sa aiba dificultati in aprovizionare. Trebuie scormonit internetul dupa magazine de piese, caci dealerii oficiali internationali se pare ca nu pot cumpara la gramada fara o motivatie precisa de inlocuire a unei piese stricate.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Quick Mill instaleaza standard pe espresoarelor lor cu grup E61 si pompa vibratoare aceste pulsoare? Rog un coleg sa sune la magazinul din Germania, nu costa mai nimic zilele astea, sa impartim comanda poate 4 din italia, 4 din germania ( e doar un exemplu), sa multumim pe toti.
Daca nu merge, sa le luam pe cele 6 din Italia si in ordinea inscrierii in comanda...
Pt comanda din Italia putem folosi TransferWise sau PayPal.

Din cate zicea RazvanMB cica da.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Pentru Italia, pot plati eu prin TransferWise, dar cineva tb sa se ocupe de distributie.

Mie cei din Germania nu mi-au raspuns la mail inca. De telefon nu se pune problema ca nu stiu limba deloc.

(03-05-2018, 17:08)Adonnis Wrote: Mie cei din Germania nu mi-au raspuns la mail inca. De telefon nu se pune problema ca nu stiu limba deloc.

Edit: Cei de la Rimprezza au raspuns in mai putin de 1h si au zis ca au suficiente in stoc. Pana acum e cam singura varianta unde sa facem comanda.
Lelit PL81T+Niche Zero

Ok, cum procedam?

Daca se pun lucrurile in miscare as vrea si eu un pulsor, daca mai sunt.

Observ ca suntem din multe orase doritori, atat pentru pompa cat si pentru pulsoare. As propune deci sa facem weekendul asta comanda pentru ambele, tinand cont ca vor trebui trimise prin curier in tara si nu ar avea rost sa platim de doua ori. Ma gandesc ca ar trebui sa ajunga aproximativ in acelasi timp de afara, +- cateva zile si daca face aceeasi persoana comanda pentru ambele le poate trimite apoi prin curier. Eventual, tinand cont ca am gasit deja magazinul pentru pulsoare si au raspuns rapid, daca ajung ele primele pot fi trimise imediat catre cei care vor doar pulsor.

Pana acum avem asa: (cine mai doreste, sa se adauge in lista)

3. Adonnis - Bucuresti - pulsor + pompa
4. CatalinNegrila - Bucuresti - pulsor
5. T-MAXX - Constanta - pulsor+pompa
6. Kamasi - Iasi - pulsor + pompa
7. Costa79 - Constanta - pulsor
8. flipu2k - Cluj - pulsor
9. dev - Piatra Neamt - pulsor

Eu trimit acum um mail si la 2-3 magazine pentru pompa, ca sa vedem daca sunt in stoc.
Lelit PL81T+Niche Zero

10. Alecu - Constanta - pulsor

Ma inscriu si eu pt un pulsor.

11. Rachim - Pitești - pulsor
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario Home, IMS 18G

Ma pot ocupa eu de comanda pentru pulsoare, doar sa-mi spuneti cum sa procedam.
Cei care au experienta unor comenzi pt grup, ceva sfaturi? :)
Hario Switch 

1. Tragem linie la comanda la  o data prestabilita si vedem cate buc tb comandate
2. Contactam furnizorul si obtinem o cotatie plus costul transportului si calculam cat revine fiecaruia
3. fiecare cumparator iti trimite banii in contul tau IBAN ( plus banii de curier local)
4. cand ai primit banii plasezi comanda
5. cand primesti pachetul organizezi distributia in tara prin curier
6. ....multumiri de la baieti si o bere cand ajungi la Constanta!

Ma inscriu si eu cu un pulsor. S-ar putea sa am unul din alta sursa, dar nu este problema daca o sa am doua pulsoare, il voi vinde sigur pe forum.

11. Rachim - Pite?ti - pulsor
12. Mariano - Constanta - pulsor
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.

(06-05-2018, 00:58)Costa79 Wrote: 1. ...
...
5. ...
6. ....multumiri de la baieti si o bere cand ajungi la Constanta!

Maine de dimineata ne punem in miscare cu organizarea.
O sa ajung cat de curand si la Constanta :)
Hario Switch 

sa vii si cu putin aer de munte Smile
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.

Cand doriti sa inchidem comanda?
Din cate vad sunt necesare 12 bucati.
Am mai gasit si aici. 
O sa le dau acum un mail.
Hario Switch 

Pai azi la miezul noptii? Cred ca a stat suficient pe forum comanda deschisa.

Cu pompele cum a ramas?
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)